OxiMrub.com

Pot trece printr-o minciună a blocării dacă am chiriașilor în proprietatea mea?

"Faptă în loc" vă permite să vă îndepărtați de proprietatea dvs. de închiriere fără a trece prin blocare. Dacă împrumutul tău te va avertiza că va închide, poți întoarce fapta și poți pleca, presupunând că o va accepta. Acest lucru este adevărat chiar dacă proprietatea este închiriată, dar chiriașii dvs. au drepturi pe care tu și creditorul trebuie să le respecte.

Notificarea chiriașilor

În cazul în care proprietatea dvs. de închiriere are unu până la patru unități, legea din California spune că trebuie să avertizați noii chiriasi care se deplasează în cazul în care procesul de blocare a început. Dezvăluirea trebuie să fie în scris, cu copii în engleză, spaniolă, chineză, tagalog, vietnameză și coreeană. Dacă nu îi spui chiriașului înainte de a semna contractul de închiriere, ea poate da în judecată pentru dublarea oricăror daune pe care le suferă sau poate să rețină pur și simplu o chirie de o lună.

Protecția federală

Dacă renunți la faptă, protectorul federal al chiriașilor împotriva legii de blocare vă protejează chiriașii de evacuarea imediată. O lege federală din 2009 garantează că un chiriaș cu un contract de închiriere poate rămâne după închidere până la expirarea contractului de închiriere, cu excepția cazului în care noul proprietar dorește să se mute. Angajații de la o lună la alta primesc 90 de zile înainte de plecare. Amendamentele ulterioare ale legii spun că, dacă optați pentru aranjamente de-a-le-leu, legea le protejează în continuare pe chiriași. La momentul scrierii, legea expiră la sfârșitul anului 2104.

Legile statului

Legea din California a dat inițial chiriașilor un minim de 60 de zile pentru a rămâne după ce renunțați la titlul de proprietate. Începând din 2013, legea sa schimbat pentru a se impune aceeași cerință de 90 de zile ca și legea federală. Odată ce banca ia proprietatea, ar trebui să dea chiriașilor o notificare de 15 zile în care să înceapă să trimită cecurile de chirie. Nu există nici o sancțiune dacă banca nu le notifică, dar până când nu trimite notificarea privind schimbarea adresei, nu poate evacua chiriașii pentru neplata chiriei.

Legea locală

Unele legi locale din California oferă chiriașilor o protecție suplimentară în procesul de blocare. San Francisco, de exemplu, permite doar evacuările pentru "cauze juste", cum ar fi neplata pe chirie. Împuternicirea nu schimbă că: dacă împrumutătorul vinde proprietatea sau se blochează pe ea, chiriașii ajung, de obicei, să rămână. Nici legislația orașelor, a statului și a legii federale nu vă împiedică să renunțați la proprietate - efectul legilor este acela de a restrânge noul proprietar după ce renunțați la închiriere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Drepturi de blocare și evacuareDrepturi de blocare și evacuare
Ce se întâmplă cu proprietatea personală atunci când un chiriaș trece?Ce se întâmplă cu proprietatea personală atunci când un chiriaș trece?
Este ilegal ca un proprietar să închirieze o casă în blocare?Este ilegal ca un proprietar să închirieze o casă în blocare?
Dreptul chiriașului atunci când un proprietar vinde casaDreptul chiriașului atunci când un proprietar vinde casa
Pot să dau în judecată pentru chirie dacă chiriașul meu nu a semnat un contract de închiriere?Pot să dau în judecată pentru chirie dacă chiriașul meu nu a semnat un contract de închiriere?
Dreptul proprietarului, într-o vânzare în scurt timp în CaliforniaDreptul proprietarului, într-o vânzare în scurt timp în California
Poate un proprietar să preia o proprietate de închiriere dacă un chiriaș renunță la proprietate?Poate un proprietar să preia o proprietate de închiriere dacă un chiriaș renunță la proprietate?
Cât timp poate cineva să rămână într-o casă care a fost vândută la licitație din cauza blocării…Cât timp poate cineva să rămână într-o casă care a fost vândută la licitație din cauza blocării…
Poate un proprietar să profite de proprietatea personală pentru chirie neplătită?Poate un proprietar să profite de proprietatea personală pentru chirie neplătită?
Poate un proprietar să perceapă invitaților mei încasarea?Poate un proprietar să perceapă invitaților mei încasarea?
» » Pot trece printr-o minciună a blocării dacă am chiriașilor în proprietatea mea?
© 2022 OxiMrub.com