OxiMrub.com

Poate un proprietar să perceapă invitaților mei încasarea?

În general, aveți dreptul să aveți oaspeți în casa dvs. de închiriere.

În timp ce proprietarii de teren ar putea încerca să stabilească reguli despre cine vă poate vizita și când California oferă o gamă largă de drepturi chiriașilor, iar chiriașii au dreptul să se bucure de casa de închiriat ca și cum ar fi propriile lor în timp ce locuiesc acolo. Proprietarul nu poate să-ți aducă oaspeții în stare de arest preventiv pentru încălcarea legii, dacă nu încalcă proprietatea, încălcând legea sau încălcând o prevedere a contractului de închiriere.

Satisfacție liniștită

Chiriasii din California au dreptul la "bucuria liniștită" a proprietății lor. Aceasta înseamnă că pot trata proprietatea ca fiind propria lor casă, îi invită pe oaspeți și se implică în alte activități normale care nu încalcă legile locale. Proprietarul dvs. nu vă poate împiedica să aveți oaspeți sau să cereți oaspeților dvs. să fie monitorizați.

intimitate

În plus față de dreptul la invitații, chiriașii au dreptul la intimitate în proprietățile lor de închiriere. Proprietarii care urmăresc oaspeții, în general, încalcă viața privată a chiriașilor. Legea din California afirmă că proprietarii nu pot apărea neanunțați la proprietatea unui chiriaș fără o notificare de 24 de ore. Singura excepție de la această regulă este dacă apare o urgență care pune în pericol proprietatea, chiriașul sau persoanele din proprietate. Astfel, dacă proprietarul se afișează la domiciliu pentru a vă monitoriza oaspeții sau pentru a cere să vină după ore, el încalcă legea.

excepţii

Proprietarii pot adăuga dispoziții la contractul de închiriere pentru oaspeți și, atâta timp cât aceste prevederi nu încalcă legile locale, prevederile sunt executorii. De exemplu, un proprietar ar putea cere să nu aveți mai mult de cinci oaspeți peste noapte, dar nu ați putea cere să vă permiteți să vină la casa dvs. și să inspectați proprietatea. De asemenea, proprietarii pot apela poliția dacă oaspeții dvs. încalcă legea, făcând prea mult zgomot sau deteriorând în mod deliberat proprietatea, dar proprietarii nu pot avea oaspeți arestați pentru încălcarea legii. În cazul în care contractul dvs. are prevederi referitoare la vizitatori, încălcarea acestui contract ar fi probabil motivul pentru a rezilia contractul de închiriere, mai degrabă decât pentru arestarea oaspeților.

Încărcat cu Trespassing

Deși legea spune că proprietarul tău nu poate să-ți aducă oaspeții în stare de arest preventiv, uneori poliția nu primește exact legea. Dacă oaspeții dvs. sunt arestați, vă recomandăm să depuneți marturie la audiere și să subliniați faptul că le-ați invitat și că legea din California vă protejează dreptul de a avea oaspeți. Este, de asemenea, important să rețineți că proprietarul dvs. nu poate să-i perceapă pe oaspeți cu încălcare - poliția trebuie să o facă. Dacă proprietarul dvs. încearcă să vă amendeze sau să vă sancționeze în alt mod pentru oaspeți, nu plătiți amenda. Poate doriți să contactați un avocat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot trece printr-o minciună a blocării dacă am chiriașilor în proprietatea mea?Pot trece printr-o minciună a blocării dacă am chiriașilor în proprietatea mea?
Ce se întâmplă cu proprietatea personală atunci când un chiriaș trece?Ce se întâmplă cu proprietatea personală atunci când un chiriaș trece?
Legile din California privind chiriile de la lună la lunăLegile din California privind chiriile de la lună la lună
Dreptul chiriașului atunci când un proprietar vinde casaDreptul chiriașului atunci când un proprietar vinde casa
Noțiuni de bază de a fi proprietarNoțiuni de bază de a fi proprietar
Dreptul proprietarului, într-o vânzare în scurt timp în CaliforniaDreptul proprietarului, într-o vânzare în scurt timp în California
Proprietarul meu nu va opri vecinii zgomotoșiProprietarul meu nu va opri vecinii zgomotoși
Dezavantajele vieții unui apartamentDezavantajele vieții unui apartament
Proprietarul de proprietate de închiriere are dreptul să nu reînnoiască un contract de leasing fără…Proprietarul de proprietate de închiriere are dreptul să nu reînnoiască un contract de leasing fără…
Ce inseamna locatarii in comun in domeniul imobiliar?Ce inseamna locatarii in comun in domeniul imobiliar?
» » Poate un proprietar să perceapă invitaților mei încasarea?
© 2022 OxiMrub.com