OxiMrub.com

Cât timp poate cineva să rămână într-o casă care a fost vândută la licitație din cauza blocării pieței?

Creditorul licitează la licitație pentru prețul datorat plus taxele.

Atunci când un proprietar se oprește să plătească plata ipotecară lunară, creditorul intră și ia proprietatea înapoi. Excluderea se încheie cu o licitație la care proprietatea este vândută ofertantului cel mai mare. Licitația indică sfârșitul rezidenței dvs. ca proprietar și complică rezidența unui chiriaș. Durata de rezidență în proprietate depinde de starea dvs. Chiriasii au mai multe drepturi decât proprietarii anteriori. Ca regulă generală, puteți rămâne în proprietate până când instanța emite o comandă de plecare.

chiriaşii

Un chiriaș al proprietății cu un contract de închiriere scris are dreptul să rămână în proprietate pe durata contractului său de închiriere, cu excepția cazului în care noul proprietar dorește să locuiască în proprietate drept domiciliu principal. În acest caz, chiriașii trebuie să primească un preaviz de 90 de zile pentru a părăsi proprietatea înainte ca noul proprietar să poată depune cererea de evacuare. Chiriasii fără un contract de închiriere scrisă sau chiriasilor de la o lună la alta primesc 90 de zile înainte de a renunța la proprietate. După acest timp, noul proprietar poate depune o evacuare din proprietate cu județul.

Proprietarul precedent

Proprietarul anterior nu este considerat un chirias de o lună pe lună. Noul proprietar poate emite o notificare de trei zile pentru a elibera proprietatea. După expirarea celor trei zile, noul proprietar poate depune acte de evacuare în județ. Procesul de evacuare durează aproximativ 30 de zile de la început până la sfârșit.

leaseback

Unele bănci și proprietarii de întreprinderi sunt proprietari privați de leasing înapoi. Astfel de posesori de ipoteci ca Fannie Mae, Freddie Mac și Bank of America au programe speciale de închiriere pentru a păstra proprietatea ocupată în timp ce este pe piață. În programele de închiriere a bancilor, proprietarii anteriori închiria proprietatea înapoi până când proprietatea vinde. În acest moment, proprietarii anteriori trebuie să elibereze proprietatea. Trebuie să înființezi un program de leasingback prin noul proprietar după licitația de blocare. Contactați mandatarul pentru a obține numele și informațiile de contact ale noului proprietar pentru a încerca un scenariu de închiriere.

consideraţii

Puteți rămâne în casă până când tribunalul vă va ordona. Dezavantajul spre evacuare este un punct permanent în evidența ta. O evacuare - pe lângă o blocare - face dificilă găsirea unui nou loc de trai. Proprietarii sunt precaut de leasing pentru chiriasi cu o istorie de inchiriere spotty si evacuari din trecut. Luați în considerare părăsirea înaintea unei evacuări complete pentru a vă plasa într-o poziție mai bună cu viitorii proprietari.

Asistenţă

Indiferent dacă sunteți chiriaș sau proprietar anterior, noul proprietar nu poate schimba încuietorile pentru a vă forța. Aveți dreptul să rămâneți în proprietate până când o instanță vă va scoate din proprietate. Proprietarul nu vă poate înlătura proprietatea personală, nu vă amenință și nu vă intimidează. El vă poate oferi un stimulent în numerar pentru a vă anula contractul de închiriere sau pentru a vă scoate din proprietate fără evacuare. Dacă simțiți că sunteți tratat nedrept, puteți contacta organizația locală de consiliere pentru locuințe pentru a primi sfaturi specifice despre situația dvs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot trece printr-o minciună a blocării dacă am chiriașilor în proprietatea mea?Pot trece printr-o minciună a blocării dacă am chiriașilor în proprietatea mea?
Ce să așteptați într-o licitație de blocare a piețeiCe să așteptați într-o licitație de blocare a pieței
Este ilegal ca un proprietar să închirieze o casă în blocare?Este ilegal ca un proprietar să închirieze o casă în blocare?
Proprietar obligații în timpul unei blocări în CaliforniaProprietar obligații în timpul unei blocări în California
Pot să-l întreb pe proprietarul meu pentru mai mult timp după un contract de închiriere?Pot să-l întreb pe proprietarul meu pentru mai mult timp după un contract de închiriere?
Drepturile chiriașilor de viațăDrepturile chiriașilor de viață
Ce se întâmplă după o închidere la california și ce pot fi colectate?Ce se întâmplă după o închidere la california și ce pot fi colectate?
Dreptul proprietarului, într-o vânzare în scurt timp în CaliforniaDreptul proprietarului, într-o vânzare în scurt timp în California
Casa mea vândută la licitație: ce se întâmplă cu ipoteca mea?Casa mea vândută la licitație: ce se întâmplă cu ipoteca mea?
Cum să obțineți proprietatea prin plata garanțiilorCum să obțineți proprietatea prin plata garanțiilor
» » Cât timp poate cineva să rămână într-o casă care a fost vândută la licitație din cauza blocării pieței?
© 2022 OxiMrub.com