Ce se întâmplă mai întâi: vânzarea în lipsă sau împiedicarea împrumuturilor imobiliare?
Proprietarii de case care nu își pot permite să-și plătească ipotecile și care nu își pot păstra casele sau nu aleg să se retragă adesea la vânzări în lipsă, în speranța de a vinde înainte ca creditorii lor să-i blocheze. În multe cazuri, procesul de blocare a tranzacțiilor a început deja până când proprietarul listează casa de vânzare. Deși blocarea se poate face în cazul în care casa nu se vinde la timp, creditorii din ce în ce favorizează vânzările în lipsă.
Prezentare generală a vânzărilor
O vânzare scurtă rezultă atunci când o casă este vândută pentru mai puțin decât proprietarul datorează ipotecii ei. Creditorul ipotecar trebuie să aprobe vânzarea, iar cei mai mulți fac atunci când este clar că împrumutatul nu are nici o șansă reală de a-și recupera sau de a-și menține plățile ipotecare. Unii creditori pre-aprobă vânzările în lipsă și revizuiesc toate ofertele înainte de a alege unul care se potrivește cel mai bine scopurilor lor. În cazul în care creditorul dvs. face pre-aprobări, veți ști când vă listați casa de vânzare, pe care creditorul o va permite. Dacă creditorul dvs. nu oferă aprobări prealabile, veți accepta o ofertă pe care o considerați rezonabilă și sperați că creditorul dvs. este de acord.
Blocaj de închidere
Împuternicirea începe, de obicei, la scurt timp după ce un proprietar își pierde a treia plăți ipotecare. Proprietarul primește în cele din urmă o comandă de eliberare, dar poate nu până la luni sau chiar ani după începerea procedurilor de blocare. Dupa ce creditorul isi restituie locuinta, el pregateste proprietatile de vanzare si le afiseaza cu un broker imobiliar.
Creditorii preferă vânzări scurte
Creditorii își pierd banii atunci când proprietarii de case își pierd imprumuturile. Vânzările scurte și împrumuturile sunt două dintre instrumentele primare pe care creditorii le folosesc pentru a-și reduce pierderile. Deoarece vânzările scurte necesită mai puțin timp pentru procesarea creditorilor și duc la pierderi mai mici, creditorii preferă, în general, vânzările în lipsă în ceea ce privește executarea ipotecilor. De fapt, unii creditori oferă stimulente pentru împrumutătorii aflați în dificultate să vândă scurt. Aceste stimulente au fost inițial destinate să ajute relocarea proprietarilor de locuințe în casele de închiriere. Cu toate acestea, plățile acum se ridică la zeci de mii de dolari în unele cazuri și par să servească mai mult pentru a influența proprietarii de case departe de blocare decât să le ajute pur și simplu să vină cu banii necesari pentru a închiria o casă.
alternative
O modificare a împrumutului ipotecar vă poate ajuta să evitați o vânzare în lipsă sau o blocare a pieței. Modificările schimba termenul unui împrumut, rata dobânzii sau soldul pentru a face împrumutul mai accesibil pentru proprietarul casei. Dacă modificarea nu reușește, o opțiune în loc de blocare poate fi o opțiune. Cu un act-in-lieu, transferați dreptul de proprietate asupra locuinței dvs. la împrumutător în schimbul împrumutătorului care acceptă să accepte fapta în locul banilor pe care îi datorați pentru împrumutul dvs. în lipsă. Creditorii pierd în general mai puțin timp și bani pe fapte în loc decât în cazul vânzărilor în lipsă.
- Sfaturi pentru proprietarii de case de vânzare în lipsă
- Cum pot evita o blocare a pieței prin vânzarea unei case și care nu dă nimic?
- Ce se întâmplă cu oa doua ipotecă pe o vânzare scurtă a unei case?
- Deteriorarea creditului: vânzarea în lipsă / blocarea Foreclosure
- Cel mai bun mod de a-mi vinde casa înainte de blocare
- Cum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea pieței
- De ce creditorul meu ar nega o vânzare în lipsă și vrea să facă o blocare în loc?
- Ce se întâmplă dacă a început vânzarea de blocare, dar ați vândut casa într-o vânzare în lipsă?
- Întrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de case
- Poate o ipotecă inversă să fie vândută pe scurt?
- 5 Motive pentru care băncile resping vânzările în lipsă
- Solicitarea unei vânzări în lipsă afectează creditul meu dacă nu-mi vin în realitate casa?
- Poate un investitor să vă cumpere casa dacă sunteți în blocare și să-l vindeți înapoi?
- Definiția legală a unei vânzări în lipsă
- Este o vânzare scurtă o bună alternativă la blocarea pieței?
- Ce înseamnă o casă de vânzare scurtă?
- Cum obțin o proprietate de vânzare în lipsă?
- Când pot cere o vânzare în lipsă?
- Reguli de vânzare scurte pentru bunuri imobiliare
- Poate o vânzare scurtă aproape rapid?
- Ce se întâmplă dacă îmi vând casa într-o vânzare scurtă?