OxiMrub.com

Deteriorarea creditului: vânzarea în lipsă / blocarea Foreclosure

Menținerea altor conturi și menținerea acestora în stare bună este cheia pentru recuperarea creditelor după o blocare a pieței sau o vânzare în lipsă.

Deoarece ipotecile subprime s-au prăbușit, iar criza economică a început în 2008, piața imobiliară a fost inundată prin blocarea pieței imobiliare și vânzările pe termen scurt. Proprietarii de locuințe distruși își dau casele la creditor sau au optat să le vândă pentru mai puțin decât datoria datorată, distrugând temporar creditul lor. Decizia de a se vinde sau de a vinde pe scurt este de obicei una financiară, deoarece o vânzare în lipsă dăunează unui scor de credit la fel de mult ca o blocare a pieței.

Cele elementare

Corporația Fair Isaac a creat sistemul de creditare FICO în 1958, când era cunoscut ca Fair, Isaac și Company. Creditorii ipotecare și principalii furnizori de credite se bazează în mare măsură pe scorurile FICO pentru a determina bonitatea consumatorului. Împuternicirea este procesul legal prin care un colector lipsește un împrumutat de dreptul de proprietate asupra proprietății imobiliare pentru neplata împrumutului. Partidul de excludere - de obicei un creditor ipotecar - ia proprietatea sau vinde activul pentru a recupera pierderile. O vânzare în lipsă este o alternativă la blocarea pieței și permite împrumutatului să evite confiscarea proprietății.

Raportarea creditelor

După o scurtă vânzare, creditorul raportează celor trei birouri de credit că ipoteca a fost decontată pentru mai puțin decât întreaga sumă. De asemenea, creditorii raportează conturile închise ca neplătite conform convenției. Ca atare, ambele sunt considerate aceleași atunci când sunt luate în considerare într-un scor FICO. Pe o vânzare în lipsă, creditorul poate continua să raporteze deficitul din vânzare ca o sumă datorată, ceea ce ar putea dăuna creditului, însă debitorii pot cere creditorului să nu raporteze un sold datorat.

Scoruri de credit

Atat un scor scurt de vanzari si de blocare a blocajului din cauza pierderilor multiple care au dus la eveniment, cat si evenimentul in sine. FICO raportează o pierdere tipică de 100 de puncte sau mai mult, în funcție de scorul de credit al consumatorului înainte de plățile pierdute. De exemplu, un scor de 680 ar putea avea o scadere de 100 de puncte, in timp ce un scor de 780 ar avea o scadere de 160 de puncte. În plus, timpul de recuperare pentru o vânzare scurtă cu scorul mai mic este de aproximativ trei ani, comparativ cu șapte ani pentru scorul mai mare.

consideraţii

O vânzare scurtă sau o blocare a pieței afectează conturile unice, iar impactul fie este mai puțin sever decât alternativa falimentului atunci când vine vorba de scoruri de credit. Declararea falimentului afectează mai multe conturi și, prin urmare, are un impact mai mare asupra creditului. Consumatorii ridică scoruri mai repede după vânzarea pe termen scurt sau blocarea prin menținerea altor conturi în stare bună. Valoarea totală a creditului pe care cineva o utilizează într-o lună, în comparație cu suma creditului disponibil, este un factor major în calcularea scorului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea piețeiCum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea pieței
De ce creditorul meu ar nega o vânzare în lipsă și vrea să facă o blocare în loc?De ce creditorul meu ar nega o vânzare în lipsă și vrea să facă o blocare în loc?
Ce se întâmplă dacă a început vânzarea de blocare, dar ați vândut casa într-o vânzare în lipsă?Ce se întâmplă dacă a început vânzarea de blocare, dar ați vândut casa într-o vânzare în lipsă?
Ce se întâmplă mai întâi: vânzarea în lipsă sau împiedicarea împrumuturilor imobiliare?Ce se întâmplă mai întâi: vânzarea în lipsă sau împiedicarea împrumuturilor imobiliare?
Întrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de caseÎntrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de case
Poate o ipotecă inversă să fie vândută pe scurt?Poate o ipotecă inversă să fie vândută pe scurt?
Pot obține pre-aprobat pentru o ipotecă în timp ce eu sunt în blocare?Pot obține pre-aprobat pentru o ipotecă în timp ce eu sunt în blocare?
Care sunt dezavantajele unei ipoteci de vânzare pe termen scurt?Care sunt dezavantajele unei ipoteci de vânzare pe termen scurt?
Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?
Ce scor Fico folosesc creditorii ipotecare?Ce scor Fico folosesc creditorii ipotecare?
» » Deteriorarea creditului: vânzarea în lipsă / blocarea Foreclosure
© 2022 OxiMrub.com