OxiMrub.com

Cum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea pieței

O vânzare la domiciliu poate elimina necesitatea de blocare a pieței.

conținut

Proprietarii de locuințe distruse, care se întorc în urma plăților ipotecare, au de multe ori două opțiuni - să-și vândă rapid locuința sau să-și închidă locuința de către creditor. Vânzarea casei este preferabilă, deoarece salvează proprietarii de case de a avea o blocare a creditului în raportul lor de credit - o lovitură majoră pentru scorul de credit, ceea ce împiedică multe persoane să cumpere o altă locuință în viitorul apropiat. Cu toate acestea, cheia este de a vinde casa rapid înainte de a intra în blocare.

1

Aveți un evaluator local imobiliar să vă evalueze casa pentru a determina un preț de vânzare competitiv pe piața actuală. Evaluatorul va analiza o varietate de factori, inclusiv mărimea și starea casei dvs., atracția cartierului dvs. și prețurile de vânzare pentru case similare din zona dvs.

2

Listează casa pe piață imediat dacă valoarea casei este egală sau mai mare decât soldul ipotecii tale. Dacă valoarea casei este considerabil mai mică decât suma pe care o datorați, trebuie să discutați cu creditorul dvs. despre o vânzare în lipsă.

3

Contactați creditorul ipotecar pentru a vedea dacă va lua în considerare o vânzare în lipsă. Indiferent dacă creditorul este de acord sau nu cu o vânzare în lipsă, va depinde de capacitatea dumneavoastră de a vă face plățile ipotecare, de valoarea curentă a casei dumneavoastră și de cât de mulți bani sunt încă datorați ipotecii. Mulți creditori au departamente care se ocupă exclusiv de vânzări și vânzări pe termen scurt.

4

Documentația de ofertă referitoare la evaluarea casei dvs., ca parte a terenului de vânzare scurt - necesitatea de a dovedi creditorului că valoarea casei dvs a scăzut. Această apreciere va fi importantă în decizia creditorului de a permite o vânzare în lipsă sau nu.

5

Contactați o companie imobiliară dacă vânzarea în lipsă este aprobată. Solicitați serviciile unui agent care are experiență în vânzări în lipsă. Agentul poate folosi toată puterea sa de marketing pentru a găsi rapid un vânzător pentru casa ta.

6

Abordați creditorul dvs. cu orice sumă licitată pentru a fi aprobată înainte de a începe vânzarea în lipsă. Nu vă așteptați la un răspuns imediat - deciziile pot dura săptămâni sau luni. În cazul în care oferta este aprobată, asigurați-vă că obțineți aprobarea în scris, cu documentația că creditorul va ierta datoria rămasă neplătită.

Bacsis

• Proprietarii de case care au în vedere o vânzare în lipsă ar trebui să primească sfatul unui avocat imobiliar pentru a se asigura că interesele lor sunt reprezentate în timpul vânzării.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Trebuie să-mi vând acasă mobil cât mai repedeTrebuie să-mi vând acasă mobil cât mai repede
Sfaturi pentru proprietarii de case de vânzare în lipsăSfaturi pentru proprietarii de case de vânzare în lipsă
Cum pot evita o blocare a pieței prin vânzarea unei case și care nu dă nimic?Cum pot evita o blocare a pieței prin vânzarea unei case și care nu dă nimic?
Cum pot opri blocarea înainte de începerea procesului de blocare?Cum pot opri blocarea înainte de începerea procesului de blocare?
Calificări de vânzare scurteCalificări de vânzare scurte
Deteriorarea creditului: vânzarea în lipsă / blocarea ForeclosureDeteriorarea creditului: vânzarea în lipsă / blocarea Foreclosure
Cel mai bun mod de a-mi vinde casa înainte de blocareCel mai bun mod de a-mi vinde casa înainte de blocare
Ce este casa de blocare?Ce este casa de blocare?
Ce se întâmplă atunci când implicit o ipotecă FHA?Ce se întâmplă atunci când implicit o ipotecă FHA?
Ce se întâmplă dacă a început vânzarea de blocare, dar ați vândut casa într-o vânzare în lipsă?Ce se întâmplă dacă a început vânzarea de blocare, dar ați vândut casa într-o vânzare în lipsă?
» » Cum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea pieței
© 2022 OxiMrub.com