OxiMrub.com

Sfaturi pentru proprietarii de case de vânzare în lipsă

O vânzare scurtă vă poate ajuta să vă vindeți mai repede casa.

Dacă aveți nevoie să vă vindeți rapid casa sau dacă vă străduiți să găsiți un cumpărător pentru casa dvs., va trebui să recurgeți la o vânzare în lipsă. O vânzare în lipsă vă permite să vă reduceți prețul cerut, astfel încât să vă puteți vinde reședința pentru mai puțin decât ceea ce vă datorați la împrumutul dvs. ipotecar.

Obțineți permisul dvs. de împrumut # 039-s

Înainte de a vă vinde casa ca o vânzare în lipsă, veți avea nevoie de permisiunea scrisă a împrumutătorului. Asta pentru că creditorul dvs. va pierde dacă vă vindeți casa pentru mai puțin decât ceea ce datorați creditului ipotecar. Creditorul dvs. poate aproba o vânzare în lipsă, totuși, dacă vă aflați în pericol de blocare a pieței. Într-o vânzare scurtă, creditorul dvs. ar putea să obțină mai mulți bani decât dacă ar trebui să vă evacueze și să încerce să vândă casa singură. Odată ce obțineți oferta unui cumpărător într-o vânzare în lipsă, trebuie mai întâi să o trimiteți creditorului dvs. pentru aprobare. În cazul în care creditorul nu crede că prețul este suficient de mare, nu va permite vânzarea în lipsă să treacă prin.

Lucrează cu un profesionist

Va trebui să stabiliți prețul potrivit pentru vânzarea dvs. în lipsă, mai ales dacă vă depuneți eforturi pentru a vă face plățile ipotecare la timp și aveți nevoie de o vânzare rapidă pentru a diminua presiunea financiară. Un agent imobiliar va studia ce case similare din vecinătatea dvs. au vândut și apoi vă va sugera un preț bazat pe aceste cifre. Aveți grijă să încercați să setați un preț mai mare - puteți să vă prețuiți din oferte bune. Apoi, casa ta va sta pur și simplu pe piață pentru o perioadă mai lungă de timp, plasându-vă în riscul financiar mai mare de a vă împiedica creditul ipotecar.

Marketingul este cheia

Lucrați cu agentul dvs. imobiliar pentru a dezvolta o strategie solidă de marketing pentru a vă muta casa. Vânzările scurte trebuie, de obicei, să fie finalizate într-o perioadă scurtă de timp. Asta înseamnă că agentul dvs. trebuie să vizeze piața. Dacă aveți o locuință de vârf, agentul dvs. ar trebui să-l facă publicitate în publicații de nișă care servesc avocați, medici sau contabili. Dacă dețineți o casă de fermă cu prețuri modestă, agentul dvs. ar trebui să-l comercializeze la nisipurile goale. Agenții nu pot pur și simplu să ciocănească un semn "de vânzare" în peluza dvs. din față și se așteaptă să vă finalizați vânzarea în lipsă într-o piață rezidențială dificilă. Asigurați-vă că cereți agenților pe care îi interviți cum intenționează să vă vândă casa cât mai repede posibil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum vă puteți vinde în lipsă imobiliare comerciale?Cum vă puteți vinde în lipsă imobiliare comerciale?
Cum să evitați blocarea prin încercarea de vânzare în lipsăCum să evitați blocarea prin încercarea de vânzare în lipsă
Cum pot evita o blocare a pieței prin vânzarea unei case și care nu dă nimic?Cum pot evita o blocare a pieței prin vânzarea unei case și care nu dă nimic?
Ce se întâmplă dacă o proprietate de vânzare pe termen scurt nu se vinde?Ce se întâmplă dacă o proprietate de vânzare pe termen scurt nu se vinde?
Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
Aveți nevoie de o evaluare pentru o casă de vânzare rapidă?Aveți nevoie de o evaluare pentru o casă de vânzare rapidă?
Calificări de vânzare scurteCalificări de vânzare scurte
Cel mai bun mod de a-mi vinde casa înainte de blocareCel mai bun mod de a-mi vinde casa înainte de blocare
Cum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea piețeiCum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea pieței
Cum pot lista o vânzare în lipsă?Cum pot lista o vânzare în lipsă?
» » Sfaturi pentru proprietarii de case de vânzare în lipsă
© 2022 OxiMrub.com