Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
Având un împrumut de acasă sau un alt împrumut ipotecar în casa dvs. nu trebuie să vă împiedica să-l vindeți. Avocatul de închidere care vă gestionează vânzarea va plăti toate creanțele din proprietatea dvs. din banii cumpărătorului. Dacă soldul dvs. de împrumut este mai mare decât prețul dvs. de vânzare, așa cum se întâmplă adesea în cazul vânzărilor în dificultate, va trebui să încheiați o înțelegere cu creditorul dvs. înainte de a semna un contract de vânzare. Unii creditori vor fi de acord cu o "vânzare în lipsă" în care creditorul acceptă o sumă mai mică decât soldul creditului ca plată integrală. În caz contrar, trebuie să plătiți diferența din fondurile proprii.
1
Faceți cunoștință cu un agent imobiliar care este familiarizat cu cartierul și tipul de locuință (condo, casă, casă individuală) pentru a determina valoarea de piață corectă. Determinați un preț de vânzare, negociați comisionul agentului și semnați un contract de listare cu agentul.
2
Examinați ofertele potențialilor cumpărători cu agentul dvs. Acceptați oferta care vă oferă cele mai bune rezultate financiare. În funcție de prețul de vânzare al casei dvs., suma datorată pentru acasă și cheltuielile de vânzare și de închidere, veți realiza un profit, veți pierde chiar sau veți datora bani suplimentari atunci când vânzarea se va încheia.
3
Participați la închidere pentru a semna documentele de transfer. Avocatul de închidere va plăti orice bunuri, taxe, comisioane și alte sarcini din banii cumpărătorului. Va va oferi fonduri rămase. Luați o verificare certificată făcută avocatului de închidere pentru suma deficitului dacă banii cumpărătorului nu sunt suficienți pentru a vă achita împrumutul de capital propriu sau alte cheltuieli.
- Cum să închidem o chirie pentru a-ți avea propria casă
- Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
- Cum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriați
- Sunt vânzările de vânzări pe bază de vânzări pe termen scurt?
- Fapte scurte de vânzare pe piața imobiliară
- Sfaturi pentru proprietarii de case de vânzare în lipsă
- Cum pot evita o blocare a pieței prin vânzarea unei case și care nu dă nimic?
- Care este valoarea sau tipul de garanție insuficientă într-un împrumut de locuință?
- Cum pot determina valoarea unui împrumut pentru acasă?
- Care este procentul împrumutului-valoare?
- Cel mai bun mod de a-mi vinde casa înainte de blocare
- Cum să cumpărați o locuință directă
- Puteți să dați datoriile și să închideți costurile într-o ipotecă acasă?
- Cum poți folosi un împrumut de acasă pentru a-ți plăti ipoteca existentă?
- Ce se întâmplă dacă vă vindeți casa după ce primiți o modificare permanentă a împrumutului?
- Ce este vânzarea pe scurt a imobilului?
- Dacă aveți un împrumut de capitaluri proprii, trebuie să plătiți împrumutul înainte de a vă vinde…
- Ce-ar fi dacă îmi vând casa mai puțin decât e apreciată?
- Programele Fha pentru proprietarii de case în dificultate
- Motive pentru vânzarea în lipsă o casă
- Poți scădea ipoteca dacă nu locuiești în casa pe care o vinzi?