OxiMrub.com

Cum să cumpărați o locuință directă

Cumpărarea unei case neobișnuite vă oferă un titlu gratuit și clar.

Majoritatea proprietarilor de locuințe au cumpărat locuința folosind un credit ipotecar, în loc să plătească în numerar. Procesul de solicitare a creditului ipotecar poate dura mai mult decât se aștepta și creditorul ar putea impune cerințe diferite cumpărătorului. Plătirea în numerar sau cumpărarea unei case neobișnuite accelerează de obicei procesul de vânzare.

1

Examinați situația financiară cu privire la banii pe care i-ați salvat și la planurile dvs. Toată lumea are nevoi și dorințe diferite, deci ia în considerare diferite aspecte ale vieții înainte de a decide să lichideze o sumă mare de bani într-o casă. În această perioadă, ar trebui să determinați și bugetul de cheltuieli.

2

Contactați un agent imobiliar pentru a vă ajuta să găsiți proprietăți. Lăsați agentul să știe în avans că intenționați să plătiți în numerar și nu cu un împrumut ipotecar. Ar fi mai bine să găsiți un agent cu experiență în tranzacțiile cu numerar.

3

Decideți la domiciliul pe care doriți să-l cumpărați și faceți o ofertă către vânzător. În cazul în care vânzătorul acceptă oferta dvs., colaborați cu agentul dvs. pentru a stabili un contract de vânzare pe care îl puteți prezenta vânzătorului.

4

Programați o evaluare și o inspecție. Informațiile obținute în urma evaluării vor verifica dacă prețul de vânzare se apropie de piață. În timp ce inspecția asigură structura casei, componentele electrice sau alți factori nu prezintă probleme majore.

5

Întâlniți-vă cu agentul dvs. pentru a semna documentația finală și trimiteți integral plata integrală. Cecurile de casierie sau cecurile certificate sunt forme de plată acceptate în mod obișnuit. După ce vânzătorul semnează fapta care vă acordă dreptul de proprietate, acesta va fi depus în dosarul public și apoi trimis înapoi la dvs.

sfaturi

• Plata numerarului pentru o casă oferă adesea cumpărătorului un avantaj comparativ cu cumpărătorii care folosesc un credit ipotecar. S-ar putea să negociați un preț mai bun de vânzare în schimbul faptului că ați putea încheia rapid tranzacția.
  • Cumpărarea unei locuințe directă economisește, de asemenea, bani pe costurile de închidere. Nu veți plăti pentru nici o taxă de împrumut sau asigurare de titlu.

Avertizare

• Obținerea unei evaluări și a unei inspecții nu este de obicei necesară pentru o tranzacție cash - cu toate acestea, este o idee bună să le faceți.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Dovada fondurilor pentru o ofertă de vânzare în scurt timpDovada fondurilor pentru o ofertă de vânzare în scurt timp
Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
Fapte în locul consecințelor de executare a blocăriiFapte în locul consecințelor de executare a blocării
Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
Cât timp să închid o casă muzică?Cât timp să închid o casă muzică?
Puteți să închideți costurile de închidere într-un împrumut FHA?Puteți să închideți costurile de închidere într-un împrumut FHA?
Lista de verificare pentru cumpărarea primei caseLista de verificare pentru cumpărarea primei case
Cum pot achiziționa puncte spre un credit ipotecar?Cum pot achiziționa puncte spre un credit ipotecar?
Cum cumpăr o casă folosind o ipotecă inversă?Cum cumpăr o casă folosind o ipotecă inversă?
Reguli ipotecare pentru proprietăți de închiriereReguli ipotecare pentru proprietăți de închiriere
» » Cum să cumpărați o locuință directă
© 2022 OxiMrub.com