OxiMrub.com

Fapte scurte de vânzare pe piața imobiliară

O vânzare în lipsă implică vânzarea unei case pentru mai puțin decât soldul creditului.

O vânzare în lipsă implică un proprietar de proprietăți care vinde imobilul pentru o sumă mai mică decât soldul restant al împrumutului. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când un proprietar nu este în măsură să continue să plătească plățile casei sale, dar nu este în măsură să vândă proprietatea suficient pentru a acoperi soldul creditului.

Colaborarea cu împrumuturile este necesară

Pentru o vânzare în lipsă pentru a avansa, creditorul trebuie să accepte tranzacția. Înainte ca proprietarul să pună proprietatea pe piață, el asigură în mod obișnuit un acord de la creditor să ia în considerare o vânzare în lipsă. Creditorul ia decizia finală de a accepta sau de a refuza o vânzare în lipsă, după ce proprietarul a acceptat o ofertă din partea cumpărătorului. Un creditor consideră o vânzare în scurt ca o modalitate de a evita costurile de blocare a pieței, implicate atunci când un proprietar de locuințe nu este în măsură să continue să plătească plățile casei și proprietatea este cu susul în jos pe împrumut. Acest lucru se întâmplă în mod normal atunci când valoarea proprietății scade sau debitorul refinanțează casa peste valoarea sa de piață efectivă.

Vânzătorul mai are încă cheltuieli

Atunci când un creditor este de acord cu o vânzare în lipsă, mulți debitori presupun că înseamnă că creditorul a fost de acord să ierte suma neplătită. Cu toate acestea, potrivit unui avertisment emis de Departamentul Real Estate din California, în unele cazuri un creditor sau o bancă ar putea mai târziu să dea în judecată împrumutatul (după vânzarea în lipsă) pentru diferența. Acest lucru înseamnă că, dacă proprietarul a datorat 200.000 de dolari pentru casa sa, dar banca a fost de acord cu o vânzare scurtă de la 150.000 de dolari, împrumutul ar putea mai târziu să dea în judecată împrumutatul pentru 50.000 de dolari. În cazul în care creditorul iartă suma de 50.000 de dolari, impozitul pe venit ar putea fi datorat din acea sumă. Cu toate acestea, în anumite circumstanțe, Serviciul de Impozite Internaționale face excepții în cadrul Legii privind scutirea de la plata creditelor ipotecare din 2007, oferind adăpost pentru unii proprietari implicați într-o vânzare în lipsă. Condițiile de calificare implică respectarea unei anumite perioade de timp, sumele irate și tipul de proprietate.

Deschis la Fraudă și înșelătorii

Proprietarii de case care consideră vânzările în lipsă percep acest lucru ca o modalitate de a evita blocarea pieței. Consumatorii în această situație sunt adesea vulnerabili. Acestea pot avea împrumuturi cu rate ale dobânzii ajustabile pe care nu le mai pot permite din cauza unei recesiuni a propriei situații financiare, alături de faptul că valorile acasă ar fi scăzut. Din cauza acestei vulnerabilități, există mulți oportuniști lipsiți de scrupule care doresc să profite de consumatori oferind asistență de vânzare pe termen scurt. Potrivit biroului procurorului general din California, consumatorii trebuie să fie conștienți de frauda de vânzare scurt. Steagurile roșii care indică o posibilă fraudă sau înșelătorie includ programe care solicită suprataxe și taxe în avans.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum vă puteți vinde în lipsă imobiliare comerciale?Cum vă puteți vinde în lipsă imobiliare comerciale?
Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
Restricții de vânzare scurteRestricții de vânzare scurte
Calificări de vânzare scurteCalificări de vânzare scurte
Cel mai bun mod de a-mi vinde casa înainte de blocareCel mai bun mod de a-mi vinde casa înainte de blocare
Cum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea piețeiCum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea pieței
De ce creditorul meu ar nega o vânzare în lipsă și vrea să facă o blocare în loc?De ce creditorul meu ar nega o vânzare în lipsă și vrea să facă o blocare în loc?
Restricții de vânzare scurteRestricții de vânzare scurte
Ce se întâmplă mai întâi: vânzarea în lipsă sau împiedicarea împrumuturilor imobiliare?Ce se întâmplă mai întâi: vânzarea în lipsă sau împiedicarea împrumuturilor imobiliare?
5 Motive pentru care băncile resping vânzările în lipsă5 Motive pentru care băncile resping vânzările în lipsă
» » Fapte scurte de vânzare pe piața imobiliară
© 2022 OxiMrub.com