Întrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de case
Dacă vă confruntați cu o blocare a pieței sau nu vă puteți vinde casa la valoarea sa de piață, o vânzare scurtă poate fi alegerea dvs. proverbială în ultimul șanț. O vânzare în lipsă este o vânzare de proprietate pentru mai puțin decât ceea ce se datorează ipotecii. Creditorul este de acord cu prețul inferior, în schimbul evitării unei blocări lungi și costisitoare. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă adesea cu opțiunile ultimului șanț, vânzările scurte vin cu efecte negative pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a vă angaja la unul. Ridicată pe lista negativelor este efectul pe care o scurtă vânzare poate avea asupra scorului dvs. de credit, creditorii sistemului de rating, proprietarii și angajatorii folosesc pentru a evalua fiabilitatea sau bonitatea unui consumator. Printre altele, ratingul dvs. de credit și scorul de credit vă pot afecta șansele de a închiria un apartament, aplicând cu succes un credit ipotecar și rata dobânzii pe care o plătiți pe cardurile de credit.
Vânzările rapide afectează creditul dvs.?
Da, brutal. Potrivit FICO, compania care a dezvoltat cel mai utilizat sistem de scoruri de credit, o vânzare scurtă este la fel de rău, dintr-o perspectivă de credit, ca o blocare a pieței sau o faptă în loc de blocare. Acest lucru se datorează faptului că creditorii raportează o vânzare în lipsă ca fiind un cont "neachitat așa cum sa convenit" - același termen utilizat pentru a descrie tranzacțiile de împrumut. Acest lucru nu înseamnă că vânzările în lipsă nu au avantaje financiare semnificative în fața unei blocări, dar nu oferă niciun avantaj de rating. Cu toate acestea, dacă puteți negocia cu creditorul dvs. că vă va raporta vânzarea în lipsă ca pe un cont "plătit integral", puteți evita efectele negative asupra creditului dvs.
Ce impact va avea o vânzare scurtă pe creditul meu?
Depinde de scorul dvs. de credit înainte de vânzare scurt. Cu cât scorul dvs. de credit este mai mare, cu atât impactul este mai sever. De exemplu, un împrumutat cu un scor de 680 va avea un impact de 85 până la 105 de puncte. Cu toate acestea, debitorii cu scoruri de 780 vor vedea scorul lor de credit scad 140 la 160 de puncte.
Cât de mult va rămâne o scurtă vânzare pe raportul meu de credit?
O vânzare scurtă va apărea în raportul dvs. de credit timp de șapte ani. Vestea bună este că, cu cât este mai mare un element negativ, cu atât mai puține lucruri pe care le are asupra creditului.
- Cum vă puteți vinde în lipsă imobiliare comerciale?
- Sfaturi privind vânzările în lipsă
- Deteriorarea creditului: vânzarea în lipsă / blocarea Foreclosure
- Cum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea pieței
- Vânzare scurtă și anularea datoriilor
- Cum de a face o vânzare scurtă de succes
- Ce se întâmplă mai întâi: vânzarea în lipsă sau împiedicarea împrumuturilor imobiliare?
- Care sunt dezavantajele unei ipoteci de vânzare pe termen scurt?
- Solicitarea unei vânzări în lipsă afectează creditul meu dacă nu-mi vin în realitate casa?
- Vânzarea pe scurt a Foreclosure pe credit
- Cum de a evita o blocare a pietei: vinde sau da inapoi creditorului?
- Impact scurt asupra vânzării la credit
- Are o vânzare scurtă schimbarea creditului?
- Este o vânzare scurtă o bună alternativă la blocarea pieței?
- Pro și contra unei vânzări pe scurt a unei case
- Când pot cere o vânzare în lipsă?
- Excluderea înseamnă faliment?
- Reguli de vânzare scurte pentru bunuri imobiliare
- Diferența dintre o blocare a pieței și o vânzare în lipsă
- Ce se întâmplă dacă îmi vând casa într-o vânzare scurtă?
- Informații de vânzare imobiliare scurte