OxiMrub.com

Cum de a afla dacă acasă am chirie este în blocare?

Chiriasii au dreptul să știe dacă casa lor este în blocare.

Legile de stat și federale protejează drepturile chiriașilor atunci când unitățile lor de închiriere se află în blocare. De exemplu, codul civil din California 2924.8, 2924b cere unui mandatar să informeze chiriași cu cel puțin 20 de zile înainte de vânzarea de bunuri imobiliare în care trăiesc. În cazul în care cumpărătorul de proprietate de blocare vrea să evacueze chiriașilor, chiriașii trebuie să primească preaviz de 60 de zile. Proprietățile din zonele controlate de chirie pot avea o protecție suplimentară. Un chiriaș care trăiește într-o unitate din San Francisco, care se află în chirie, nu poate fi forțată să-și părăsească locuința, chiar dacă proprietatea este vândută într-o împiedicare. În temeiul Ordonanței de stabilizare a chiriilor din San Francisco, chiriașii evacuați din proprie inițiativă nu pot aplica o alocație de deplasare de până la 5.000 USD per chiriaș.

1

Vizitați site-ul web al evaluatorului județean. În California, Consiliul de Stat al egalizării furnizează o listă a evaluatorilor județeni (a se vedea Resursele).

2

Căutați proprietatea dvs. și notați numărul parcelei. Dacă utilizați site-ul pentru județul San Francisco, biroul evaluatorului, dați clic pe "Informații parcelă" și introduceți adresa dvs. sau faceți clic pe hărțile de vizualizare aeriene.

3

Vizitați site-ul dvs. local de înregistrări județene. Unele județe, cum ar fi San Francisco, dispun de un birou combinat de evaluatori și înregistrări, iar informațiile privind parcelele și înregistrările pot fi căutate pe același site.

4

Faceți clic pe secțiunea Înregistrări a site-ului dvs. de înregistrare a județului. În San Francisco, introduceți numărul parcelei dvs. și faceți clic pe "Documente de blocare". În cazul în care proprietarul proprietății dvs. este delincvent în plățile sale ipotecare, vor exista trimiteri la o notificare de neplată de la creditor și, eventual, o notificare de blocare, în funcție de stadiul de blocare a proprietății este în.

Bacsis

• Continuați să plătiți chiria În cazul în care unitatea dvs. de închiriere este vândută printr-o închidere - în caz contrar, noul proprietar ar putea avea o cauză justă de a vă evacua. Dacă nu știți cine este noul proprietar, puneți banii într-un cont de escrow.

Avertizare

• Site-ul evaluatorului și înregistratorului fiecărui județ variază ușor în format și structură.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Locuitorii din California în comun împotriva chiriașilor în comunLocuitorii din California în comun împotriva chiriașilor în comun
Reguli pentru controlul chiriilor și reglementăriReguli pentru controlul chiriilor și reglementări
Cum să aflu dacă casa pe care o închiriez va fi închisăCum să aflu dacă casa pe care o închiriez va fi închisă
Ce este o închidere "forțată"?Ce este o închidere "forțată"?
Legile privind blocarea legilor din California privind evacuareaLegile privind blocarea legilor din California privind evacuarea
Pot trece printr-o minciună a blocării dacă am chiriașilor în proprietatea mea?Pot trece printr-o minciună a blocării dacă am chiriașilor în proprietatea mea?
Este ilegal ca un proprietar să închirieze o casă în blocare?Este ilegal ca un proprietar să închirieze o casă în blocare?
Pot să-mi închiriez casa cuiva în timp ce se află în blocare?Pot să-mi închiriez casa cuiva în timp ce se află în blocare?
Procedura de evacuare a blocăriiProcedura de evacuare a blocării
Cum să renunțe la chirie comunăCum să renunțe la chirie comună
» » Cum de a afla dacă acasă am chirie este în blocare?
© 2022 OxiMrub.com