Cum de a găsi un apartament stabilizat chirie
Închirierea în San Francisco poate fi costisitoare. Din fericire, cea mai mare parte a orașului este acoperită de o ordonanță de control a chiriilor, care ajută la stabilizarea ratelor de închiriere. În apartamente controlate chirie, proprietarii pot crește chiria doar în conformitate cu legea orașului. Începând cu luna noiembrie 2012, legea din San Francisco permite o creștere anuală a chiriei. Creșterea este limitată la rata inflației. Majoritatea apartamentelor din San Francisco sunt acoperite de controlul chiriilor.
1
Căutați apartamente mai vechi. Clădirile din San Francisco construite înainte de 1979 sunt controlate de chirie. Construcția mai nouă este de regulă exceptată de la această regulă. Dacă nu sunteți sigur de vârsta proprietății, căutați informații despre proprietăți introducând adresa de pe site-ul Departamentului Planificare San Francisco.
2
Contactați apartamentele locale pentru a afla informații despre starea proprietății. Proprietarii trebuie să anunțe chiriașii dacă proprietatea este controlată în chirie.
3
Folosiți site-urile de căutare pentru apartamente pentru informații detaliate despre proprietăți. Ghidul de apartamente online, cum ar fi Forrent.com, oferă caracteristici cheie ale proprietății, inclusiv un statut controlat de chirie.
- Reguli pentru controlul chiriilor și reglementări
- Cum pot determina chiria pe locuințe subvenționate?
- Cum am chirie sub valoarea justă de piață?
- Cum să transformi casa într-o proprietate de închiriat
- Cum de a afla dacă acasă am chirie este în blocare?
- Cum de a contacta oamenii de pe craigslist despre apartamente
- Cum să vă calificați proprietatea pentru locuința din secțiunea 8
- Cum să găsiți proprietăți fiscale din județ
- Proprietarul de proprietate de închiriere are dreptul să nu reînnoiască un contract de leasing fără…
- Eliminarea co-locatarului în California
- Care sunt efectele controlului chiriei?
- San Francisco informații de control chirie
- Proprietarii sunt obligați să înregistreze proprietăți de închiriere?
- Lege subînchiriat și chiriaș pentru chiriași din San Francisco, California
- Care sunt drepturile unui chiriaș al unui chiriaș?
- Avantajele și dezavantajele unui apartament cu chirie
- Cât de mult ar trebui să perceapă să-mi închiriez casa?
- Care sunt drepturile mele pentru închirierea unei case?
- Cerințe juridice pentru proprietari
- Poate managerul unui apartament să-mi refuze soțul să trăiască cu mine?
- Leasingul legilor și drepturilor legale pentru chiriasi