PMI ieși din escrow?
Asigurarea ipotecară privată, sau PMI, ușurează durerea pentru creditorul ipotecar atunci când aprobă un împrumut cu o plată mai mică în jos. PMI devine necesar dacă depuneți mai puțin de 20% din casa în momentul închiderii. Creditorii folosesc PMI pentru a-și proteja pierderile în cazul neîndeplinirii obligațiilor în casă. Plata dvs. PMI este plătită într-un cont de escrow și este eliberată creditorului potrivit de către creditor atunci când este datorată.
Împuternicire legală
Un cont de escrow este un cont de economii special creat de creditorul dvs. pentru a plăti facturi importante legate de ipoteca și proprietatea. Creditorul dvs. ia aceste facturi - pentru impozitele pe proprietate, asigurările de proprietar și PMI - și le adaugă. Creditorul împarte acest număr cu 12 și împinge această sumă la plata dvs. ipotecară lunară. În fiecare lună, creditorul dvs. emite o analiză escrow pentru a arăta ce a fost plătit și suma plăților escrow pentru anul viitor.
Primele de asigurare ipotecară în avans
Proprietarii de case care folosesc împrumuturi FHA plătesc două tipuri diferite de asigurare ipotecară. Plătiți plățile PMI în contul escrow în fiecare lună. De asemenea, plătiți o sumă forfetară la închidere numită prima dumneavoastră de asigurare ipotecară. Aceasta este o plată unică datorată la închiderea către creditorul dvs. pentru eliberarea împrumutului FHA.
Anulare
Împrumuturile administrației federale de locuințe cu o durată mai mare de 15 ani anulează automat PMI atunci când soldul ipotecar ajunge la 78%, iar împrumutul este de cel puțin cinci ani. În acest moment, PMI este anulat și nu mai plătiți această sumă escrow-ului în fiecare lună. Creditele FHA cu termeni sub 15 ani anulează automat PMI la 78% din capitalul propriu, indiferent de vârsta creditei. Unii creditori nu anulează automat PMI. Trebuie să contactați creditorul dvs. după ce capitalul dvs. ajunge la 80% și solicitați eliminarea. Unii creditori vă fac să refinanțați pentru a elimina asigurarea ipotecară. Fiecare situație variază de tipul împrumutătorului și al împrumutului.
Eliminarea PMI
Bankrate recomandă două strategii specifice pentru a evita plata unei asigurări ipotecare private pe împrumutul dvs. Cea mai ușoară cale este să puneți cu 20% mai puțin pe proprietatea dvs. în momentul închiderii. Având o pondere de 20%, creditorul își asumă un risc mai mic și nu are nevoie de PMI. Dacă nu aveți resurse financiare pentru a realiza acest lucru, vă recomandăm să luați două împrumuturi. Un împrumut acoperă 80% din suma ipotecii - cealaltă acoperă 20%. Împuternicirea împrumuturilor dvs. duce la două plăți lunare, dar poate fi semnificativ mai mică decât plata PMI în contul escrow.
- Pot pune bani în contul meu de escrow?
- Cum se plătesc impozitele pe proprietate prin intermediul unui cont de escrow?
- Cum pot reevalua analiza mea escrow ipotecară?
- Ce se întâmplă cu un surplus de escrow atunci când nu este returnat?
- Conturile escrow și plățile de două ori pe an
- Ce se întâmplă dacă un cont de escrow devine negativ?
- Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?
- Cele mai bune modalități de a plăti un tip negativ în escrow
- Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?
- Ce se întâmplă cu escrow-ul meu dacă refinancez?
- Cum obtin escrow-ul de la casa mea de împrumut?
- Cum funcționează escrowul ipotecar?
- Pot să schimb casa de asigurare în escrow?
- Cum să plătiți cel mai bine escrow-ul dvs.
- Ce este o plată escrow?
- Cum de a calcula un escrow de credit ipotecar
- Pot renunța la escrow pe un credit ipotecar?
- Cum se descompune o plată ipotecară?
- Ce acoperă un cont de escrow?
- Avantajele și dezavantajele unui cont escrow cu ipotecă
- Costuri realiste ale ipotecilor