OxiMrub.com

Cum obtin escrow-ul de la casa mea de împrumut?

Plata unei părți a unui împrumut ipotecar este cheia pentru eliminarea escrow.

Atunci când companiile ipotecare au dus bani la un homebuyer, ei evaluează riscul și folosesc evaluările lor pentru a stabili regulile de bază pe care împrumutatul trebuie să le urmeze. O cerință comună este aceea că cumpărătorii stabilesc un cont de escrow și plătesc lunar în cadrul plății ipotecare. Sistemul escrow se îndreaptă spre plata primelor de asigurare ale proprietarilor și a impozitelor anuale de proprietate. Acest lucru reduce riscul creditorului în prima parte a împrumutului, asigurându-se că jurisdicția de impozitare nu solicită un drept de proprietate asupra bunului și că proprietatea este asigurată. La un moment dat, însă, proprietarii de locuințe stabilesc suficiente capitaluri proprii în casele lor pentru a se califica pentru anularea obligației escrow.

1

Angajați un evaluator pentru a evalua valoarea de piață a casei dvs.

2

Întrebați creditorului dvs. ce raport împrumut-valoare este necesar pentru eliminarea escrow-ului de la un împrumut ipotecar. În mod tipic, creditorii vă cer să stabiliți un raport împrumut-valoare între 65 și 80%. Acest raport este diferența dintre soldul creditului dvs. ipotecar și valoarea evaluată a locuinței dvs.

3

Înmulțiți valoarea evaluată a locuinței dvs. cu raportul oferit de creditorul ipotecar. În cazul în care creditorul nu oferă o rată specifică, utilizați 80% ca un potențial minim necesar raportul împrumut-valoare și 65% ca un raport potențial maxim împrumut-valoare.

4

Comparați soldul rămas al împrumutului dvs. ipotecar cu cifra sau cifrele de la pasul 2 pentru a stabili dacă trebuie să efectuați plăți suplimentare înainte de a putea solicita eliminarea escrow.

5

Plătiți suma necesară, dacă este necesar, pentru a vă reduce ipoteca până la un punct în care raportul împrumut-valoare este sub pragul necesar. Dacă soldul creditelor ipotecare este deja în limita pragului, puteți trece peste acest pas.

6

Furnizați o copie a evaluării dvs. instituției financiare pentru a dovedi valoarea casei dumneavoastră.

7

Completați un formular de exonerare de tip escrow și îl prezentați instituției financiare.

8

Așteptați o decizie de la creditor. Creditorul are posibilitatea de a vă solicita să continuați cu escrow în conformitate cu termenii de împrumut.

9

Stabiliți-vă propriul plan de economii lunar pentru impozitele pe proprietate și asigurarea proprietarilor de case.

sfaturi

• Salvați costurile de evaluare utilizând formatul evaluatorului fiscal al județului.
  • Dacă vi se refuză de către creditorul dvs., luați în considerare refinanțarea cu termeni care nu includ cerința escrow.

Avertizare

• Asigurați-vă că pentru a economisi bani pentru taxele și asigurarea dvs. dacă alegeți să eliminați escrow.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este diferența dintre escrow și evaluări?Care este diferența dintre escrow și evaluări?
Cum se plătesc impozitele pe proprietate prin intermediul unui cont de escrow?Cum se plătesc impozitele pe proprietate prin intermediul unui cont de escrow?
Poate o bancă să păstreze fondurile escrow într-un cont purtător de dobândă?Poate o bancă să păstreze fondurile escrow într-un cont purtător de dobândă?
Ce se întâmplă dacă un cont de escrow devine negativ?Ce se întâmplă dacă un cont de escrow devine negativ?
Cerințe pentru companiile ipotecare privind rambursarea costurilor suplimentareCerințe pentru companiile ipotecare privind rambursarea costurilor suplimentare
Cum se creează un cont de escrow pentru impozitul pe proprietate și asigurareCum se creează un cont de escrow pentru impozitul pe proprietate și asigurare
Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?
PMI ieși din escrow?PMI ieși din escrow?
Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?
Ce se întâmplă cu escrow-ul meu dacă refinancez?Ce se întâmplă cu escrow-ul meu dacă refinancez?
» » Cum obtin escrow-ul de la casa mea de împrumut?
© 2022 OxiMrub.com