OxiMrub.com

Ce este o plată escrow?

O plată ipotecară poate fi aplicată pentru diverse elemente.

Plățile ipotecare sunt, în general, compuse din mai multe componente. O revizuire a declarației dvs. de credit ipotecar ar putea reflecta plata principalului și dobânzilor, precum și alte elemente. Un administrator de împrumut ar putea împărți porțiuni din plata dvs. ipotecară lunară pentru contribuții de escrow. Pe măsură ce anumite elemente devin scadente, cum ar fi impozitul pe proprietate al debitorului sau prima de asigurare a proprietarilor, un agent de credit va plăti o plată.

Împrumut de întreținere

Creditorii ipotecari externalizează în mod obișnuit o varietate de sarcini administrative. Angajarea unei companii de servicii de împrumut ar putea permite unui creditor ipotecar să se concentreze asupra serviciului pentru clienți și a originii creditelor. Întreprinderile de servicii de împrumut trimit frecvent documente către debitori, cum ar fi declarațiile lunare ipotecare, anunțurile de plată întârziată și declarațiile escrow anuale. Atunci când un împrumutat depune o plată ipotecară, un împrumutător împrumută principalul și dobânda datorată creditorului. În cazul în care un împrumut este escrowed, agentul va rezerva fondurile până la plata impozitului pe proprietate sau a altor elemente.

Plată standard pentru credite ipotecare

O plată standard a ipotecii ar putea exclude contribuțiile escrow. O plată ipotecară care nu este escrowă impune unui împrumutat să transmită plăți principale și dobânzi sau plăți de dobândă numai pentru împrumuturi. Împrumutatorii care sunt obligați să remită plățile principale și a dobânzilor vor observa că plățile principale se aplică spre soldul restant al împrumuturilor. Interesul nu reduce niciodată soldul creditelor, deoarece este o cheltuială pentru un împrumut neachitat. Plățile ipotecare pe un împrumut numai cu dobândă nu vor reduce soldul ipotecar. Dacă aveți un împrumut numai cu dobândă, se poate trimite o plată separată către soldul principal.

Plata ipotecară cu plata

O plată escrow permite serviciului dvs. de împrumut să colecteze rate către o sumă cerută pentru bunurile imobiliare. O parte din plata ipotecilor unui împrumutat poate fi îndreptată către elementele escrow, cum ar fi asigurarea proprietarilor de locuințe, asigurarea ipotecară, impozitele pe proprietate, taxele școlare, taxele de asociere sau alte elemente. Fondurile sunt deținute într-un cont de escrow până când administratorul de împrumut transmite o plată pentru un element datorat. În general, creditorii ipotecari au nevoie de un cont de escrow - totuși, cumpărătorii de case care fac o plată în avans de 20% sau mai mult pot să renunțe la un cont de escrow pentru anumite împrumuturi convenționale.

rezumat

Conturile escrow ar putea salva un proprietar de timp și bani. Înființarea unui cont de escrow elimină nevoia de plăți forfetare manuale. Împrumutații pot anula riscul unei polițe de asigurare a proprietarilor de locuințe, care se pierde din cauza unei supravegheri sau a unei plăți. Proprietarii de locuințe ar putea primi taxe de întârziere pentru impozitele pe proprietate din trecut. O plată escrow vă poate permite să rezervați sistematic fonduri pentru anumite cheltuieli.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Taxe ipotecare la vânzarea de caseTaxe ipotecare la vânzarea de case
Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?
Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?
Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?
Pot fi alocate ipoteci?Pot fi alocate ipoteci?
Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?
Pot să schimb casa de asigurare în escrow?Pot să schimb casa de asigurare în escrow?
Plata ipotecii la fiecare două săptămâni vs. Două ori pe lunăPlata ipotecii la fiecare două săptămâni vs. Două ori pe lună
Pot renunța la escrow pe un credit ipotecar?Pot renunța la escrow pe un credit ipotecar?
Cum vin companiile ipotecare costurile de închidere?Cum vin companiile ipotecare costurile de închidere?
» » Ce este o plată escrow?
© 2022 OxiMrub.com