OxiMrub.com

Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?

Imagini X / Brand X / Getty Images "/>

Plata dvs. ipotecară poate scădea dacă valoarea casei dvs. scade.

Valorile la domiciliu pot fluctua considerabil și este posibil să fi observat că plata dvs. ipotecară lunară se ridică și cade puțin, chiar dacă aveți un credit ipotecar cu rată fixă. Chiar dacă scăderea valorii locuinței dvs. nu echivalează neapărat cu o plată mai mică a ipotecii, puteți plăti mai puțin în fiecare lună dacă permiteți băncii dvs. să plătească impozite pe proprietate în numele dvs.

Componente de plată în ipotecă

Plata dvs. ipotecară lunară acoperă mai mult decât soldul pe care îl datorați în casa dvs. Această plată se îndreaptă către principalul dvs. împrumut și la dobânda de la acel principal. Dacă aveți un cont de escrow cu creditorul dvs., o parte din cecul dvs. ipotecar lunar intră în contul respectiv, astfel încât creditorul dvs. să vă poată plăti impozitele pe proprietate și asigurarea proprietarilor de case. Industria ipotecară se referă la aceste patru componente colectiv ca principal, dobândă, impozite și asigurări sau PITI.

Valoare mai mică

Chiar dacă valoarea casei dvs. scade, principalul dvs. ipotecar nu va. În mod similar, nu veți plăti niciun interes mai mic asupra acestui principal, cu excepția cazului în care aveți o ipotecă cu rată ajustabilă, care se va ajusta la o rată mai mică, în același timp scăzând valoarea casei dvs. Deoarece impozitele pe proprietate sunt de obicei legate de valoarea locuinței dvs., s-ar putea să vă platiți taxe mai mici dacă valoarea casei dvs. scade. Deoarece plata dvs. ipotecară include plăți către factura dvs. anuală prin intermediul contului escrow, aceste impozite mai mici ar putea conduce la o plată mai mică a ipotecii.

Excepție

Chiar dacă ipotecile de consum includ adesea PITI, anumite credite ipotecare acoperă doar principalul și dobânda. Dacă creditorul dvs. v-a permis să renunțați la escroarea taxelor și a asigurărilor, nu veți observa o plată mai mică a ipotecii în cazul în care valoarea dvs. de piață scade. Acest lucru se datorează faptului că sunteți responsabil de plata impozitelor și a asigurărilor în sumele exacte în care acestea sunt datorate, astfel încât nu există o plată în avans efectuată printr-un cont de escrow. Pentru debitorii cu un cont de escrow, creditorii deseori vor rambursa orice sold escrow neutilizat după plata facturii anuale privind impozitul pe proprietate.

consideraţii

Impozitele pe proprietate sunt în mod obișnuit luate ca procent din valoarea casei dvs., iar creditorii ipotecari împart întregul factură de impozit pe proprietate în cele 12 plăți lunare ipotecare pe care le efectuați pe parcursul anului. Din acest motiv, cuantumul scăderii plății ipotecare va depinde de cota dvs. locală de impozitare, iar reducerea ar putea fi redusă chiar dacă valoarea casei dvs. scade semnificativ. De asemenea, în funcție de politicile creditorului dvs., este posibil să nu observați imediat scăderea plății. De multe ori, plata dvs. ipotecară lunară se bazează pe factura fiscală din anul precedent. Din acest motiv, este posibil să nu plătiți mai puțin pe plata ipotecii până la mai mult de un an după scăderea valorii de piață.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se plătesc impozitele pe proprietate prin intermediul unui cont de escrow?Cum se plătesc impozitele pe proprietate prin intermediul unui cont de escrow?
Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?
Cum obțin o plată ipotecară scăzută?Cum obțin o plată ipotecară scăzută?
Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?
Cum să învingă tabelele de amortizare a împrumutului la domiciliuCum să învingă tabelele de amortizare a împrumutului la domiciliu
Taxe ipotecare la vânzarea de caseTaxe ipotecare la vânzarea de case
PMI ieși din escrow?PMI ieși din escrow?
Cele mai bune modalități de a plăti un tip negativ în escrowCele mai bune modalități de a plăti un tip negativ în escrow
Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
Cum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecarCum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecar
» » Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?
© 2022 OxiMrub.com