OxiMrub.com

Cum să-mi reduc ipoteca lunară

Cu cât plătiți mai mult în casa dvs., cu atât devin mai mici plățile.

Când vă scoateți o ipotecă, sunteți angajat la decenii de plăți lunare PITI. PITI este termenul din industrie pentru o plată lunară, care include principalul și dobânda la credit ipotecar, plus impozitele și asigurările pentru casa. Regimul de bază al industriei este că PITI nu ar trebui să fie egală cu mai mult de 28% din venitul lunar pretax. Cumpărătorii la domiciliu ale căror PITI sunt accesibile atunci când efectuează achiziția pot descoperi că, pe măsură ce situația lor se schimbă, o plată lunară mai mică a ipotecii ar fi mai accesibilă.

1

Plătiți mai mult din principal. Chiar și o plată suplimentară pe an va scădea principalul dvs., ceea ce înseamnă că veți plăti mai puțin dobânzi pe întreaga durată a împrumutului și veți reduce plățile lunare, afirmă Investopedia. Dacă doriți să accelerați lucrurile, dedați orice venit suplimentar, cum ar fi bonusuri sau cadouri în numerar, pentru a plăti încă mai mult din principalul ipotecar.

2

Refinanțează-ți ipoteca dacă scad dobânzile. Refinanțarea înseamnă nu numai plata unor dobânzi mai mici, statele de împrumut, dar și plățile lunare mai mici. De asemenea, puteți reduce plățile prin refinanțare pe un program extins - refinanțați o ipotecă de 15 ani la 30 de ani, de exemplu - dar acest lucru vă va costa mai mult interes pe întreaga durată a împrumutului.

3

Discutați cu creditorul dvs. despre modificarea termenilor dvs. de credit ipotecar. Majoritatea creditorilor ar prefera să evite costul blocării, dacă este posibil. Dacă puteți arăta că circumstanțe neprevăzute, cum ar fi pierderea locului de muncă sau a venitului, nu v-au făcut să respectați plățile, creditorul dvs. ar putea fi dispus să ajusteze programul de plată pentru a micșora suma lunară.

4

Adresați-vă guvernului pentru ajutor. Programul federal Making Home Affordable oferă stimulente creditorilor pentru a ajuta proprietarii de case să-și micșoreze plățile lunare prin refinanțarea ipotecii sau scăderea ratei dobânzii chiar și fără refinanțare.

sfaturi

• Dacă ați plătit mai puțin de 20% în casa dvs., creditorul dvs. ar fi putut cere să cumpărați o asigurare ipotecară privată. Odată ce ați plătit creditul ipotecar până la mai puțin de 80% din valoarea de acasă, puteți să anulați polița de asigurare ipotecară și să salvați primele lunare.
  • Înainte de a începe să plătiți ipoteca, contactați creditorul și aflați dacă există proceduri specifice pe care vrea să le urmați.

Avertismente

• Unele ipoteci vin cu penalități de plată anticipată, care se pot aplica și plății creditului ipotecar prin refinanțare. Aflați cât este pedeapsa și când expiră înainte de a începe să plătiți bani.
  • Refinanțarea costă, de regulă, câteva mii de dolari în comisioane. Dacă intenționați să vă mișcați în câțiva ani, calculați dacă economiile dvs. lunare vor fi plătit până acum taxele. În caz contrar, refinanțarea se poate încheia mai mult decât merită.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum obțin o plată ipotecară scăzută?Cum obțin o plată ipotecară scăzută?
Cum să învingă tabelele de amortizare a împrumutului la domiciliuCum să învingă tabelele de amortizare a împrumutului la domiciliu
Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?
Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?
Cum se calculează o plată ipotecară?Cum se calculează o plată ipotecară?
Cum pot calcula plățile ipotecare la domiciliu?Cum pot calcula plățile ipotecare la domiciliu?
Cum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecarCum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecar
Cum puteți calcula suma ipotecii pe baza plăților lunareCum puteți calcula suma ipotecii pe baza plăților lunare
Cât de mult o ipotecă merge la principal?Cât de mult o ipotecă merge la principal?
Cum se calculează piti cu taxe pentru hoaCum se calculează piti cu taxe pentru hoa
» » Cum să-mi reduc ipoteca lunară
© 2022 OxiMrub.com