OxiMrub.com

Cum de a reduce un sold ipotecar

Faceți plăți regulate pentru a vă reduce soldul ipotecar și pentru a construi capitaluri proprii.

Interesul ipotecar poate adăuga sute de mii de dolari la cheltuielile de locuință pe durata creditului ipotecar. Datorită angajamentului financiar mare, este important să urmați practicile corecte atunci când achitați soldul ipotecar. Dincolo de economisirea banilor, un echilibru redus al creditelor ipotecare ar trebui să se traducă, de asemenea, în capitaluri proprii suplimentare și securitate financiară. Rețineți că eșecul dvs. de a efectua plăți în timp util ar putea duce la neîndeplinirea obligațiilor ipotecare și blocarea pieței.

Contract de ipotecă

1

Rețineți că principalul ipotecar, sau soldul, este lăsat să plătească. Ultima dvs. declarație de ipotecă trebuie să prezinte aceste informații.

2

Identificați plata minimă ipotecară lunară. Plata integrală a creditului ipotecar include o plată principală și o dobândă cu un depozit realizat într-un cont de escrow. Creditorul plătește impozite și prime pentru proprietăți pentru asigurarea de proprietar și ipotecă prin intermediul contului escrow.

3

Verificați programul de plată. Plata integrală a ipotecii este, de obicei, datorată în prima zi a lunii. Creditorul dvs. poate atașa, de asemenea, o perioadă de grație de 15 zile la data plății. Costurile cu întârziere se aplică în cazul în care creditorul nu primește plata integrală până la expirarea perioadei de grație.

4

Faceți o cec plătibil creditorului dvs. pentru plata minimă și poștă-l off cu cuponul dvs. de facturare ipotecare. De asemenea, puteți reduce soldul ipotecar cu o plată online. Trimiteți plata minimă înainte de sfârșitul perioadei de grație.

Finanțe personale

1

Calculați fluxul de numerar lunar gratuit. Revizuiți declarațiile bancare și plătiți plăți pentru a scădea cheltuielile dvs. lunare din venitul lunar. Suma fluxului de numerar lunar rezultată poate fi cheltuită pentru a construi economii sau pentru a plăti datoriile.

2

Determinați rata actuală a dobânzii ipotecare. Creditele ipotecare cu rată fixă ​​percep aceeași rată a dobânzii pe întreaga durată a împrumutului, în timp ce ratele ipotecare cu rată variabilă (ARM) pot fluctua în fiecare lună.

3

Analizați-vă datoriile și investițiile curente în funcție de ratele dobânzilor și de randamentele așteptate, respectiv. Prioritizați datoriile în ordinea ratelor dobânzii. Aceasta înseamnă că ar trebui să plătiți carduri de credit costisitoare înainte de a efectua plăți ipotecare suplimentare. În ceea ce privește investițiile, puteți opta pentru a pune bani în acțiuni și obligațiuni care oferă un randament potențial mai mare în raport cu economiile dvs. de costuri de la plata unei ipoteci cu dobândă redusă.

4

Trimiteți plăți suplimentare pentru principalul ipotecar după ce vă stabiliți viabilitatea în raport cu alte obiective de economisire. Specificați în mod special la cec și factură că plățile suplimentare sunt destinate să plătească principalul.

Bacsis

• Reducerile fiscale pentru dobânzile la împrumuturile ipotecare reduc și mai mult costurile de efectuare a datoriilor la împrumuturile de acasă. Luați în considerare aceste deducții atunci când cântăriți deciziile de a trimite plăți principale suplimentare pentru a cumpăra investiții.

Avertismente

• După 30 de zile de plăți pierdute, are loc implicarea ipotecară și începe procesul de blocare. Ca proprietar de locuințe în dificultate, puteți lucra pentru a negocia o modificare a împrumutului, în cazul în care creditorul dvs. este de acord să reducă soldul ipotecar restante. Plățile mai mici la ipoteca modificată ar trebui să vă permită păstrarea casei.
  • Aflați ce spune contractul dvs. de ipotecă despre plata anticipată a ipotecii. Unii creditori plătesc o taxă de plată anticipată care se poate aplica plăților suplimentare principale.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Cum pot calcula creditele ipotecare de cinci ani?Cum pot calcula creditele ipotecare de cinci ani?
Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?
Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?
Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?
Cum să vă anulați creditul ipotecar atunci când remortgagingCum să vă anulați creditul ipotecar atunci când remortgaging
Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?
Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
Cum să amortizeze un credit ipotecarCum să amortizeze un credit ipotecar
Credit ipotecar simplu vs. dobândă ipotecară complexăCredit ipotecar simplu vs. dobândă ipotecară complexă
» » Cum de a reduce un sold ipotecar
© 2022 OxiMrub.com