OxiMrub.com

Cum să vă anulați creditul ipotecar atunci când remortgaging

imagine de foc de Fotocie de la Fotolia.com "/>

Arderea unei ipoteci cu dobândă de mare interes este visul unui proprietar.

Remortgaging sau refinanțare este procesul de utilizare a unei noi ipoteci pentru a plăti o ipotecă mai mare și mai mare a dobânzii. Toate garanțiile existente și ipotecile existente pe o proprietate trebuie plătite în timpul procesului de refinanțare. Examinatorul titlului creditorului identifică și documentează creditele ipotecare existente și înaintează soldul și beneficiarul plății avocatului de plată. Întregul proces este o operațiune "back office" care, în general, nu implică implicarea împrumutătorului decât semnarea noilor documente de împrumut.

1

Solicitați o nouă ipotecă. Furnizați creditorului orice documentație solicitată, cum ar fi declarațiile fiscale, buletinele de plată și extrasele bancare.

2

Participați la închidere pentru a semna noile documente ipotecare. Aduceți un aviz certificat la avocatul de închidere pentru a acoperi toate cheltuielile pe care trebuie să le plătiți. Avocatul dvs. de închidere vă va plăti ipoteca existentă cu ajutorul noului dvs. împrumut.

3

Verificați soldul ipotecar vechi pentru a vă asigura că soldul creditelor este zero. Creditorul vă va trimite ipoteca originală și nota, împreună cu un document "Satisfacția de Ipotecă". Acest document confirmă faptul că ipoteca dvs. a fost anulată. Contactați compania inițială de credit ipotecar dacă nu ați primit confirmarea plății în termen de șase săptămâni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă raționalizați ipotecaCum să vă raționalizați ipoteca
Cum îmi pot adăuga soțul / soția la ipoteca mea?Cum îmi pot adăuga soțul / soția la ipoteca mea?
Despre programul de reducere rapidă a ratei fhaDespre programul de reducere rapidă a ratei fha
Cum să adăugați un membru al familiei la ipoteci la domiciliuCum să adăugați un membru al familiei la ipoteci la domiciliu
Cum de a reduce plata ipotecii la jumătateCum de a reduce plata ipotecii la jumătate
Cum să amortizeze un credit ipotecarCum să amortizeze un credit ipotecar
Pot refinanța prima ipotecă fără refinanțarea ajutorului meu?Pot refinanța prima ipotecă fără refinanțarea ajutorului meu?
Cât de mult o ipotecă merge la principal?Cât de mult o ipotecă merge la principal?
Cum să plătiți puncte procentuale pentru o ipotecă de refinanțareCum să plătiți puncte procentuale pentru o ipotecă de refinanțare
Fha raționalizează și dezavantajeazăFha raționalizează și dezavantajează
» » Cum să vă anulați creditul ipotecar atunci când remortgaging
© 2022 OxiMrub.com