Pot refinanța prima ipotecă fără refinanțarea ajutorului meu?
Puteți reduce cheltuielile pentru proprietar prin refinanțarea ipotecii. Desigur, unii proprietari au linii de credit de acasă, în plus față de primele ipoteci. Deoarece garanțiile asupra titlurilor de proprietate își asumă poziții prioritare, refinanțarea primei ipoteci fără refinanțarea unei linii de credit existente în capitalul propriu poate fi un pic dificilă.
Opțiuni de refinanțare
Majoritatea proprietarilor de case nu pot plăti și închide HELOC-urile atunci când refinanțează primele lor ipoteci. Mulți proprietari de case nu pot, de asemenea, să refinanțeze primele ipoteci și să-și plătească și apoi să-și închidă HELOC-urile cu încasări din primii lor ipoteci refinanțate. În general, dacă doriți să vă refinanțați prima ipotecă fără a mai fi nevoie să vă refinanțați ulterior HELOC, veți avea nevoie de ceea ce se numește "subordonare de garanție". În esență, va trebui să cereți creditorului dvs. HELOC să-și facă redevența inferioară primei tale ipotecare refinanțate.
Subordonarea Lien
Subordonarea Lien are loc atunci când proprietarii de proprietate sunt de acord să-și plaseze propriile garanții în spatele mai multor drepturi de autor asupra titlului unei proprietăți. Creditorul dvs. ipotecar probabil că nu vă va refinanța ipoteca dacă nu este titularul senior al titlului casei dvs. La închidere, deținătorii de titluri de proprietate sunt plătiți prin vechime, motiv pentru care creditorii ipotecari solicită funcții de titular senior. Deținătorii de credite nu trebuie, de asemenea, să fie de acord să lege subordonarea, dar creditorul tău HELOC o înțelege, așa că o cere când îți refinci ipoteca.
O altă alternativă
Nu trebuie să refinanțezi prima ipotecă cu același împrumutător. De fapt, vă puteți refinanța ipoteca cu orice creditor dispus să-l refinanțeze. Dacă nu credeți că creditorul tău HELOC va fi de acord să-ți subordoneze garanția la un prim credit ipotecar refinanțat, întreabă-l pe creditorul tău HELOC să refinanțeze ipoteca în sine. Prin refinantarea primului dvs. credit ipotecar, creditorul dvs. HELOC se ocupă de prima și a doua poziție pe titlul casei dvs.
Obținerea subordonării
Indiferent dacă puteți obține creditorul HELOC să accepte să-și subordoneze garanția pentru ipoteca dvs. refinanțată, pe care o așteaptă, nu este o refinanțare, depinde de câțiva factori. Dacă locuința dvs. a pierdut valoare, poate fi dificil să obțineți un acord de subordonare al creditorului HELOC. De asemenea, creditorii HELOC insistă uneori asupra reducerilor de credite prin închiderea liniei de credit înainte ca acestea să-și subordoneze garanțiile. Este posibil să fie necesar să trimiteți un pachet de subordonare a garanției dvs. către creditorul dvs. HELOC, completat cu taxa de înscriere.
- Diferențele dintre un credit ipotecar și cel de-al doilea ipotecar
- Costurile implicate în refinantarea ipotecii
- Prostii de refinanțare
- Care sunt costurile de refinanțare?
- Este un împrumut de capital propriu considerat credit revolving?
- Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?
- Întrebări privind refinanțarea unei ipoteci primare
- Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5
- Cum pot ajusta rata ipotecii pe un împrumut FHA?
- Cum de a refinanța o primă ipotecă și de a plăti o secundă
- Întrebări despre refinanțarea unui credit ipotecar
- Capitalul propriu vs. Refinance
- Procedura de refinanțare a unui credit ipotecar
- Poate o bancă să îmi combine ipoteca și linia de credit?
- Cum să refinanțați și să primiți bani înapoi
- Rambursarea de lichidare vs. creditele ipotecare secundare
- Poți să-ți iei un împrumut de capital pe o ipotecă?
- Pot să cumpăr un condo folosind capitaluri proprii din reședința mea principală?
- Ajutor pentru refinanțarea unei ipoteci la domiciliu
- Cel mai mare dezavantaj al refinanțării creditelor ipotecare la domiciliu
- Motive pentru refinantarea unui credit ipotecar