Cum pot refinanța o ipotecă acasă?
Când îți refinci ipoteca, treci de la împrumutul curent la unul nou, de obicei cu condiții mai bune. De exemplu, dacă rata dobânzii dvs. ipotecare este considerabil mai mare decât ratele actuale, o refinanțare poate avea sens. Ca și în cazul aplicării pentru orice tip de împrumut, creditorul dvs., inclusiv Chase, vă va pune printr-un proces de subscriere care include o examinare aprofundată a situației financiare.
1
Uită-te la declarația dvs. de credit ipotecar lunar. Asigură-te că Chase este creditorul tău. Informațiile de contact ale creditorului dvs. apar în general pe prima pagină a declarației dvs.
2
Verificați ratele dobânzilor de refinanțare ale ipotecii Chase. Puteți utiliza un formular la site-ul Chase pentru a vedea rata la care vă puteți califica. În timp ce acest număr nu este obligatoriu, Chase vă oferă o idee despre rata pe care o puteți aștepta pe baza mai multor informații pe care le furnizați, inclusiv soldul ipotecar rămas, plata lunară curentă, locația, valoarea proprietății și istoricul de credit.
3
Contactați un ofițer de împrumut Chase la adresa (866) 880-0444 după ce ați analizat răspunsul Chase la adresa dvs. de intrare online. Sau începeți procesul online introducând o interogare pe site-ul Chase. De asemenea, puteți căuta un ofițer de împrumut Chase în zona dvs. utilizând instrumentul de căutare online al Chase.
4
Faceți cunoștință cu un ofițer de împrumut sau urmați protocolul lor specific pentru a începe procesul de depunere a cererilor. În unele cazuri, aplicarea pentru refinanțare nu este foarte diferită de cea aplicată pentru împrumutul inițial. Trebuie să verificați locurile de muncă, veniturile și cheltuielile prin furnizarea de informații, cum ar fi declarațiile fiscale, buletinele de salariu și cardul de credit, împrumuturile student și soldurile de credite auto și datele de plată. Unii clienți Chase se pot califica pentru o refinanțare raționalizată, ceea ce reduce cantitatea de documente pe care subscriitorii o cer să proceseze aplicația de refinanțare.
5
Întreabă-l pe ofițerul tău de împrumut cu privire la programul de ipotecare al lui Chase în valoare de 1%. Începând cu luna septembrie 2010, Chase oferă clienților un cont de verificare Chase cu o rată de 1 la sută înapoi pe plățile lunare principale și dobânzile pe care le efectuează pentru o nouă ipotecă Chase sau pentru refinanțare. Împrumutații pot alege să aibă un depozit de 1% înapoi în contul lor de verificare sau să-și îndrepte soldul principal către fiecare an.
sfaturi
- Dacă vă străduiți să vă plătiți ipoteca, contactați Chase. Probabil va vedea dacă vă calificați pentru un program de realizare a unei case la prețuri accesibile. Dacă sunteți în trecut pe termen de împrumut de origine sau se confruntă cu blocarea pieței, o refinanță ar putea să nu fie cea mai bună opțiune. Chase, cu toate acestea, a început mai mult de 200.000 de modificări ale procesului ipotecar în conformitate cu "Making Home Affordable" până în iulie 2010, potrivit Departamentului Trezoreriei.
- Nu trebuie să rămâi cu Chase când alegi să refinanțezi. Puteți vedea ce prețuri oferă Chase și apoi le comparați cu ratele puse la dispoziția dvs. de către alți creditori concurenți. Majoritatea băncilor și uniunilor de credit utilizează un proces de aplicare și de subscriere similar cu cel al lui Chase.
- Cum să vă raționalizați ipoteca
- Cum reduc rata dobânzii ipotecare fără o refinanță?
- Cum obțin un împrumut ipotecar de refinanțare cu dobândă redusă?
- Pot pre-califica pentru un împrumut ipotecar prin telefon?
- Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
- Cum pot să-mi reduc rata ipotecii?
- Cum pot ajusta rata ipotecii pe un împrumut FHA?
- Sfaturi privind refinanțarea ipotecară
- Chase acasă finanțare ipotecare programe
- Pași pentru refinanțarea unui împrumut ipotecar la domiciliu
- Este bine să refinanțez un împrumut ipotecar FHA?
- Cum îmi pot reduce rata ipotecii?
- Procedura de refinanțare a unui credit ipotecar
- Cum aleg un creditor pentru a-mi refinanța ipoteca?
- Poate o bancă să îmi combine ipoteca și linia de credit?
- Cum pot compara ratele de refinanțare ale creditelor ipotecare ale diferiților creditori?
- Cum de a negocia refinanțarea ipotecară
- Cum să treci la o ipotecă cu dobândă numai
- Cum să verificați ratele dobânzilor pentru refinanțare
- Cum să faci o ipotecă de treizeci de ani pe o perioadă de cincisprezece ani
- Cum să găsiți o ipotecă mai bună