Cum să obțineți aprobarea pentru un împrumut de locuință
Înainte de a vă prezenta banii pentru a cumpăra o casă, creditorii vor să vă asigurați că nu îi veți lăsa să stea. Procesul de subscriere ipotecară presupune o evaluare amănunțită a situației financiare. Creditorii vă supraveghează munca și veniturile, dar, de asemenea, acordați o atenție deosebită istoriei dvs. de îndeplinire a obligațiilor de credit anterioare. Dacă toate cele trei aspecte ale acestor domenii economice ale vieții sunt în ordine, probabil veți fi aprobați pentru un împrumut de locuință - și veți obține prețuri favorabile.
1
Calculați-vă raportul datoriilor-venituri. După cum sa observat pe site-ul Bankrate.com, creditorii folosesc acest număr pentru a determina dacă puteți gestiona o plată ipotecară. Acestea vor calcula atât rapoartele dvs. din față, cât și din spate. Conturile frontale contabilizează venitul dvs. brut lunar față de plata casei dvs., care de obicei include principalul, dobânda, impozitele și asigurările. Ca regulă generală, creditorii nu doresc să vă vadă că ați angajat mai mult de 28% din venitul dvs. pentru cheltuielile cu locuințele. În spate, nu trebuie să dedicați mai mult de 36% din venitul dvs. la sarcina datoriilor totale, care include ipoteca dvs. anticipată, împrumuturi auto, carduri de credit și alte obligații legate de credit.
2
Trageți raportul dvs. de credit și scorul FICO. Puteți obține raportul dvs. de credit o dată pe an gratuit de la fiecare dintre cele trei mari birouri de raportare a creditelor. Site-ul myFICO vă oferă acces, pentru o taxă, la scorul dvs. FICO de toate cele trei birouri. Scorul dvs. poate varia între birouri, ceea ce poate influența deciziile de aprobare și de rată a dobânzii.
3
Evaluați scorul dvs. de credit. După cum arată site-ul myFICO, dacă scorul dvs. este între 760 și 850, așteptați cele mai bune rate ale dobânzii. Dacă este mai mică - între 620 și 639 - rata dvs. ar putea fi la fel de mult ca un punct și jumătate mai mare. Cu cât scorul dvs. de credit este mai mic, cu atât mai puține șanse de obținere a aprobării sunt în primul rând. Creditorii individuali folosesc criteriile proprii, astfel că decizia finală depinde de ele. Dar dacă scorul dvs. este mai mic de 620 - considerat un scor sub-prime - aveți o mulțime de lucruri de făcut.
4
Îmbunătățiți scorul dvs. de credit pentru a crește șansele de aprobare pentru o ipotecă cu cea mai bună rată. Plăti facturile la timp și țineți soldurile cărților de credit mici în raport cu limitele de creditare. Nu mutați banii de la card la card - concentrați-vă în schimb pe plata soldurilor. Evitați să deschideți conturi noi pe care nu aveți nevoie, deoarece această acțiune nu vă va ridica scorul.
Bacsis
- Chiar și o mică îmbunătățire a scorului FICO poate avea un impact semnificativ. După cum ilustrează site-ul myFICO, ridicarea unui scor deja bun de 756 la peste 760 poate economisi mii de dolari în interes pe întreaga durată a împrumutului. Dacă sunteți sub 620 de ani, ați putea dori să întârziați o achiziție la domiciliu, să vă îmbunătățiți creditul și să creșteți șansele de aprobare pentru un împrumut decent.
- Reguli privind capitalul propriu
- FHA analiza creditului ipotecar
- Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?
- Definiția de subscriere a creditelor ipotecare
- Cum puteți calcula suma ipotecii pe baza plăților lunare
- Ce trebuie să știu despre obținerea unui credit ipotecar?
- Datoria la raportul ipotecar
- Cum să obțineți aprobarea pentru un împrumut FHA
- Pot să-mi închiriez casa și să primesc un alt împrumut pentru a-mi cumpăra unul nou?
- Poți să faci o casă acasă cu credit rău?
- Cum să cumpărați teren și o casă pe un venit fix
- Cum de a determina ce ipotecare vă puteți permite
- Pot obține un împrumut de casă în timp ce încerc să-mi vând locuința curentă?
- Fha ratele de venituri-datorii
- Cum se utilizează un w2 pentru a calcula venitul pentru un credit ipotecar
- Ce am nevoie pentru a fi pre-aprobat pentru un credit ipotecar?
- Cum creditorii ipotecari verifică ocuparea forței de muncă înainte de închidere?
- Pot să mă calific pentru o ipotecă înainte de a-mi vinde casa și de a satisface ipoteca existentă?
- Ar trebui să plătesc toate datoriile din biroul de credit pentru a cumpăra o casă?
- Poți să te califici pentru un împrumut de acasă mai bine dacă plătești 50% mai puțin pe ea?
- Cum puteți obține aprobarea prealabilă pentru un împrumut cu o ipotecă actuală?