Mi-am dat seama că nu vreau să-mi vând casa, dar am o ofertă
Odată ce vă aflați în vânzarea casei dvs., poate părea că sunteți complet blocat. Între cumpărătorii care trimit oferte și agentul, care vă încurajează să alegeți unul și să vă deplasați înainte, acesta poate fi copleșitor. Cu toate acestea, dacă într-adevăr nu doriți să vă vindeți casa, nu trebuie să faceți asta. Decizia dvs. poate avea consecințe, dar în aproape toate cazurile, puteți să vă țineți pe proprietatea dvs.
Ofertă neacceptată
Dacă ați primit oferte, dar nu ați acceptat niciuna dintre ele, menținerea în casă este ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să nu le acceptați. Dacă nu acceptați o ofertă prin semnarea ei și dacă agentul dvs. îl livrează cumpărătorului sau agentului său, nu aveți un contract și nu trebuie să vă vindeți casa. Acest lucru este valabil chiar dacă un cumpărător vă trimite o ofertă aflată la prețul de listă.
După ce oferta este acceptată
Dacă ați acceptat o ofertă, este posibil să aveți ocazia să renunțați. Cumpărătorul va trebui să facă o serie de lucruri pentru a-ți cumpăra casa. Acestea includ trimiterea documentelor către dvs. la anumite intervale de timp, efectuarea de depozite și avansarea împrumutului. Dacă își pierde termenele, puteți anula contractul după ce i-ați acordat oa doua șansă de a le întâlni, reamintindu-i un formular "Notificare către cumpărător pentru a efectua". Cumpărătorii au, de asemenea, șansa de a vă examina proprietatea. În cazul în care, după inspecția lor, vă solicită să faceți modificări în proprietate sau să reduceți prețul, puteți refuza. A face acest lucru va face în mod frecvent cumpărătorul pleacă.
După ce biroul este "greu"
Odată ce cumpărătorul și-a îndeplinit toate obligațiile în contract, puteți alege întotdeauna să nu-l vindeți oricum. Dacă faceți acest lucru, el are dreptul să vă acționeze în judecată sau să vă aducă la arbitraj pentru "performanță specifică", în cazul în care instanța sau arbitrul vă forțează să vă vindeți proprietatea. Făcând acest lucru este scump și consumatoare de timp, totuși, și mulți cumpărători vor pur și simplu pleacă de la contract. Dacă alegeți să mergeți pe acest traseu, trebuie să angajați un avocat care să vă sfătuiească și ar trebui să fiți pregătit să plătiți o înțelegere negociată pentru a convinge cumpărătorul să treacă pe alte posibilități de cumpărare.
Manipularea agentului tău
Rețineți că tragerea proprietății de pe piață este o încălcare a acordului dvs. cu agentul dvs. de înregistrare și că agentul ar putea să vă urmărească pentru comisionul său. Ca atare, s-ar putea să vă găsiți mai bine servit prin discutarea refuzului dvs. de a vinde în orice altceva decât o listă completă a ofertei de prețuri și permițând agentului dvs. să știe că nu aveți cameră de negociere. Dacă proprietatea dvs. este menționată mai sus decât prețul de piață, agentul poate fi dispus să plece, deoarece nu va dori să lucreze pe o proprietate care nu va vinde. Dacă nu, ar putea fi necesar să negociați o înțelegere cu ea. În ambele cazuri, obținerea sfatul unui avocat este o idee bună.
- Cum să licitați sub prețul solicitat pentru proprietățile hud
- Cum fac o ofertă pe o casă muzică?
- Sfaturi pentru proprietarii de case de vânzare în lipsă
- Cum sa vinzi o casa pe o piata proasta
- Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
- Cu cât ar trebui să faci o vânzare mică?
- Cât timp este dat să accepți o contra-ofertă atunci când cumperi o casă?
- Ce se întâmplă dacă un vânzător respinge oferta dvs.?
- Cum sa faci o oferta lowball pe o casa
- Cum să contractezi oferta pe o casă
- Prețul imobilului solicitat vs. prețul de ofertă
- Ce înseamnă dacă o parte din imobil este în contracte?
- Îmi datorez agentul cumpărător dacă am refuzat un contract acceptat?
- Ce înseamnă "cea mai bună ofertă"?
- Ar trebui să-mi vând casa mai jos de apreciere?
- Vânzătorii trebuie să răspundă la o ofertă pe care o fac pe o casă?
- Întrebări adresate potențialilor cumpărători de case dacă vă vindeți
- Care este intervalul de timp pentru acceptarea unei oferte pentru o casă?
- Cum să controlezi dacă vinzi o casă
- Cum să cumpărați o casă în timp ce vă așteptați să vindeți
- Pot să mă răzgând dacă ofer o ofertă pe o casă?