OxiMrub.com

Cum se calculează comisioanele de vânzări imobiliare

Păstrați mai mult din banii dvs. - negociați comisioane imobiliare mai mici.

Majoritatea agenților imobiliari din California lucrează la comision. Dacă nu vând, ei nu mănâncă. Comisionul agentului se bazează pe prețul brut de vânzare al unei proprietăți, deci are un stimulent să vândă o proprietate la cel mai înalt preț posibil. De obicei, aceasta funcționează în favoarea ta atunci când vinzi. Cu toate acestea, este în avantajul dvs. să înțelegeți modul în care se calculează o comisie și să negocieze cea mai mică comision posibil la începutul procesului de selecție a agenților.

1

Determinați prețul de vânzare brut al proprietății cu ajutorul agentului dvs. potențial.

2

Negociați procentajul comisionului înainte de a semna un contract de înregistrare cu agentul. Agenții / agenții independenți oferă adesea comisioane mai mici decât agenții care lucrează pentru brokeri și trebuie să împartă comisionul. Comisiile din California variază de obicei între 5 și 10%.

3

Înmulțiți prețul brut de vânzare cu procentul de comision pentru a găsi comisionul agentului. De exemplu, o casă cu un preț de vânzare brut de 100.000 $ și o comision de 5% ar avea ca rezultat o comisie de 5.000 $ (100.000 $ x .05 = 5.000 $).

Lucruri de care ai nevoie

• Calculator

sfaturi

• Agenții sunt mult mai probabil să reducă comisioanele pe o piață de vânzări strânsă.
  • Luați în considerare serviciile oferite de agentul imobiliar atunci când comparați ratele de comision.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă dacă îmi vând casa, dar nu pot să plătesc oa doua ipotecă?Ce se întâmplă dacă îmi vând casa, dar nu pot să plătesc oa doua ipotecă?
Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
Reguli pentru listarea unei caseReguli pentru listarea unei case
Dreptul fiduciar al agenților imobiliariDreptul fiduciar al agenților imobiliari
Este un agent necesar să lucreze cu noi constructori de case?Este un agent necesar să lucreze cu noi constructori de case?
Îmi datorez agentul cumpărător dacă am refuzat un contract acceptat?Îmi datorez agentul cumpărător dacă am refuzat un contract acceptat?
Ar trebui să angajez un avocat care să-mi vândă casa?Ar trebui să angajez un avocat care să-mi vândă casa?
Ce întrebări ar trebui să întreb un agent imobiliar înainte de a le angaja?Ce întrebări ar trebui să întreb un agent imobiliar înainte de a le angaja?
Cât costă un agent să-mi vândă casa?Cât costă un agent să-mi vândă casa?
Tipuri de listări imobiliareTipuri de listări imobiliare
» » Cum se calculează comisioanele de vânzări imobiliare
© 2022 OxiMrub.com