OxiMrub.com

Cum pot elimina pmi dintr-o plată ipotecară?

Eliminați asigurarea ipotecară și plata lunară a ipotecii se va micșora.

conținut

Echitatea este valoarea casei dvs. mai puțin datoria ipotecară - atunci când cumpărați casa, plata în avans oferă niște capitaluri proprii la început. Cu cât este mai mare capitalul propriu în casa dvs., cu atât veți pierde mai mult dacă vă implicați în ipotecă. Creditorii consideră cumpărătorii cu un risc mai mic de 20% mai mare, deoarece împrumutatul are mai puțin din banii investiți - aceștia se confruntă cu rate mai ridicate ale dobânzii și, de obicei, trebuie să cumpere asigurări ipotecare private (PMI), care plătesc creditorul dacă cumpărătorul implicite. Prima de PMI este adăugată plăților ipotecare lunare ale cumpărătorului.

1

Trimiteți-vă creditorului dvs. solicitarea procedurii de anulare a PMI, recomandă site-ul juridic Nolo. Legea federală vă permite să renunțați odată ce capitalul dvs. este mai mare de 20% - anularea este automată atunci când ajunge la 22% - dar dacă creditorul dvs. are îndrumări pentru a solicita anularea, va fi mai ușor dacă îl urmați.

2

Închiriați un evaluator pentru a evalua valoarea de piață a casei dumneavoastră, afirmă site-ul Bankrate. Chiar dacă ați plătit suficient pentru directorul principal pentru a avea un capital de 20% bazat pe prețul de achiziție, creditorul dvs. poate solicita o evaluare pentru a vă asigura că casa dvs. nu a pierdut valoare. Dacă ai scos o ipotecă de 190.000 de dolari pe o locuință de 200.000 de dolari, și ai plătit, în principiu, 30.000 de dolari, te-ar pune la 20% - dar dacă casa ta are o valoare de numai 160.000 dolari pe piața actuală nu există încă. În cazul în care casa dvs. a crescut mult în valoare, pe de altă parte, este posibil să vă puteți renunța la PMI, chiar dacă nu v-ați plătit prea mult creditul ipotecar.

3

Împărțiți mărimea împrumutului cu valoarea casei dvs. Dacă ipoteca dvs. este de 200.000 de dolari și casa dvs. este în valoare de 250.000 de dolari, sunteți la 80% și puteți solicita creditorului să vă anuleze PMI.

4

Scrieți scrisori clare, dar ferme, repetând solicitarea dvs., în cazul în care creditorul dvs. nu răspunde la prima solicitare sau nu anulează automat PMI atunci când capitalul dvs. ajunge la 22%, recomandă Nolo. Anularea PMI înseamnă muncă suplimentară care nu aduce bani în plus, astfel încât compania își poate lua timpul. Stați la copiile scrisorilor, în cazul în care trebuie să luați creditorul la instanțele de revendicări mici pentru a rezolva lucrurile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Regulile de asigurare a creditelor ipotecareRegulile de asigurare a creditelor ipotecare
Modalități de scădere a plăților la domiciliuModalități de scădere a plăților la domiciliu
PMI ieși din escrow?PMI ieși din escrow?
Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?
Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?
Împrumutatul plătit împotriva creditelor ipotecare plătite împotriva creditorilorÎmprumutatul plătit împotriva creditelor ipotecare plătite împotriva creditorilor
Cum să eliminați asigurarea ipotecară după cinci aniCum să eliminați asigurarea ipotecară după cinci ani
Cel mai bun mod de a face o ipotecă cu doar 15% în josCel mai bun mod de a face o ipotecă cu doar 15% în jos
Cât timp plătiți pmi pe un împrumut FHA?Cât timp plătiți pmi pe un împrumut FHA?
Există o asigurare ipotecară privată de la bancă la bancă?Există o asigurare ipotecară privată de la bancă la bancă?
» » Cum pot elimina pmi dintr-o plată ipotecară?
© 2022 OxiMrub.com