Cum pot evita o blocare după o notificare de neplată?
Implicarea are loc pe un împrumut de locuință atunci când debitorul intră în defașiere sau încalcă termenii într-un contract de ipotecă. Una dintre cele mai comune forme de neplată este plățile întârziate ale ipotecilor. Implicit nu înseamnă neapărat că casa este în blocare, iar întârzierea efectuării plății nu implică neapărat acordarea împrumutului. În general, atunci când un proprietar pierde o plată ipotecară, este pur și simplu considerat târziu și creditorul evaluează o taxă târzie. Atunci când un debitor pierde o plată ulterioară, atunci ipoteca este considerată în neîndeplinire. Dacă un împrumutat continuă să piardă plățile ipotecare, casa va intra în cele din urmă în blocare. Este mai ușor să elaborați o rezoluție înainte ca o casă să intre în blocare, mai degrabă decât după aceea.
1
Contactați serviciul de împrumut. Fiți pregătit cu venituri lunare și datorii, active și o explicație a situației dvs. Adresați-vă despre opțiunile disponibile, cum ar fi refinanțarea sau modificarea împrumutului. Întrebați despre programele guvernamentale de ipotecă pe care le împarte creditorul dvs. care te pot ajuta în situația ta. HUD are mai multe programe Making Home Affordable care se adresează unei varietăți de nevoi ipotecare.
2
Sunați la un consilier local de locuințe aprobat de HUD sau la linia telefonică HOPE pentru locuințe. Consilierii locali sunt instruiți pentru a vă ajuta să înțelegeți legea privind blocarea pieței și opțiunile disponibile. Ei vă pot ajuta să negociem situația dvs. cu creditorul dvs. Sunați la numărul 800-569-4287 pentru a localiza un consilier local aprobat de HUD sau sunați la linia telefonică HotNews.ro la 888-995-4673 pentru asistență.
3
Contactați un avocat de faliment. Aflați legile specifice din statul dvs. privind neplata și blocarea pieței. Înțelegeți cronologia și pașii pe care trebuie să le întreprindă împrumutul dvs. înainte ca casa dvs. să intre în blocare. Plățile din California se produc adesea în afara instanței și pot începe imediat ce debitorul își pierde o plată ipotecară. În multe cazuri, creditorii trebuie să facă un efort de bună credință pentru a contacta împrumutatul cu 30 de zile înainte de a iniția procedurile de blocare. Dacă nu există nici o rezolvare a arieratelor până la sfârșitul celor 30 de zile, creditorul poate depune o notificare de neplată, care începe oficial procesul de blocare. Împrumutatul are trei luni pentru a remedia neplata. Creditorii pot avea apoi programul de încredere o dată de vânzare, care completează procesul de evacuare. Pentru creditele inițiate după 31 decembrie 2002 și până la 1 ianuarie 2008, legea din California necesită o perioadă de așteptare suplimentară de 90 de zile dacă creditorul nu are un program de modificare aprobat. Adresați-vă avocatului dvs. despre opțiunile disponibile pentru dvs. La un moment dat, poate doriți să luați în considerare falimentul capitolului 13 dacă doriți să vă păstrați locuința. Furnizați avizului dvs. cu 30 de zile în avans dacă faceți acest lucru.
4
Sunați săptămânal pe creditor. Trebuie să cunoașteți statutul negocierilor privind împrumuturile. Contactarea regulată a creditorului vă ține la curent cu orice progres. Chiar dacă nu se realizează niciun progres, apelurile telefonului vă indică creditorului că doriți să rezolvați implicit imprumutul.
5
Luați în considerare opțiunile dvs. Dacă nu puteți să vă păstrați locuința, vă recomandăm să luați în considerare o faptă în curs sau o vânzare în lipsă. HUD`s Making Home Programele accesibile includ stimulente pentru creditorii de a accepta fie fără să mai fie necesare acțiuni ale împrumutatului. Puteți primi chiar și 3.000 de dolari pentru cheltuielile de mutare.
Bacsis
- Nu pierdeți speranța. Cu toate opțiunile disponibile pentru proprietarii de case de astăzi, ar putea fi unul potrivit pentru situația dvs.
Avertizare
- Nu ignora comunicările de la creditorul dvs. Răspundeți cât mai repede posibil.
- Ce se poate întâmpla dacă pierdeți o plată ipotecară?
- Cum să soluționați o datorie ipotecară
- Cum să verificați faptele și opțiunile de blocare a pieței
- Ce se întâmplă cu mine dacă mă duc în ipotecă?
- Cât timp pot să stau în casa mea dacă nu-mi plătesc ipoteca?
- Dacă am o casă în blocare pot obține finanțare ipotecară pentru o altă casă?
- Pot fi pus în închidere dacă fac plăți mai mici?
- Este un împrumut de origine un activ sau o datorie?
- Ce se întâmplă atunci când implicit o ipotecă FHA?
- Măsuri legale pentru blocarea ipotecii
- Cât de mult trebuie să existe datoria înainte de închidere este depusă?
- Procesul de blocare standard
- Ajutați-mă să-mi recuperez casa de la închidere
- Pot obține pre-aprobat pentru o ipotecă în timp ce eu sunt în blocare?
- Despre defauturile ipotecare
- Cum pot preveni sau opri blocarea pieței?
- Când este o plată ipotecară considerată cu întârziere?
- Notă juridică de neplată
- Cum să oprești blocarea casei mele ca proprietar
- Ce se întâmplă dacă nu plătiți creditul ipotecar?
- Poate o ipotecă să fie extinsă?