OxiMrub.com

Pot fi pus în închidere dacă fac plăți mai mici?

Plățile în timp real ale ipotecilor vă vor permite să vă păstrați proprietatea.

Creditorii ipotecare oferă o varietate de condiții de finanțare care permit împrumutătorilor să remită plăți pentru o anumită perioadă de timp. Împrumutatul este obligat să ramburseze împrumuturile pentru locuință în conformitate cu termenii afișați în nota ipotecară. Dacă plătiți insuficiente credite ipotecare, creditorul dvs. ar putea iniția pași către procesul de blocare.

Ipoteca Notă

O notă ipotecară reflectă termenii conveniți pentru un împrumut de locuință. Suma principală a împrumutului, rata dobânzii și condițiile de finanțare sunt afișate în mod vizibil pe o notă ipotecară, precum și o dată scadentă a plății și, eventual, o dată a perioadei de grație. Creditorii oferă de multe ori o perioadă de grație care permite 15 zile pentru primirea plății debitorului. O notă ipotecară va reflecta penalitățile pentru plățile primite dincolo de perioada de grație alocată. Detaliile conținute într-o notă ipotecară vor informa un împrumutat cu privire la dreptul creditorului de a exclude pentru o încălcare a condițiilor impuse de împrumut.

Plăți parțiale pentru credite ipotecare

Băncile și alți creditori pot aplica plăți parțiale de ipotecă către un sold al împrumutului. Pe baza politicii unei instituții financiare, o plată parțială poate fi plasată în escrow până când plata este îndeplinită sau creditorul poate returna plata parțială și poate solicita o plată ipotecară completă. Plățile parțiale multiple ar putea fi acceptabile pentru anumiți creditori. De exemplu, dacă plata dvs. ipotecară este egală cu 1.000 $, este posibil să plătiți 700 $ în timpul perioadei de grație și restul de 300 $ în termen de 30 de zile de la data scadentă inițială. Exemplul menționat mai sus va avea drept rezultat o taxă târzie dacă o parte din suma solicitată este primită după perioada de grație.

Implicit în împrumut

Delincvența de plată severă ar putea solicita unui creditor să plaseze un împrumut trecut în lipsă. Dacă un împrumutat are mai multe plăți în trecut, anumiți creditori vor accepta plăți ipotecare parțiale sau complete - totuși, conturile care depășesc 119 zile după scadență sunt în general plasate într-un statut de blocare. Împrumuturile care ajung la patru luni mai târziu sau mai mari sunt considerate ca fiind grav delincvente. Eforturile de colectare cresc, de obicei, și avocatul creditorului poate începe să accelereze anumite acțiuni juridice. Pentru a remedia defaimarea unui împrumut, va trebui să plătiți toate plățile anterioare datorate sau să obțineți un plan de plată aprobat de creditor.

împiedicare

Împuternicirea este un proces legal care permite unui creditor să ceară satisfacerea plăților din trecut sau să obțină interesul de control al unei proprietăți. O data de vanzare a proprietatii este de obicei stabilita. În cazul în care debitorul nu plătește suma datorată în trecut, precum și onorariile juridice sau alte costuri, creditorul va vinde sau păstra drepturile asupra proprietății.

rezumat

Plățile parțiale care depășesc 30 de zile întârziere vă pot afecta ratingul de credit și scorul dvs. de credit. Un echilibru trecut trecut-datorat rapid ar putea acumula și să conducă la blocarea pieței. Contactarea creditorului ipotecar pentru a discuta planurile de rambursare pe termen scurt sau o modificare a împrumutului vă poate ajuta să evitați blocarea pieței. Puteți să întrebați politica de plată parțială a creditorului ipotecar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se poate întâmpla dacă pierdeți o plată ipotecară?Ce se poate întâmpla dacă pierdeți o plată ipotecară?
Câte zile de grație trebuie să plătești o ipotecă?Câte zile de grație trebuie să plătești o ipotecă?
Regulile de asigurare a creditelor ipotecareRegulile de asigurare a creditelor ipotecare
Cerințe pentru companiile ipotecare privind rambursarea costurilor suplimentareCerințe pentru companiile ipotecare privind rambursarea costurilor suplimentare
Cum pot calcula plățile pentru împrumuturile de la domiciliu?Cum pot calcula plățile pentru împrumuturile de la domiciliu?
Cine îmi va refinanța casa dacă am plăți întârziate?Cine îmi va refinanța casa dacă am plăți întârziate?
Cum de a reduce un sold ipotecarCum de a reduce un sold ipotecar
Ce este o modificare a ipotecii și cum se procedează?Ce este o modificare a ipotecii și cum se procedează?
Cât de mult trebuie să existe datoria înainte de închidere este depusă?Cât de mult trebuie să existe datoria înainte de închidere este depusă?
Pot obține pre-aprobat pentru o ipotecă în timp ce eu sunt în blocare?Pot obține pre-aprobat pentru o ipotecă în timp ce eu sunt în blocare?
» » Pot fi pus în închidere dacă fac plăți mai mici?
© 2022 OxiMrub.com