Cât timp pot să stau în casa mea dacă nu-mi plătesc ipoteca?
Când vă opriți să vă plătiți ipoteca, puteți crea o situație care se termină cu blocarea și evacuarea din casa dvs. Împuternicirea nu este un proces overnight și uneori este nevoie de mai mult de un an pentru a finaliza. În plus, există tactici care pot întinde perioada de pre-închidere a unei case pentru câteva săptămâni suplimentare sau chiar luni. Există, însă, mai multe state în care blocarea pieței poate dura doar câteva luni pentru a finaliza odată ce un credit ipotecar intră în incapacitate de plată.
Împrumut ipotecar Implicit
De obicei, creditorul dvs. nu vă va declara imediat în lipsa creditului dvs. ipotecar dacă întârziați o plată. Creditorii ipotecari tind să aștepte până când debitorii sunt în spatele plăților cu două până la trei luni înainte de a-și declara împrumuturile în situație de neplată. De asemenea, creditorii ipotecari trebuie să înregistreze mai întâi și apoi să trimită anunțurile implicate debitorilor delincvenți, în general prin scrisoare recomandată, înainte ca aceste împrumuturi să fie în incapacitate de plată. Odată ce ați fost declarat în lipsă pentru împrumutul dvs. ipotecar, începerea numărării inversă începe.
Case în blocare
Casa ta se află în blocare, dar nu este blocată de îndată ce ai fost informat în mod legal cu privire la neplata creditului ipotecar. În funcție de starea și tipul de blocare a pieței, este posibil să aveți între 111 zile și 12 luni sau mai mult înainte ca locuința dvs. să fie blocată. În statele non-judiciare, cum ar fi California, în cazul în care excluderea are loc fără instanțele judecătorești, împrumutătorii ipotecari care se află în situație de neplată au, de obicei, 111 zile până la închidere. Împuternicirile judecătorești sau ale tribunalelor, cu toate acestea, pot dura un an sau mai mult o dată ce un credit ipotecar este implicit.
Anunțuri privind vânzările la închidere
Contrapartidele fără caracter juridic includ întotdeauna o notificare a vânzării de împrumutare a creditorilor ipotecari în situație de neplată care primesc în jur de 90 de zile după defaimarea împrumuturilor. În California, vânzările nerecurente de blocare a pieței pot avea loc la 21 de zile de la anunțurile de vânzare a imobilului, care sunt înregistrate și acordate proprietarilor de locuințe neperformante. În cazul executării ipotecilor judiciare, proprietarii de case necondiționate pot fi evacuați și casele vândute în orice moment, după ce o instanță comandă un proprietar exclusiv. Docket-urile de la tribunale sunt aglomerate, iar New York-ul și alte state care se confruntă cu întârzieri în materie de blocare judiciară cu o durată de până la trei ani.
Blocarea tactici de întârziere
Deoarece executarea necondiționată are loc fără tribunale, poate fi dificil să le întârziem fără să vă prezentați în instanță. Cu alte cuvinte, dacă vreți să întârzieți închiderea necondiționată, va trebui să depuneți o contestație. Foreclosingurile judiciare pot fi amânate prin multe tactici juridice diferite, printre care chestionarea drepturilor creditorilor, deoarece aceste cazuri sunt deja în instanță. Falimentul poate, de asemenea, să amâne orice blocare a pieței, deoarece suspendarea sa automată temporar oprește toate acțiunile de colectare împotriva dosarului.
- Cum să soluționați o datorie ipotecară
- Poți să introduci capitolul 13 dacă ai o scrisoare de neplată pe o ipotecă?
- Cum de a cumpăra o casă după o faptă în loc
- Cum pot obține un împrumut ipotecar după o blocare a pieței?
- Ce se întâmplă atunci când te divorțezi și implicațiile tale ipotecare?
- Legile de blocare a casei refinanțate din California
- Ce trebuie făcut atunci când plata dvs. ipotecară este scăzută
- Ce se întâmplă cu oa doua ipotecă pe o vânzare scurtă a unei case?
- De ce creditorul meu ar nega o vânzare în lipsă și vrea să facă o blocare în loc?
- Neplata unei a doua ipoteci
- Ce se întâmplă atunci când implicit o ipotecă FHA?
- Ce se întâmplă dacă nu plătesc a doua ipotecă?
- Cum să-mi iau ipoteca prins
- Pot asigura asigurarea mea de credit ipotecar?
- Cum afectează ipotecile scorul dvs. de credit?
- Ce se va întâmpla dacă nu mai plătesc ipoteca mea?
- Opțiunea de a cumpăra o retrogradare
- Există vreo modalitate de a prelua plățile ipotecare cuiva pentru a evita blocarea pieței?
- Impactul creditului de a nu plăti ipoteca
- Cât timp după închidere pot obține o ipotecă FHA?
- Poate o companie ipotecară să ia activele bancare pentru blocare?