Poți să introduci capitolul 13 dacă ai o scrisoare de neplată pe o ipotecă?
Dacă vă luptați cu ipoteca și pierdeți mai multe plăți consecutive, creditorul dvs. vă poate declara împrumutul în lipsă. California solicită creditorilor să notifice oficial împrumutătorii lor ipotecari de neplată a împrumuturilor lor, de obicei prin poștă certificată. Odată ce ați primit o notificare de neplată de la creditorul ipotecar, ceasul dvs. de împiedicare a împrumutului se lichidează. Cu toate acestea, există modalități de a evita blocarea împrumutului dvs. ipotecar, inclusiv prin depunerea pentru capitolul 13 de protecție a falimentului.
Premisa ipotecară și faliment
În California, cele mai multe executări sunt nelegitime și se desfășoară fără instanțe. În cazul în care un creditor este eficient, acesta poate finaliza o închidere nelegală din California, în jur de patru luni de la defaultul ipotecar al împrumutatului. Atât falimentul de lichidare din capitolul 7, cât și falimentul capitolului 13 prezintă o ședere automată, care poate opri blocarea. Dar, pentru proprietarii de case care încearcă să-și salveze casele în timpul blocării, un faliment de la capitolul 13 ar putea fi cel mai bun pentru a le permite să-și păstreze permanent proprietatea.
Falimentul și blocarea pieței
Capitolul 13 falimentul este o reorganizare și rambursare a datoriilor garantate, cum ar fi un sold de credit ipotecar în așteptare. Într-un faliment de la capitolul 13, intrați într-o perioadă de reorganizare de trei până la cinci ani, care vă permite să vă recuperați treptat plățile ipotecare delincvente. În timpul perioadei de reorganizare a capitolului 13 al falimentului, șederea automată împiedică împrumutul dvs. să blocheze în timp ce vă aliniați lent plățile delincvente. Odată ce ați finalizat cu succes planul de reorganizare, falimentul Capitolului 13 este descărcat și casa dvs. este salvată.
Reinstalați-vă ipoteca
În timp ce vă aflați în falimentul capitolului 13, trebuie să puteți face plățile ipotecare și, de asemenea, să vă plătiți echilibrul delincvent. Dacă vă puteți alătura planului de plată al falimentului de la Capitolul 13, veți plăti în cele din urmă soldul decontaminant al ipotecii și veți restabili împrumutul. Odată ce creditul dvs. ipotecar a fost reintrodus, creditorul dvs. nu mai poate exclude acest lucru. Falimentul poate fi complex, totuși, consultați întotdeauna un avocat dacă îl gândiți, mai ales dacă sperăți să evitați blocarea.
Asistență pentru reintroducerea creditelor ipotecare
În statul de aur, odată ce primiți o notificare de neplată de la creditor, va fi cu cel puțin 90 de zile înainte de a programa o vânzare de blocare. În timpul perioadei de închidere a locuinței, investigați dacă programele de asistență pentru repatrierea ipotecară din California ar putea să vă ajute. Păstrați-vă locuința Programul de asistență pentru reparații ipotecare din California oferă proprietarilor eligibili până la 25.000 de dolari pentru a-și repune ipoteca. Dacă sunteți în situația de nerambursare, creditorul dvs. ipotecar poate oferi, de asemenea, un antrenament de împrumut sau un program de reintegrare propriu.
- Are falimentul lichidarea datoriilor pe o casa & carduri de credit?
- Cât timp pot să stau în casa mea dacă nu-mi plătesc ipoteca?
- Informații despre falimentul din California: cum pot să-mi țin casa?
- Ce pot face daca sunt dat in judecata pentru o inchidere?
- Ce trebuie făcut atunci când plata dvs. ipotecară este scăzută
- Falimentul & abandonarea unei case
- Cum să amâne vânzările de blocare
- Cum îmi pot modifica ipoteca după ce a intrat într-un faliment din capitolul 13 și șederea a fost…
- Pot obține o altă ipotecă dacă mi-ar fi fost eliberat?
- Proceduri de închidere: atribuirea faptei de încredere
- Casa ta și ipoteca în capitolul 13 faliment
- Opțiuni pentru plata unui credit ipotecar târziu
- Când să introduceți capitolul 13 în procesul de blocare
- Împuternicire și capitolul 7
- Poate fi inclusă o proprietate în capitolul 7?
- Cum să oprească închiderea Foreclosures în California
- Un faliment din capitolul 7 descarcă un împrumut ipotecar garantat
- Ce se va întâmpla cu ipoteca mea într-un faliment capitolul 7?
- Cum să renunț la proprietatea de închiriere într-un faliment din capitolul 7?
- Ce se întâmplă dacă nu plătiți creditul ipotecar?
- Ce se întâmplă atunci când un deținător de ipotecă nu a depus o plângere în faliment?