OxiMrub.com

Pot obține o altă ipotecă dacă mi-ar fi fost eliberat?

Un debitor cu un împrumut de acasă externat trebuie să aștepte câțiva ani pentru un nou împrumut.

Un împrumut de domiciliu precedent eliberat prin falimentul capitolului 7 sau capitolul 13 nu este uitat rapid de creditorii ipotecari. Creditorul anterior poate continua raportarea până la un deceniu, iar noul creditor căutați finanțare cu voi cere să aștepte câțiva ani înainte de aprobarea pentru un alt împrumut acasă. Din fericire, un debit de împrumut de acasă nu te descalifică din împrumuturi din nou. Un creditor vă poate aproba dacă îndepliniți anumite criterii.

Tipuri

Un împrumutat obține în general un împrumut de locuință în unul din două moduri: printr-o tranzacție de cumpărare sau de refinanțare. Împrumutul de cumpărare este legat de o tranzacție de vânzare imobiliară, iar o refinanțare înlocuiește un împrumut de locuință existent cu venitul unui nou împrumut în aceeași locuință. Achiziția și refinanțării creditelor necesită debitorului de subscriere sunt supuse, un proces care implică o analiză a istoriei de credit a debitorului de către creditor.

Insolvarea falimentului

Creditorii au o perioadă minimă de așteptare sau o condiție de condimentare pentru un faliment anterior. Capitolul 7 necesită mai mult condimente deoarece lichidează datoria. Capitolul 13, care implică rambursarea datoriei, are o cerință mai scurtă de coacere. Rămâne în credit până la șapte ani, în timp ce capitolul 7 rămâne pe raport timp de până la 10 ani, spune FICO. Fannie Mae, care sprijină majoritatea împrumuturilor pentru locuințe ale națiunii, necesită șapte ani de condimente pentru orice tip de faliment. Locuințe Administrația Federală, care este specializata in asigurarea creditelor pentru debitori cu probleme de credit, necesită condimente de doi ani de la capitolul 7 și un an de asezonare de la începutul unei perioade de rambursare Capitolul 13.

cerinţe

În general, trebuie să restabiliți un credit bun sau să demonstrați un management financiar responsabil pentru a obține un nou împrumut de locuință. Regulile flexibile ale FHA vă permit să vă asigurați dacă nu ați luat nicio datorie nouă de la eliberarea împrumutului pentru locuință. Este nevoie de doar 3,5 la sută în jos de plată, cu o plată 580 sau mai multe credite scor și 10 la sută, în jos, cu un scor de 500 la 579. Fannie cere să îndeplinească scor de credit minim creditor său, de obicei, un 620 sau mai mult, și vă cere să pună jos cel puțin 20%.

consideraţii

Atunci când solicită un nou împrumut de locuință, creditorul necesită o explicație pentru un credit deranjant, cum ar fi falimentul. Trebuie să explicați în detaliu circumstanțele care au condus la depunerea falimentului și descărcarea împrumutului pentru locuință. Creditorul consideră explicația pentru a determina dacă ați recuperat din dificultățile financiare și dacă circumstanțele atenuante care nu au avut controlul dvs. au condus la faliment. În prezența unor circumstanțe atenuante, creditorul reduce sau renunță la perioada de coacere. Trebuie să demonstrați că o boală gravă, moartea unui salariat sau divorțul a provocat falimentul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum mă pot califica pentru programul de împrumut home usda 502?Cum mă pot califica pentru programul de împrumut home usda 502?
Cum să adăugați un membru al familiei la ipoteci la domiciliuCum să adăugați un membru al familiei la ipoteci la domiciliu
Cele mai bune rate de refinanțare fără costuri de închidereCele mai bune rate de refinanțare fără costuri de închidere
Cum pot calcula o primă de asigurare ipotecară în avans pentru o refinanță?Cum pot calcula o primă de asigurare ipotecară în avans pentru o refinanță?
Poate o persoană cu un credit echitabil să primească un împrumut de acasă cu un cosigner?Poate o persoană cu un credit echitabil să primească un împrumut de acasă cu un cosigner?
Ce tipuri de împrumuturi pot fi acoperite de asigurarea ipotecară privată?Ce tipuri de împrumuturi pot fi acoperite de asigurarea ipotecară privată?
Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?
Dacă eu sunt pre-aprobat pentru un împrumut de acasă, este sigur că o voi lua?Dacă eu sunt pre-aprobat pentru un împrumut de acasă, este sigur că o voi lua?
Ce se întâmplă după o aprobare prealabilă de împrumut?Ce se întâmplă după o aprobare prealabilă de împrumut?
Ce taxe pot fi încasate într-un credit ipotecarCe taxe pot fi încasate într-un credit ipotecar
» » Pot obține o altă ipotecă dacă mi-ar fi fost eliberat?
© 2022 OxiMrub.com