Ce se întâmplă atunci când te divorțezi și implicațiile tale ipotecare?
Dizolvarea unei căsătorii vă afectează la un nivel emoțional și financiar. Confruntarea cu stresul separării este adesea complicată prin încercarea de a plăti facturile cu pierderea de venituri. Tranzacția dvs. de încredere din California se transformă într-o situație implicită atunci când nu reușiți să efectuați plata ipotecii lunare așa cum este descrisă în contractul dvs. Ce se întâmplă după ce implicit inițial depinde de capacitatea dvs. de a vă rambursa ipoteca și dacă doriți să păstrați proprietatea.
Cereri de plată
Așteptați să primiți apeluri telefonice și scrisori în corespondență solicitând plata în contul trecut. Creditorii plătesc adesea o taxă târzie pe soldul trecut. Creditorul dvs. este dispus să lucreze cu dvs. pentru a vă face plățile actuale. Întrebați-vă despre efectuarea plăților. Plătiți soldul în câteva luni prin creșterea plății lunare ipotecare. Creditorul dvs. împarte suma totală datorată în funcție de numărul de luni convenite și adaugă aceasta la plata obișnuită a ipotecii.
Proceduri de închidere
După câteva luni, împrumutătorul dvs. programează o întâlnire de evaluare a prevenirii prevenirii pentru a discuta despre opțiunile dvs. În timpul acestei convorbiri telefonice, creditorul dvs. discută opțiunile, ce să vă așteptați și cum să vă salvați proprietatea. Puteți participa la întâlnire sau puteți desemna pe cineva - ca un consilier ipotecar aprobat de HUD - să negocieze în numele dvs. Dacă nu se efectuează nicio înțelegere, la 30 de zile după întâlnirea FAA, împrumutătorul dvs. va depune notificarea privind neîndeplinirea obligațiilor. Veți primi 90 de zile pentru a stabili soldul trecut. După 90 de zile, împrumutătorul trimite dosarul de vânzare. Ai 16 zile să plătești soldul trecut. În cea de-a 21-a zi după anunțarea vânzării, creditorul licitează proprietatea.
Evacuare
Pe tot parcursul procedurilor de blocare, puteți rămâne în proprietate. Odată ce casa se vinde la licitație, noii proprietari pot alege să vă închirieze proprietatea sau să vă ceară să vă eliberați. Dacă vă dorește, el emite o notificare de 3 zile pentru a elibera proprietatea. Neprezentarea în mod voluntar a rezidenței conduce la un proces de evacuare. Sunteți deservit de proces în termen de cinci zile de la depunere. Mergeți în instanță la data specificată. Când judecătorul aprobă evacuarea, trebuie să plecați în termen de cinci zile înainte ca șeriful să schimbe lăcașurile.
Opțiuni
Împuternicirea este ultima opțiune pentru creditor să recupereze soldul contractului. Aveți mai multe opțiuni pentru a evita blocarea pieței. Vânzarea proprietății, fie prin procesul de vânzare tradițională, fie prin vânzarea în lipsă împiedică blocarea pieței. Puteți oferi o faptă în loc de blocare și să plecați de la proprietate. Aceste opțiuni necesită renunțarea la proprietate. Dacă doriți să rămâneți, discutați cu creditorul dvs. despre o modificare a împrumutului. Creditorii oferă modificări ale împrumuturilor proprietarilor care se confruntă cu dificultăți - cum ar fi divorțul - care modifică termenii faptelor tale de încredere. Prin scăderea ratei dobânzii sau prin amânarea dobânzii, plata lunară a creditului ipotecar scade permițându-vă să efectuați plata și să rămâneți în proprietate.
consideraţii
Vânzările de scurtă durată, fapta în loc și blocarea pieței au lovit raportul dvs. de credit ca o tonă de cărămizi. Așteptați o scădere semnificativă a scorului dvs. de credit din cauza intrărilor de plăți anterioare și a intrărilor de înregistrări publice. Scorul redus de credit mărește suma pe care o plătiți în interesul de credit și de asigurare. De asemenea, nu vă puteți califica pentru o perioadă de timp - de la trei la cinci ani pentru împrumuturi guvernamentale și șapte ani pentru credite ipotecare tradiționale.
- Pot pune bani în contul meu de escrow?
- Ce se întâmplă cu un surplus de escrow atunci când nu este returnat?
- Ce se întâmplă dacă un cont de escrow devine negativ?
- Ce se întâmplă cu mine dacă mă duc în ipotecă?
- Modalități de scădere a plăților la domiciliu
- Cele mai bune modalități de a plăti un tip negativ în escrow
- Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?
- Cum de a reduce plata ipotecii la jumătate
- Cum de a reduce un sold ipotecar
- Cum să ajungă la întârzierea plăților ipotecare
- Dacă sunt în spatele unei plăți în casă, asigurarea îmi va plăti o plată?
- Cine este responsabil pentru ipotecă în timpul separării?
- Cum poți folosi un împrumut de acasă pentru a-ți plăti ipoteca existentă?
- Ce se întâmplă dacă vă vindeți casa după ce primiți o modificare permanentă a împrumutului?
- Cum se descompune o plată ipotecară?
- Cum afectează ipotecile scorul dvs. de credit?
- Efectuarea unei plăți ipotecare suplimentare în fiecare an
- Ce reprezintă o întârziere a plății ipotecare?
- Ce se va întâmpla dacă nu mai plătesc ipoteca mea?
- Când este o plată ipotecară considerată cu întârziere?
- Criteriile de modificare a ipotecii