OxiMrub.com

Dacă sunt în spatele unei plăți în casă, asigurarea îmi va plăti o plată?

Fiind în spatele plăților dvs. ipotecare poate afecta plata unei creanțe de asigurare.

În timp ce cei mai mulți oameni care au ipotecă se consideră proprietari de case, adevărul este că până când își plătesc datoria, sunt împrumutați. Deoarece creditorul are un interes financiar puternic în proprietate, plățile de asigurare pot fi situații dificile. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care nu sunt la curent cu plățile lunare ipotecare.

Asigurări și plăți ipotecare ratate

Atunci când o companie de asigurări plătește o creanță, plătește atât debitorul, cât și creditorul. Pentru a primi fondurile, creditorul trebuie cel mai adesea să aprobe cecul sau să îl dețină într-un cont de escrow până când procesul este finalizat. În cazul plăților curente, odată ce creditorul primește banii de asigurare, ei vor trece prin propriul proces de inspecție și verificare înainte de a plăti direct împrumutatului. Această situație este complicată atunci când un împrumutat se află în spatele plăților. Creditorul are, de obicei, o discreție în ceea ce privește plățile, însă, în cele mai multe cazuri, debitorii pot primi în continuare creanțele de asigurare dacă nu mai sunt mai mult de trei luni în urmă.

Cereri de asigurare și excludere

Dacă un împrumutat scade cu mai mult de trei luni în urma plăților ipotecare, creditorul poate folosi banii de asigurare ca parte a fondurilor necesare pentru lichidarea datoriei și diminuarea pierderii. Procesul exact poate varia în funcție de ruta specifică de blocare. Consultarea cu un avocat este cel mai bun pariu în ambele cazuri pentru a rezolva cine primește fonduri de asigurare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se plătesc impozitele pe proprietate prin intermediul unui cont de escrow?Cum se plătesc impozitele pe proprietate prin intermediul unui cont de escrow?
Cum pot reevalua analiza mea escrow ipotecară?Cum pot reevalua analiza mea escrow ipotecară?
Ce se întâmplă cu un surplus de escrow atunci când nu este returnat?Ce se întâmplă cu un surplus de escrow atunci când nu este returnat?
Când pot să nu mai plătesc asigurarea de credit ipotecar pe bază de risc?Când pot să nu mai plătesc asigurarea de credit ipotecar pe bază de risc?
Conturile escrow și plățile de două ori pe anConturile escrow și plățile de două ori pe an
Ce se întâmplă dacă un cont de escrow devine negativ?Ce se întâmplă dacă un cont de escrow devine negativ?
Cum se creează un cont de escrow pentru impozitul pe proprietate și asigurareCum se creează un cont de escrow pentru impozitul pe proprietate și asigurare
Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?
Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?
PMI ieși din escrow?PMI ieși din escrow?
» » Dacă sunt în spatele unei plăți în casă, asigurarea îmi va plăti o plată?
© 2022 OxiMrub.com