OxiMrub.com

Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?

Administrația Federală pentru Locuințe (FHA) asigură noi și refinanțează creditele ipotecare la domiciliu în parteneriat cu Departamentul Locuințelor și Dezvoltării Urbane (HUD). Programele de refinanțare FHA oferă oportunități variate pentru a se potrivi nevoilor unice ale proprietarilor de case - de la cei care se confruntă cu un regres financiar, ca urmare a crizei locuințelor, celor care doresc să-și îmbunătățească cheltuielile lunare.

Tipuri

HUD oferă trei opțiuni de refinanțare la domiciliu pentru proprietarii de locuințe care au un prim credit ipotecar asigurat de FHA. Refinanța FHA Cash Out ajută un proprietar de locuințe cu capitaluri proprii să reducă plățile lunare și să primească o plată în numerar pe care să o folosească la discreția sa. Refinanțarea FHA optimizată permite unui proprietar de locuințe care este în plată să plătească credite ipotecare pentru a refinanța să reducă rata dobânzii și plățile lunare ale ipotecii sale actuale FHA. Ipoteca de conversie a capitalului propriu permite unui proprietar de vârstă de 62 de ani sau mai mare să primească bani din capitalul propriu existent și să plătească plăți, în timp ce proprietatea continuă să fie reședința primară a împrumutatului.

Prejudecăți

Unele persoane cred că opțiunile de refinanțare ale FHA există doar pentru proprietarii de locuințe cu un credit ipotecar asigurat de FHA. FHA a creat împrumutul de refinanțare în septembrie 2010 pentru a asista proprietarul căruia primul ipotecar nu a fost asigurat de FHA și este considerat "cu capul în jos", adică atunci când valoarea proprietății este mai mică decât suma datorată din cauza scăderii valorii în zona sa . Prin această refinanțare, creditorul iartă bilanțul principal cu 10% sau mai mult pentru a ridica ponderea împrumutului în valoare de până la 115%.

Cerințe privind datoriile și veniturile

Suma cheltuielilor lunare totale ale cumpărătorului, inclusiv costurile locuințelor, nu poate depăși 41% din câștigurile brute totale ale debitorului. Partea de plată a locuințelor, care include principalul credit ipotecar, dobânda ipotecară, impozitele pe proprietăți locale, asigurarea ipotecară privată (PMI) și asigurarea de risc, cunoscută și ca asigurări de proprietar, nu poate depăși 29% din venitul brut al debitorului. FHA cere împrumutaților să arate doi ani de angajare consecventă și câștiguri, de preferință cu același angajator.

Cerințe de credit

Împrumuturile FHA se bazează în mod tradițional pe o istorie stabilă a plăților pentru toate conturile demonstrate pe o perioadă de un an sau mai mult, fără colecții restante. În cazul programului FHA Short Refinance, debitorii trebuie să aibă un scor de credit FICO de cel puțin 500.

Beneficii

Beneficiile refinanțării unui credit ipotecar cu FHA includ termeni flexibili și un nivel mai scăzut de importanță acordat scorului de credit decât opțiunile convenționale de refinanțare comparabile. În unele cazuri, taxele de împrumut și costurile de închidere se pot transforma într-o refinanțare FHA pentru a elimina orice cheltuială din buzunar pentru împrumutat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?
Sfaturi pentru refinanțarea unei caseSfaturi pentru refinanțarea unei case
Opțiuni de refinanțare la domiciliuOpțiuni de refinanțare la domiciliu
Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?
Cum puteți refinanța cu aceeași bancă?Cum puteți refinanța cu aceeași bancă?
Cum de a refinanța o casă de a plăti datoria de consumCum de a refinanța o casă de a plăti datoria de consum
Cât de curând după cumpărarea unei case în cadrul programului usda pot refinanța?Cât de curând după cumpărarea unei case în cadrul programului usda pot refinanța?
Opțiuni de refinanțare scurteOpțiuni de refinanțare scurte
Pot refinanța condo-ul meu dacă crește în valoare?Pot refinanța condo-ul meu dacă crește în valoare?
Cum pot ajusta rata ipotecii pe un împrumut FHA?Cum pot ajusta rata ipotecii pe un împrumut FHA?
» » Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?
© 2022 OxiMrub.com