OxiMrub.com

Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?

Proprietarii de case au mai multe opțiuni pentru a evita blocarea pieței.

E traumatic să pierzi o casă în calea blocării. Din fericire, proprietarii de case care se luptă să-și facă plățile ipotecare lunare au opțiuni. Cheia este de a realiza rapid un plan care să le permită evitarea blocării. Așteptând prea mult, până când au ratat mai multe plăți, nu va face decât să evite blocarea unui proces mai complicat.

Refinanțează

Proprietarii de case care se luptă pentru a-și face plățile ipotecare la timp pot refinanța la împrumuturi cu dobânzi mai mici. Acest lucru va oferi proprietarilor de case o plată lunară mai mică a ipotecii, una pe care ar putea să o poată permite. Pentru a refinanța, proprietarii de case ar trebui să cheme mai mulți creditori ipotecare pentru a pune întrebări despre rate și taxe. Scopul este de a obține cea mai mică rată a dobânzii posibilă, ceea ce va duce la plata celui mai mic tarif ipotecar lunar. Proprietarii de case care renunță la doar un punct din rata dobânzii pot economisi o sumă semnificativă de bani. Proprietarii de locuințe cu un împrumut de 30 de ani cu rată fixă ​​de 170.000 de dolari, la 7%, vor economisi peste 112 USD în fiecare lună prin refinanțarea acestei rate la 6%.

Modificarea împrumutului

Guvernul federal oferă un program de modificare a împrumutului - Programul de modificare a accesului la domiciliu - care le poate oferi proprietarilor de locuințe plățile ipotecare lunare mai mici de care au nevoie pentru a evita blocarea pieței. Programul oferă creditorilor și băncilor recompense financiare în cazul în care modifică împrumuturile pentru locuințe ale împrumutătorilor care se luptă. Creditorii pot reduce platile lunare ale proprietarilor prin restructurarea creditelor de la credite cu rata fixa de 15 ani la 30 de ani. Ei pot opta pentru a reduce ratele dobânzilor proprietarilor sau pot ierta o parte din soldurile principale ale împrumuturilor. Proprietarii de case care întâmpină dificultăți în efectuarea plăților și care au deja dobânzi reduse au pierdut capitaluri proprii în casele lor sau altfel nu s-ar califica pentru refinanțare, ar trebui să-și cheme creditorii și să solicite o modificare. Este important ca proprietarii de case să știe că creditorii își pot modifica încă împrumuturile, chiar dacă nu participă la programul guvernamental de modificare a prețurilor la domiciliu.

Vanzare pe scurt

Proprietarii de case care se confruntă cu blocarea pieței pot vinde întotdeauna casele lor pentru a evita pierderea lor. Aceasta poate fi o problemă, totuși, când vânzătorii nu pot găsi destul de repede cumpărători. O vânzare scurtă ar putea fi o soluție. Sub o vânzare scurtă, creditorul este de acord să le permită proprietarilor de case să-și vândă locuința mai puțin decât ceea ce datorează ipotecii lor. Creditorul atunci iartă diferența. Aceasta oferă proprietarilor posibilitatea de a stabili un preț mai mic, ceea ce le-ar permite să-și vândă mai repede locuința. Vânzătorul trebuie să obțină permisiunea scrisă din partea împrumutătorului pentru o vânzare în lipsă. În cazul în care creditorul refuză să aprobe o vânzare în lipsă, proprietarul va trebui să caute o altă opțiune pentru a evita blocarea pieței. Creditorii sunt mult mai probabil să aprobe o vânzare în lipsă dacă vor crede că vor pierde mai puțini bani decât vor, trebuind să preia și să încerce să vândă o locuință închisă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?
Poți să-ți păstrezi casa cu o faptă, în loc de închidere?Poți să-ți păstrezi casa cu o faptă, în loc de închidere?
Programe guvernamentale de asistență ipotecară pentru proprietarii de case în urmă cu 90 de zile…Programe guvernamentale de asistență ipotecară pentru proprietarii de case în urmă cu 90 de zile…
Cum de a găsi ajutor pentru proprietarii de case care se confruntă cu blocarea piețeiCum de a găsi ajutor pentru proprietarii de case care se confruntă cu blocarea pieței
Ce se întâmplă dacă o proprietate de vânzare pe termen scurt nu se vinde?Ce se întâmplă dacă o proprietate de vânzare pe termen scurt nu se vinde?
Îndepărtarea resurselor ipotecareÎndepărtarea resurselor ipotecare
Plata ipotecii la fiecare două săptămâni vs. Două ori pe lunăPlata ipotecii la fiecare două săptămâni vs. Două ori pe lună
Modificări ipotecare programe cu freddie macModificări ipotecare programe cu freddie mac
Este preaviz de a vinde necesare înainte de blocare?Este preaviz de a vinde necesare înainte de blocare?
Ce ajutor pot obține dacă sunt în spatele creditelor mele ipotecare și casa mea este supraevaluată?Ce ajutor pot obține dacă sunt în spatele creditelor mele ipotecare și casa mea este supraevaluată?
» » Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?
© 2022 OxiMrub.com