Îndepărtarea resurselor ipotecare
Dacă ați căzut în urma plăților dvs. ipotecare, s-ar putea să găsiți ajutor și să evitați blocarea pieței. Cheia este de a convinge creditorul dvs. să vă reducă plățile lunare ipotecare la un nivel pe care îl puteți permite. Guvernul federal oferă o pereche de programe care vă pot ajuta să vă modificați împrumutul, astfel încât să aveți plăți lunare mai accesibile.
Hamp
Programul federal de acces la locuințe la prețuri accesibile este conceput pentru a oferi ajutor financiar proprietarilor care se luptă să-și plătească facturile ipotecare la timp. Prin acest program, guvernul acordă bonusuri financiare creditorilor și băncilor care reduc plățile ipotecare ale proprietarilor de case care se luptă. Creditorii pot reduce aceste plăți într-unul din mai multe moduri, de obicei prin iertarea unei părți din soldurile principale ale proprietarilor, reducerea ratelor dobânzilor sau refacerea termenilor creditelor ipotecare.
Se califică pentru HAMP
Mai întâi trebuie să contactați compania la care trimiteți plățile dvs. ipotecare lunare. Va trebui, de asemenea, să pregătiți o scrisoare de dificultate care explică în detaliu de ce nu mai puteți permite plățile dvs. ipotecare lunare. Pentru a vă califica pentru HAMP, trebuie să îndepliniți anumite cerințe: trebuie să fi obținut împrumutul dvs. înainte sau înainte de 1 ianuarie 2009 - nu trebuie să plătiți mai mult de 729.750 de dolari pentru reședința dvs. principală sau pentru proprietatea de închiriere cu o singură unitate; plăți sau deja delincvente - și au suficiente documente documentate pentru a acoperi o plată ipotecară modificată.
PRA
Alternativa Principală de Reducere a Guvernului este o opțiune pentru proprietarii de case care se luptă să își facă plățile pe o proprietate care este în valoare de mai puțin decât ceea ce datorează ipotecii lor. În cadrul PRA, creditorii primesc stimulente financiare pentru reducerea sumelor pe care oamenii le datorează locuințelor lor.
Se califică pentru PRA
Ca și în cazul HAMP, trebuie mai întâi să contactați creditorul dvs. și să scrieți o scrisoare de dificultate dacă doriți să participați la PRA. De asemenea, trebuie să îndepliniți anumite cerințe pentru a fi eligibil pentru program: Trebuie să vă ocupați ca locuință principală - trebuie să vă confruntați cu o dificultate financiară și să fiți fie delincvenți în privința plăților lunare sau în pericolul de a vă lăsa în urmă; trebuie să vă fi luat împrumutul la domiciliu până la 1 ianuarie 2009 și nu trebuie să datorați mai mult de 729.750 de dolari pentru împrumutul dvs. ipotecar primar. De asemenea, creditul dvs. ipotecar nu poate fi deținut sau garantat fie de Fannie Mae, fie de Freddie Mac.
- Pot obține ajutor pentru locuință dacă sunt șomer?
- Hud cerințele de modificare a ipotecii
- Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?
- Poți să-ți păstrezi casa cu o faptă, în loc de închidere?
- Programe guvernamentale de asistență ipotecară pentru proprietarii de case în urmă cu 90 de zile…
- Cum să obțineți ajutor pentru reducerea unei plăți ipotecare
- Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?
- Este o datorie iertată dacă o ipotecă este rescrisă?
- Finanțarea pentru a repara un credit ipotecar
- Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?
- Cum pot modifica o ipotecă pentru a opri blocarea pieței?
- Modificări ipotecare programe cu freddie mac
- Ce ajutor pot obține dacă sunt în spatele creditelor mele ipotecare și casa mea este supraevaluată?
- Cum să-mi iau ipoteca prins
- Programe ipotecare alternative
- Cum să utilizați programele guvernamentale pentru a vă ajuta să reduceți plata ipotecii
- Programul federal de prevenire a blocării pieței
- Colectarea șomajului afectează un credit ipotecar?
- Guvernul ajută la prevenirea blocării
- Pași după primirea unei notificări privind blocarea pieței
- Sub ajutor ipotecar de apă