OxiMrub.com

Programe guvernamentale de asistență ipotecară pentru proprietarii de case în urmă cu 90 de zile sau mai mult

Asistența guvernamentală poate ajuta acei proprietari care se luptă să-și plătească ipotecile lunare.

Proprietarii de case care își întârzie plățile ipotecare cu 90 de zile sau mai mult pot găsi scutiri financiare de la un program de modificare a împrumutului guvernamental, menit să-i împiedice să-și piardă casele la închidere. Programul, oferit prin Agenția Federală pentru Finanțarea Locuințelor, nu este deschis tuturor proprietarilor de case. Dar cei care se califică își pot vedea plățile lunare ipotecare la un nivel pe care își pot permite să-l plătească, chiar dacă suportă o greutate financiară.

Noua Ajutor

În cadrul Inițiativei de Modificare simplificată, programată pentru lansarea pe 1 iulie 2013, proprietarii de locuințe cu împrumuturi Fannie Mae sau Freddie Mac care au întârziat mai mult de 90 de zile cu împrumuturile ipotecare sunt automat eligibili pentru o modificare a împrumutului. În cadrul unei modificări, creditorul poate lua mai mulți pași pentru a reduce plățile ipotecare lunare ale proprietarilor care se confruntă cu probleme. Creditorii pot reduce dobânda atașată unui împrumut sau pot prelungi numărul de ani în care proprietarii de case trebuie să își ramburseze împrumuturile. De asemenea, pot ierta o parte din soldul principal al împrumuturilor ipotecare. Toți acești pași vor reduce plățile ipotecare lunare ale proprietarilor de case. Scopul aici este de a păstra proprietarii de case delincvente de la a-și pierde locuințele pentru a-și închide - prea multe case închise pe piață ar putea menține prețurile locuințelor de la stabilizare.

diferenţe

Guvernul a oferit mult timp Programul de adaptare la prețuri accesibile pentru locuințe, un program destinat să încurajeze creditorii să reducă plățile ipotecare lunare ale proprietarilor de case care se luptă. Cu toate acestea, în cadrul Inițiativei de modificare simplificată, proprietarii trebuie să facă dovada că au o greutate financiară. Acest lucru necesită, de obicei, debitorii să scrie o scrisoare de dificultate pentru creditorii lor, însoțită de copii ale unor astfel de documente financiare ca ultima lor două salarii, cele mai recente declarații de cont bancar și recente declarații de venit-declarație fiscală. În cadrul noului program, proprietarii nu mai trebuie să demonstreze că lucrează într-o situație de urgență financiară. Odată ce au trecut în urmă cu 90 de zile, sunt automat eligibili pentru o modificare a ipotecii.

Eligibilitate

Nu toți sunt eligibili pentru acest nou program. Agenția Federală pentru Finanțarea Locuințelor supraveghează atât Fannie Mae, cât și Freddie Mac. Din acest motiv, programul este deschis numai acelor proprietari care plătesc un credit ipotecar deținut sau garantat de aceste două entități ipotecare sponsorizate de guvern. Proprietarii de locuințe care plătesc imprumuturi care nu sunt deținute sau garantate de acești doi giganți ipotecari pot aplica în continuare pentru o modificare a ipotecii prin intermediul programului guvernamental de modificare a prețurilor la domiciliu.

Noțiuni de bază

Pentru a aplica o modificare prin Inițiativa de Modificare Rapidă a Agenției Federal pentru Locuințe, proprietarii de case trebuie să contacteze mai întâi companiile cărora le trimit deja plățile lunare ipotecare. Creditorii nu au nici o obligație de a acorda o modificare debitorilor lor, chiar și acelor debitori care au întârziat cu 90 de zile plățile lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cine se califică pentru o ipotecă de modificare a guvernului?Cine se califică pentru o ipotecă de modificare a guvernului?
Asistență de blocare a locuințelorAsistență de blocare a locuințelor
Proprietățile de investiții se califică pentru o modificare a împrumutului?Proprietățile de investiții se califică pentru o modificare a împrumutului?
Ce fac dacă compania mea de creditare nu îmi va da un pachet de modificări?Ce fac dacă compania mea de creditare nu îmi va da un pachet de modificări?
Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?
Îndepărtarea resurselor ipotecareÎndepărtarea resurselor ipotecare
Ajutor de blocare a locuințeiAjutor de blocare a locuinței
Finanțarea pentru a repara un credit ipotecarFinanțarea pentru a repara un credit ipotecar
Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?
Modificări ipotecare programe cu freddie macModificări ipotecare programe cu freddie mac
» » Programe guvernamentale de asistență ipotecară pentru proprietarii de case în urmă cu 90 de zile sau mai mult
© 2022 OxiMrub.com