Ce fac dacă compania mea de creditare nu îmi va da un pachet de modificări?
În timp ce rapoartele mass-media populare fac să pară că un pachet de modificări la domiciliu este ușor de obținut de către orice proprietar de locuințe în deșert, există condiții care duc la negare. Dacă ați fost refuzat pentru o modificare a împrumutului, singurele opțiuni sunt refinanțarea sau căutarea de programe de primejdie, posibil chiar și un scenariu de "ieșire gestionată".
Refinanțarea ca opțiune
O modificare a împrumutului nu ar trebui să fie prima opțiune pe care o analizați în multe cazuri. Dacă nu ați analizat deja refinanțarea, faceți acest lucru. Proprietarii de case ar putea să nu fie eligibili pentru programele de modificare, pur și simplu pentru că nu au fost în casă suficient de lungi. Dacă nu sunteți cu capul în jos pe proprietate, și ratele dobânzilor sunt favorabile, extinderea plăților în condiții noi de împrumut poate reduce plățile.
Refinanțarea este un proces complet de subscriere a împrumuturilor, completat cu verificarea creditelor, a veniturilor și a datoriilor. Un împrumut administrației federale de locuințe (FHA) are un proces simplificat pentru proprietarii de locuințe care sunt la curent cu plățile pentru cel puțin șase luni. Acest lucru a redus cerințele de creditare. Discutați cu creditorul dvs. despre cele mai bune opțiuni.
Programe de amânare și toleranță
Pentru proprietarii de case care se confruntă cu dificultăți financiare din cauza șomajului, FHA are un program de toleranță și amânare. Amânarea suspendă plățile necesare pentru o perioadă de până la 12 luni, oferind proprietarilor de case șomeri timp să găsească noi locuri de muncă. La sfârșitul perioadei de 12 luni, puteți solicita o Toleranță Specială pentru a prelungi plățile suspendate pentru încă 12 luni.
Alte ajutoare de șomaj
Păstrați-vă locuința California are o subvenție de asistență ipotecară pentru proprietarii de case fără loc de muncă. Pentru participanții eligibili, programul plătește până la 3000 USD pe lună pentru plățile ipotecare. Termenul pentru program este de 18 luni. Acest lucru nu va face nimic pentru a schimba ipoteca, dar ajută la menținerea plăților actuale. Procedând astfel, aveți timp să găsiți un loc de muncă plătit și chiar puteți deveni eligibil pentru un program de modificare. Rămâneți la curent cu plățile pentru împrumuturi de cel puțin șase luni este o cerință cheie pentru modificarea împrumutului.
Gestionate programe de ieșire
Programele de ieșire gestionate ajută proprietarii de case care nu îndeplinesc cerințele oricărui alt program de vânzare și eliberare a casei. Aceasta este adesea ultimul mod după examinarea tuturor programelor de modificare, refinanțare și asistență. FHA are consilieri de împrumut care ajută proprietarii de case atunci când lucrează cu creditorii pe Alternativele de accesare la prețuri accesibile la domiciliu (HAFA). Programul HAFA are ca rezultat vânzarea în scurt, dar ajută cumpărătorii de case să se transforme în locuințe mai accesibile în acest proces.
După închidere
Este totuși posibil să vă recuperați casa după închidere prin perioada de răscumpărare, care este, de obicei, 90 de zile. FHA ajută proprietarii de case în procesul de răscumpărare. Proprietarii de case își pot reveni acasă dacă plătesc soldurile de împrumut și orice costuri legate de blocare.
- Cum de a negocia modificarea împrumutului la domiciliu
- Cine se califică pentru o ipotecă de modificare a guvernului?
- Modalități de scădere a plăților la domiciliu
- Proprietățile de investiții se califică pentru o modificare a împrumutului?
- Pot bloca o blocare a pieței dacă am aplica pentru modificarea împrumutului?
- Poți opri o blocare în trei săptămâni cu o scrisoare de dificultate?
- Dacă doream mai mult decât casa mea merită să refinanțez?
- Cât timp trebuie să rămân în casă după o modificare a împrumutului?
- Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?
- Cum de a reduce rata dobânzii ipotecare fără refinanțare
- O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?
- Modificări ipotecare programe cu freddie mac
- Ce fac atunci când ipoteca mea este mai mare decât valoarea casei mele?
- Opțiuni de refinanțare scurte
- Cum să utilizați programele guvernamentale pentru a vă ajuta să reduceți plata ipotecii
- Guvernul ajută la o ipotecă cu susul în jos
- Pot refinanța dacă valoarea mea la domiciliu este mai mică decât valoarea creditului?
- Programele Fha pentru proprietarii de case în dificultate
- Dacă o modificare a împrumutului este în curs, este vânzarea programată a șerifului anulată?
- Opțiuni pentru refinantarea ipotecilor cu dobândă mare
- Sub ajutor ipotecar de apă