OxiMrub.com

Poți opri o blocare în trei săptămâni cu o scrisoare de dificultate?

Așteptarea până la ultimul minut vă limitează opțiunile de salvare a casei.

Odată cu licitația de blocare a contractelor la numai trei săptămâni distanță, sunteți în căutarea unor opțiuni pentru salvarea casei. Hârtiile de greutate fac parte dintr-un pachet de modificări a împrumutului în care cereți creditorului dvs. să modifice termenii faptelor de încredere pentru a vă aduce înapoi pe drepte și înguste. Unii creditori pot opri procedura de blocare a pieței după acceptarea unei scrisori de greutăți, dar aceasta nu este o cerință. Este puțin probabil ca o scrisoare de dificultate să înceteze blocarea cu doar trei săptămâni la licitație.

Modificarea împrumutului

Modificările împrumuturilor vă modifică contractul existent pentru a vă satisface nevoile financiare. Creditorii coboară rata dobânzii, prelungesc lungimea împrumutului sau amână dobânzile pentru a renunța la plata lunară la un nivel ușor de gestionat. Programul federal de modificare a prețurilor la domiciliu, sau HAMP, scade plata la 33% din venitul dvs. lunar.

Eligibilitate

Trebuie să fiți eligibil pentru modificarea împrumutului pentru a primi asistență. Majoritatea programelor de modificare a împrumuturilor necesită ca proprietatea să fie reședința principală. Probabil că ați cumpărat locuința înainte de 1 ianuarie 2009 și trebuie să vă confruntați cu dificultăți financiare, cum ar fi boala, divorțul sau pierderea de venit.

Procesul de aplicare

Începeți călătoria dvs. de modificare a împrumutului prin contactarea împrumutătorului și completarea unei cereri de modificare a împrumutului. Trebuie să atașați scrisoarea de greutăți care să descrie motivul exact pentru dificultățile dumneavoastră și planurile dvs. de a remedia situația. Creditorul vă revizuiește cererea și, dacă este aprobată, stabilește o perioadă de probă - aproximativ trei luni. În timpul acestei perioade de probă, trebuie să efectuați plățile la timp în fiecare lună. După perioada de probă, modificarea împrumutului va intra în vigoare și va înceta procesul de închidere. Modificarea împrumutului este de cinci ani.

Asistenţă

Unii creditori pot fi dispuși să oprească blocarea cu ajutorul unei cereri de modificare a împrumutului, dacă există un motiv convingător pentru a face acest lucru. Așteptând până la trei săptămâni înainte de licitație, este mai puțin probabil ca creditorul să lucreze cu dvs. Este posibil să doriți să contactați asistența de la o agenție locală sau de la o agenție de locuințe de stat, cum ar fi Avocații pentru Drepturile Locuinței și Drepturile Economice, pentru a vă ajuta în procesul de modificare a împrumutului. De asemenea, puteți lua legătura cu un consilier ipotecar aprobat de HUD pentru a trece peste opțiunile dvs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a negocia modificarea împrumutului la domiciliuCum de a negocia modificarea împrumutului la domiciliu
Cum se poate aplica asistența în caz de blocare a piețeiCum se poate aplica asistența în caz de blocare a pieței
Cum reduc rata dobânzii ipotecare fără o refinanță?Cum reduc rata dobânzii ipotecare fără o refinanță?
Cum de a salva o casă care este o săptămână de la licitațieCum de a salva o casă care este o săptămână de la licitație
Ce se întâmplă dacă o licitație de blocare a pieței este anulată după un an de amânare?Ce se întâmplă dacă o licitație de blocare a pieței este anulată după un an de amânare?
Hărți ipotecare programeHărți ipotecare programe
O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?
Opțiuni pentru păstrarea unei case aflate în blocareOpțiuni pentru păstrarea unei case aflate în blocare
Ajutați-mă să-mi recuperez casa de la închidereAjutați-mă să-mi recuperez casa de la închidere
Ce se întâmplă dacă vă vindeți casa după ce primiți o modificare permanentă a împrumutului?Ce se întâmplă dacă vă vindeți casa după ce primiți o modificare permanentă a împrumutului?
» » Poți opri o blocare în trei săptămâni cu o scrisoare de dificultate?
© 2022 OxiMrub.com