Hărți ipotecare programe
Pierderea de locuri de muncă, boala gravă, creșterea cheltuielilor sau reducerea veniturilor poate duce la o greutate care vă împiedică să plătiți ipoteca. În multe cazuri, puteți să vă adresați creditorului ipotecar pentru asistență. Programele ipotecare cu dificultăți implică modificarea unuia sau a mai multor termeni din programul dvs. curent de împrumut, înlocuirea împrumutului cu un nou împrumut prin intermediul unei refinanțări sau restructurarea programului de plăți pentru a vă ajuta să vă recuperați.
Cerințe de program pentru dificultăți
Programele de dificultate variază în funcție de împrumut, de tipul împrumutului și de circumstanțele financiare. De exemplu, creditorul dvs. poate oferi anumite programe de asistență dacă aveți o reducere a veniturilor și dacă vă pierdeți un loc de muncă și dacă nu aveți venit, oferiți alte tipuri de programe de dificultate. Creditorii solicită în mod obișnuit să vă dovediți dificultățile financiare prin plăți, taxe de venit, declarații bancare și o scrisoare de greutăți. Creditorii utilizează aceste informații pentru a evalua amploarea suferinței dvs. financiare și a determina eligibilitatea pentru un program de dificultăți.
Programe de modificare
O modificare a împrumutului este o soluție temporară-permanentă a dificultăților tale ipotecare. Creditorul dvs. poate să-l ofere temporar timp de trei sau patru luni. Dacă finalizați procesul de încercare, acesta poate face modificarea permanentă. Modificarea implică scăderea ratei dobânzii, extinderea termenului de rambursare, trecerea programului de la o rată ajustabilă la o rată fixă sau o combinație a acestor metode pentru a obține o plată accesibilă. Creditorii pot oferi propria lor marcă de programe de modificare sau pot participa la Programul guvernamental de Modificări la Domiciliu, care simplifică liniile directoare în rândul creditorilor participanți.
Opțiuni de refinanțare
Puteți beneficia de o refinanțare tradițională, dacă nu trebuie să pierdeți încă o plată, dar anticipați dificultăți financiare din cauza costurilor crescute, a veniturilor reduse sau a unei creșteri viitoare de plată a creditului ipotecar. O refinanțare tradițională vă poate reduce rata dobânzii și plata lunară dacă aveți suficiente capitaluri proprii și un credit bun. În cazul în care împrumutul dvs. nu este în stare bună sau are puțin sau deloc capital, cu toate acestea, creditorul dvs. poate oferi o refinanțare din cauza dificultăților financiare. De exemplu, Administrația Federală pentru Locuințe oferă Refinanța Scurtă pentru debitori care datorează mai mult decât valoarea casei lor. Guvernul oferă, de asemenea, o refinanțare dacă aveți un împrumut "subacvatic" prin Programul de refinanțare la domiciliu.
Toleranță, reintroducere și rambursare
Dacă aveți o dificultate financiară temporară sau sunteți doar de recuperare de la unul, creditorul dvs. poate oferi câteva opțiuni pentru a obține plățile dvs. înapoi pe calea. O toleranță presupune reducerea sau suspendarea temporară a plăților pentru o anumită perioadă de timp, fără amenințarea blocării. Un creditor poate, de asemenea, să vă repună înapoi împrumutul după mai multe plăți pierdute, dacă puteți plăti arieratele într-o sumă forfetară și puteți dovedi că ați depășit dificultățile financiare. Creditorul dvs. poate oferi, de asemenea, un plan de rambursare dacă v-ați recuperat din greutățile dvs., pierdeți plățile și puteți relua plățile regulate și puteți plăti o sumă suplimentară pentru a vă prinde. Planurile de reinstituire și de rambursare pot fi utilizate împreună cu toleranța.
- Modalități de scădere a plății dvs. ipotecare
- Cum reduc rata dobânzii ipotecare fără o refinanță?
- Modalități de scădere a plăților la domiciliu
- Programe de dificultăți ipotecare
- Ce fac dacă compania mea de creditare nu îmi va da un pachet de modificări?
- Cum știu dacă împrumutul meu este asigurat?
- Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?
- Există programe care mă pot ajuta să cumpăr o casă?
- Ce pot face dacă ipoteca mea este inversă și creditorul meu nu va refinanța?
- Cum de a reduce rata dobânzii ipotecare fără refinanțare
- Modificări ipotecare programe cu freddie mac
- Reducerea vânzărilor și reducerea principalului
- Opțiuni pentru plata unui credit ipotecar târziu
- Împiedicarea prevenirii pentru veterani
- Cum să utilizați programele guvernamentale pentru a vă ajuta să reduceți plata ipotecii
- Guvernul ajută la o ipotecă cu susul în jos
- Cum să obțineți o ipotecă subprime
- Unde mă duc să-mi refinanțez ipoteca?
- Cum să obțineți ajutor pentru plata impozitului pe proprietate atunci când vă aflați în urmă
- Sub ajutor ipotecar de apă
- Ce este implicit iminent asupra unui împrumut ipotecar?