OxiMrub.com

O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?

Efectul total asupra scorului dvs. de credit depinde de starea creditului dvs. înainte de modificarea împrumutului.

Un proprietar în dificultate financiară poate căuta modificări ale împrumuturilor pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Modificările împrumuturilor schimbă termeni, cum ar fi rata dobânzii și plățile ipotecare lunare, pentru a ajuta proprietarii de case să se întoarcă la drum. Modificările împrumuturilor ajută proprietarul să evite blocarea pieței și să-și salveze locuința. Modificările împrumuturilor afectează scorul dvs. de credit, însă efectul este semnificativ mai mic decât vânzarea în lipsă sau vânzarea în lipsă.

istoria platilor

Primul impact asupra scorului dvs. de credit se referă la istoricul plăților. Raportarea birourilor de raportare a creditelor în istoricul plăților este de 35% din scorul dvs. total. Potrivit CNN Money, dacă vă aflați în mai multe plăți cu întârziere de 30, 60 sau 90 de zile, puteți înregistra o scădere a scorului de credit de până la 135 de puncte. Din moment ce creditorii solicită în mod obișnuit ca proprietarul să fie trecut înainte de a lua în considerare o modificare a împrumutului, este posibil să suferiți efectele plăților întârziate deja dacă vă calificați pentru o modificare a împrumutului.

Perioada de probă

Proprietarii de case care folosesc programul federal de modificare a prețurilor la domiciliu (HAMP) trebuie să treacă printr-o perioadă de probă de trei luni înainte de aprobarea finală cu privire la modificarea împrumutului. În această perioadă de trei luni, creditorul continuă să raporteze plățile delincvente în raportul dvs. de credit. Aceste intrări cu întârziere de plată influențează raportul dvs. de credit și scad scorul dvs. de credit.

Note despre cont

Fiecare creditor raportează modificările împrumutului într-o manieră diferită - dacă creditorul dvs. raportează plata modificată ca plată parțială, vă poate reduce scorul dvs. de credit. Proprietarii de case implicați în programul HAMP pot avea un timp mai ușor cu scorurile de credit - HAMP solicită creditorilor să creeze un cod special de utilizat în raportarea plăților la birourile de credit pentru a indica plățile în cadrul planului federal de modificare a împrumutului. Codul nu are niciun efect asupra scorului dvs. de credit.

Ceilalți creditori

Creditorii dvs. vă monitorizează de obicei conturile pentru un istoric bun de plăți. Dacă vă întoarceți în urma creditului ipotecar, acesta are dreptul să închidă conturile de credit și / sau să vă reducă limitele de credit. În acest caz, acele conturi închise afectează scorul de credit, deoarece scorul dvs. de credit se bazează parțial pe valoarea creditului disponibil pe care îl aveți în comparație cu suma creditului pe care îl utilizați. Pierderea liniilor de credit crește raportul și scade scorul dvs. de credit. În timp ce Legea cu privire la cardul de credit din 2009 limitează capacitatea creditorului de a ridica ratele dobânzilor pe cardul dvs., acesta nu protejează împotriva reducerii sau a limitelor de credit reduse.

consideraţii

Chiar dacă modificarea împrumutului influențează raportul de credit și scorul dvs., nu o utilizați ca o scuză pentru a intra în blocare. Împuternicirea și vânzările de scurtă durată se prezintă pe raportul de credit timp de șapte ani - scorul dvs. de credit poate lua o lovitură inițială după o modificare a împrumutului, dar se îmbunătățește în timp cu o istorie a plăților la timp, iar modificarea împrumutului vă poate ajuta să vă salvați casa .

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Strategii de diminuare a pierderilor de credite ipotecareStrategii de diminuare a pierderilor de credite ipotecare
Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?
Repararea creditelor ipotecareRepararea creditelor ipotecare
Întrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de caseÎntrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de case
Rata de credit ipotecar vs. Scorul de creditRata de credit ipotecar vs. Scorul de credit
Cum va afecta blocarea afacerii istoria creditului?Cum va afecta blocarea afacerii istoria creditului?
Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?
Va lipsi de pe ipotecă pentru a obține o rată mai bună afectează scorul dvs. de credit?Va lipsi de pe ipotecă pentru a obține o rată mai bună afectează scorul dvs. de credit?
Cum afectează multiple credite ipotecare creditul dvs.?Cum afectează multiple credite ipotecare creditul dvs.?
Solicitarea unei vânzări în lipsă afectează creditul meu dacă nu-mi vin în realitate casa?Solicitarea unei vânzări în lipsă afectează creditul meu dacă nu-mi vin în realitate casa?
» » O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?
© 2022 OxiMrub.com