Cum de a salva o casă care este o săptămână de la licitație
Procesul de blocare a procesului durează adesea luni și, în unele cazuri, ani, dar în cele din urmă, data licitației se produce la doar o săptămână. În cele mai multe cazuri, aveți până când casa este licitată oficial pentru a opri procedurile de blocare. Comunicarea cu compania ipotecară este esențială. Creditorul dvs. nu dorește, de obicei, să liciteze casa dvs. și este posibil să puteți elabora un plan de plată sau să refaceți noul împrumut pentru a vă permite să rămâneți în casă.
1
Sunați compania ipotecară pentru a solicita o modificare a împrumutului. Este nevoie de mai mult de o săptămână pentru a obține aprobarea pentru o modificare, dar creditorul dvs. ar putea fi dispus să pună licitația în așteptare în timp ce depuneți documentele și le revizuiți spre aprobare. Întrebați despre programele guvernamentale prin intermediul Fannie Mae și Freddie Mac, concepute pentru a vă ajuta să vă păstrați casa în afara blocării. În mod normal, acestea extind lungimea împrumutului dvs. pentru a adăuga plățile pierdute până la sfârșitul împrumutului, în loc să vă impună imediat să vă prindeți.
2
Contactați un avocat și un dosar de faliment, dacă aveți nevoie de această scutire financiară. Avocatul trebuie să lucreze repede pentru a obține cazul în calendarul instanței, dar atâta timp cât procedurile sunt inițiate înainte de licitația dvs. la casa, banca trebuie să înceteze procesul de blocare în așteptarea rezultatului falimentului. Agentul de faliment creează un plan de plată care vă permite să vă plătiți banii în timp, atâta timp cât veți începe să efectuați și plățile regulate.
3
Plătiți creditorului toate plățile pierdute împreună cu eventualele penalități și taxe întârziate într-o sumă forfetară sau cereți creditorului să întrerupă suma forfetară în trei sau patru plăți mari. Plata sumelor datorate în trecut, de obicei, oprește procesul de blocare imediat, dar majoritatea creditorilor nu vor fi de acord cu un plan de plăți pe termen scurt decât dacă vă puteți dovedi că situația financiară sa schimbat. De exemplu, dacă ați pierdut inițial plățile pentru că ați fost disponibilizați, dar acum puteți dovedi că sunteți angajat din nou.
4
Refinanțați împrumutul cu un alt împrumutător pentru a vă achita împrumutul existent. Obținerea unui împrumut durează mai mult de o săptămână, însă furnizarea unei scrisori de pre-aprobare către compania dvs. ipotecară existentă le-ar putea determina să fie de acord să amâne licitația în timp ce urmăriți noul credit ipotecar. Este puțin probabil ca creditorul dvs. să obțină cât mai mulți bani din licitație ca fiind ceea ce datorați, deci este mai bine să vă acordați timp pentru a-i plăti integral, dacă este posibil. Această opțiune ar putea necesita ajutorul unui co-semnatar cu un credit exemplar, deoarece scorul dvs. de credit a suferit probabil o lovitură de lipsa plăților ipotecare.
Bacsis
- În unele state, aveți câteva zile - adesea șapte zile - după ce casa vinde la licitație să plătească soldul trecut sau să plătească împrumutul integral dacă doriți să vă salvați casa. În alte țări, cum ar fi California, puteți să vă recuperați avansul pentru împrumuturi cu până la cinci zile înainte de vânzarea în vederea închiderii, pentru a opri procesul sau pentru a plăti integral împrumutul până la licitație.
- Cum pot evita blocarea casei în casa mea?
- Ce pot să fac pentru a încetini procesul de blocare a casei?
- Cât durează o modificare a împrumutului atunci când obama obișnuiește să facă planuri accesibile…
- Cum se poate aplica asistența în caz de blocare a pieței
- Cum să soluționați o datorie ipotecară
- Cum să verificați faptele și opțiunile de blocare a pieței
- Cum să oprești data vânzării la închiderea orașului California
- Ce fac dacă compania mea de creditare nu îmi va da un pachet de modificări?
- La ce moment exclud companiile ipotecare?
- Ce se întâmplă cu casa mea când îmi pierd locul de muncă?
- Cât durează să te retragi din casa ta într-o închidere?
- Cât timp vă puteți întârzia înainte de a se realiza blocarea pieței?
- Cum pot evita o blocare după o notificare de neplată?
- Opțiuni pentru păstrarea unei case aflate în blocare
- Ce se intampla daca o companie ipotecara accepta plata dupa ce a inceput o inchidere?
- Cum să vezi dacă casa mea este susținută de fannie mae
- Cum pot preveni sau opri blocarea pieței?
- Despre licitațiile de închidere
- Cum să oprești blocarea casei mele ca proprietar
- Care sunt opțiunile pentru a evita blocarea pieței?
- Ce se va întâmpla dacă un proprietar își oprește plata ipotecii?