Pot bloca o blocare a pieței dacă am aplica pentru modificarea împrumutului?
Niciun proprietar nu vrea să învețe că casa ei este pe cale să intre în proceduri de blocare. Cu toate acestea, există ajutor pentru proprietarii de case care se confruntă cu dificultăți în a-și plăti ipoteca lunară. Proprietarii de locuințe pot solicita o modificare a împrumutului ipotecar în cadrul Programului de modificări la domiciliu, care a fost activ în momentul publicării. În conformitate cu Bill of Rights din California, care a intrat în vigoare în ianuarie 2013, ceasul de blocare se oprește în timpul procesului de modificare a împrumutului.
Proprietar de drepturi de proprietate
Între 2008 și 2011, au existat 1.026.572 executări în Foreclosures în California. În 2012, guvernatorul Jerry Brown a semnat Legea drepturilor de proprietate a locuitorilor din California pentru a proteja proprietarii care trec prin blocare. Legislația impune administratorilor ipotecare să atribuie proprietarilor de locuințe o persoană de contact pentru a le trece prin procesul de blocare a pieței și pentru a elimina alternative, cum ar fi modificarea împrumutului. Furnizorii de servicii ipotecare nu pot iniția proceduri de blocare până când proprietarul a trecut prin procesul de modificare a împrumutului.
Modificarea împrumutului
Atunci când un proprietar de locuințe depune o cerere de modificare a împrumutului, ceasul de blocare se oprește până când agentul ipotecar verifică cererea și ia o decizie cu privire la aprobarea sau respingerea acesteia. În cadrul unui proces numit urmărire dublă, creditorii ipotecari ar putea exclude casa înainte de a lua o decizie. Cu toate acestea, Legea drepturilor de proprietate a locuitorilor din California interzice urmărirea duală. Furnizorii de servicii ipotecare trebuie să aprobe sau să respingă cererea înainte de începerea procesului de blocare. Proprietarii de case pot face apel în cazul în care cererea lor este respinsă, stopând în continuare procesul de blocare până la soluționarea apelului.
- Ajutoare de stat pentru a opri blocarea casei
- Cum se poate aplica asistența în caz de blocare a pieței
- Cum să ții titlul la o casă din California
- Cum să soluționați o datorie ipotecară
- Ce se întâmplă cu mine dacă mă duc în ipotecă?
- Legile privind blocarea legilor din California privind evacuarea
- Asistență de blocare a locuințelor
- Proprietățile de investiții se califică pentru o modificare a împrumutului?
- Ce fac dacă compania mea de creditare nu îmi va da un pachet de modificări?
- Cum pot opri blocarea înainte de începerea procesului de blocare?
- Cât timp poate o bancă să colecteze de la o blocare a pieței?
- Modificări ipotecare programe cu freddie mac
- Ce fac atunci când ipoteca mea este mai mare decât valoarea casei mele?
- Procesul de blocare standard
- Programe guvernamentale pentru ipoteci în California
- Programe ipotecare alternative
- Drepturile miniere asupra proprietății
- Cum să utilizați programele guvernamentale pentru a vă ajuta să reduceți plata ipotecii
- Dacă o modificare a împrumutului este în curs, este vânzarea programată a șerifului anulată?
- Ce nu înseamnă răscumpărare în ipoteze?
- Întrebări de pre-închidere