Cum să ții titlul la o casă din California
Un act de proprietate este folosit pentru a transmite dreptul de proprietate. Este important să vă înscrieți casa în mod corect sau să vă confruntați cu probleme pe drum. Deoarece California este un stat de proprietate comunitară, va trebui să luați măsuri suplimentare de precauție cu formularea dacă soțul / soția nu va împărți proprietatea în mod egal. Pentru proprietarii necăsătoriți, titlul are impact asupra căruia locuința trece la moartea ta.
1
Menționați-vă ca "proprietar unic" dacă sunteți singura persoană interesată de proprietate. Dacă nu ați fost niciodată căsătoriți, numiți-vă un "individ individual". Dacă sunteți divorțat sau văduv, listați-vă ca pe o persoană necăsătorită.
2
Țineți proprietatea ca "proprietar unic" dacă sunteți căsătoriți, dar intenționați să-i dețineți singuri. Dacă soțul / soția nu dorește drepturi de proprietate asupra casei, trebuie să consimtă prin executarea și înregistrarea unui act de renunțare. Imobilele dobândite și deținute de o persoană căsătorită sunt considerate proprietate comunitară, cu excepția cazului în care se prevede altfel.
3
Listează casa ca "proprietate comunitară" dacă vrei să o ții cu soțul / soția. Cu proprietatea comunitară, ambii proprietari au dreptul de a dispune de jumătate din locuință. De exemplu, John Doe își poate numi fiica beneficiarul cotei sale. Dacă nu este desemnată altcineva, cota va fi transferată soțului supraviețuitor.
4
Păstrați dreptul de proprietate asupra proprietății unei alte persoane ca "Locatari în comun cu drepturi de supraviețuire". Prin includerea drepturilor de supraviețuire pe titlu, cota decedentului se îndreaptă direct către proprietarul supraviețuitor, evitând probate. Cuplurile căsătorite, partenerii casnici necăsătoriți și proprietarii în comun fără legătură pot deține o proprietate în calitate de chiriași cu drept de supraviețuire.
5
Mențineți interesul separat ca "Locatari în comun". În cazul chiriașilor în comun, fiecare proprietar deține un interes indivizibil, dar nu neapărat egal, în casă. Nu există drepturi de supraviețuire. Cota fiecărui proprietar devine parte a patrimoniului său la moarte și este supusă la probate.
- Legile privind proprietățile din California
- Ce înseamnă "drepturi de proprietate simple"?
- Modificarea unui act imobiliar după moartea proprietarului
- Poate un soț să vândă o casă fără soția sa?
- Cum să adăugați un beneficiar la un act ipotecar
- Care este legea pentru care terenul este deținut în comun și unul dintre proprietari moare?
- Moștenirea impozitului pe închiriere în comun cu drept de supraviețuire
- Forme de proprietate imobiliară
- Soțul meu a murit și vreau să-mi vând casa
- Drepturile chiriașilor de viață
- Sunt obligat să vând casa după un divorț?
- Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
- Ce se întâmplă dacă sunteți căsătoriți și casa nu este în numele dvs.?
- Cum păstrez casa într-un divorț?
- Drepturile unei soții când se află în fapta casei, dar nu și asigurarea de origine sau ipoteca
- Proprietatea comunitară în raport cu chiria comună
- Are soțul / soția dreptul de proprietate după ce a semnat o faptă de renunțare?
- Cui nume ar trebui să fie pe faptă?
- Pot cuplurile divorțate să împartă proprietăți de închiriere pe impozite?
- Cine îmi ia casa când plec?
- Pot să fiu căsătorit separat și să deduc ipoteca în timp ce soțul meu susține deducerea standard?