OxiMrub.com

Ce se întâmplă dacă sunteți căsătoriți și casa nu este în numele dvs.?

Un soț / soție care nu are un titlu nu deține drepturi de proprietate.

Dacă sunteți căsătorit și numele dvs. nu este înscris în actul de titlu, s-ar fi putut renunța la dreptul dvs. de proprietate. Depinde de momentul în care soțul dvs. a dobândit proprietatea și unde locuiți. În California, toată proprietatea cumpărată în timpul căsătoriei cu venitul câștigat în timpul căsătoriei este considerat "proprietate comunitară". Legea implică faptul că ambii soți dețin această proprietate în mod egal, indiferent de numele care se află pe actul de titlu.

Proprietatea comunitară este deținută în proporție de 50/50

Un cumpărător căsătorit poate cumpăra o locuință pe cont propriu, folosind doar creditul, veniturile și activele sale pentru a putea beneficia de un împrumut. Cu toate acestea, din moment ce California este un stat de proprietate comunitară, legea va implica faptul că locuința este deținută de ambii soți în comun. Dacă se intenționează ca doar un soț să aibă propria locuință, celălalt soț ar trebui să renunțe la drepturi printr-un act de renunțare și un formular de schimbare preliminară a formei de proprietate. Un împrumutat care nu este nici pe titlu, nici obligat în împrumut nu are dreptul de a vinde sau refinanța proprietatea.

Proprietatea dobândită înainte de căsătorie

Imobiliare deținute înainte de căsătorie rămâne o proprietate separată. Proprietatea moștenită sau dotată la un soț rămâne și ea proprietate separată. Dacă numele dvs. nu se află pe titlul casei dvs. din aceste motive, nu ați fi proprietarul locuinței - nici nu veți fi tras la răspundere pentru rambursarea împrumutului sau pentru orice altă garanție plasată asupra proprietății, chiar dacă aceasta ar duce la blocarea pieței. Soții își pot "aduce" proprietatea separată în proprietatea comunității în orice moment prin transferarea casei în ambele nume în comun.

Obținerea unui credit ipotecar

Atunci când un creditor face un împrumut de origine pentru un cuplu căsătorit, soții, de obicei, dețin în comun proprietate. Creditorul cere ca numele ambilor proprietari să intre pe titlu atunci când au folosit ambele calificări financiare pentru a obține împrumutul. Dacă soțul / soția dvs. a cumpărat o locuință cu un împrumut numai în numele ei, casa este considerată proprietate comunitară, cu excepția cazului în care renunți la drepturile pe care le aveți asupra proprietății. Va trebui să semnați o faptă de renunțare, împreună cu un formular preliminar de modificare a formei de proprietate, și să le înregistrați, pentru a arăta că renunțați la revendicarea proprietății.

Responsabilitatea pentru împrumut

Un cuplu căsătorit care dobândește un împrumut de locuință în timpul căsătoriei este obligat la fel de împrumutat și ambele nume sunt de obicei pe titlu. Când se utilizează finanțarea pentru o casă din California, se înregistrează un act de încredere. Aceasta implică deținerea unui titlu într-un trust. Creditorul eliberează dreptul de încredere, oferind împrumutatului drepturi de proprietate clare și libere, odată ce împrumutul este rambursat integral. Dacă amândoi ați achiziționat locuința împreună și ați renunțat la drepturile de proprietate după închidere, sunteți în continuare responsabil pentru împrumut. Orice neîndeplinire a obligațiilor sau excludere ar afecta creditul dvs., indiferent dacă sunteți sau nu pe titlu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Modificarea unui act imobiliar după moartea proprietaruluiModificarea unui act imobiliar după moartea proprietarului
Poate un soț să vândă o casă fără soția sa?Poate un soț să vândă o casă fără soția sa?
Cum să ții titlul la o casă din CaliforniaCum să ții titlul la o casă din California
Care este legea pentru care terenul este deținut în comun și unul dintre proprietari moare?Care este legea pentru care terenul este deținut în comun și unul dintre proprietari moare?
Forme de proprietate imobiliarăForme de proprietate imobiliară
Soțul meu a murit și vreau să-mi vând casaSoțul meu a murit și vreau să-mi vând casa
Sunt obligat să vând casa după un divorț?Sunt obligat să vând casa după un divorț?
Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
Drepturile unei soții când se află în fapta casei, dar nu și asigurarea de origine sau ipotecaDrepturile unei soții când se află în fapta casei, dar nu și asigurarea de origine sau ipoteca
Forme de proprietate comună a locuințeiForme de proprietate comună a locuinței
» » Ce se întâmplă dacă sunteți căsătoriți și casa nu este în numele dvs.?
© 2022 OxiMrub.com