OxiMrub.com

Dacă doream mai mult decât casa mea merită să refinanțez?

Piețele instabile de locuințe pot pune un proprietar de locuințe cu susul în jos pe un credit ipotecar.

Atunci când datorați mai mult decât valoarea de acasă, refinanțarea este o sarcină dificilă, dar merită, dacă o puteți realiza. Dacă ați fost în casa dvs. și observați scăderea prețurilor de pe piață, s-ar putea să meritați să obțineți o apreciere actuală pentru a vedea unde se situează valoarea reală de piață pe piață - acesta este un punct de plecare pentru a examina refinanțele tradiționale și de modificare.

Opțiuni de refinanțare

De obicei, creditorii nu vor împrumuta mai mult de 100% din valoarea de origine. Acestea fiind spuse, băncile nu doresc să vadă proprietățile merg în blocare. Începeți prin apelarea creditorului dvs. și aflați dacă este disponibilă o opțiune care ar reduce cel puțin rata dobânzii.

De exemplu, dacă aveți un împrumut administrației federale pentru locuințe (FHA) în stare bună și sunteți la curent cu toate plățile, ați putea fi eligibil pentru o FHA Streamline. Acest lucru nu necesită o evaluare, dar are costuri asociate cu refinanțarea care trebuie plătite din buzunar. Luați în considerare potențialul pieței de a reveni și de a recupera costurile pe drum, în cazul în care valoarea de origine revine. Dacă este posibil, o simplificare este o opțiune bună.

Modificări ale împrumutului la domiciliu

După criza financiară din 2008, s-au stabilit programe de modificare federală și de stat pentru a ajuta proprietarii de case să schimbe condițiile de împrumut cu valori ale locuințelor care au scăzut sub soldurile creditelor. O modificare a împrumutului la domiciliu reduce fie rata dobânzii, soldul principal, fie durata împrumutului - sau o combinație a celor trei.

Cele mai multe modificări, cum ar fi Programul de Refinanțare la Acasă (HARP), necesită ca proprietarii de locuințe să fi deținut casele lor de la 31 mai 2009 sau mai mult. Participanții trebuie să fie actuali în termeni de împrumut cu un sold de împrumut curent mai mare de 80% din valoarea evaluată. Majoritatea creditorilor și împrumuturile asigurate federal au versiunea proprie a programelor de modificare. Apelați-vă furnizorul de servicii de împrumut cu privire la opțiunile dvs.

Refuzat pentru refinanțare și modificare

Dacă puteți menține plățile, cel mai bine este să continuați să plătiți împrumutul pe baza condițiilor contractuale. Dacă nu veți face acest lucru, vă va răni creditul și veți începe procesul de blocare, cauzând pierderea casei.

Pentru proprietarii de case care suferă de primejdie financiară din cauza șomajului, există mai multe programe de asistență pentru șomaj ipotecare prin intermediul FHA sau Keep Your Home California. Acestea sunt soluții temporare care vă oferă timp pentru vânzarea potențialului pe termen scurt a casei și obțineți o faptă în bani de la bancă, eliberând restul împrumutului după vânzare.

Dacă vi s-a refuzat, încercați să vă alocați timp și să aplicați din nou fie pentru refinanțare, fie pentru modificare. Termenii se modifică și este posibil să fiți eligibili la o dată ulterioară. În mod ideal, puteți să vă păstrați locuința și să o re-apreciați în condiții de piață mai bune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
Modificarea ratei dobânzii ipotecareModificarea ratei dobânzii ipotecare
Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?
Opțiunile de refinanțare FhaOpțiunile de refinanțare Fha
Cum poate instanța să obțină o fmv pe o închidere judiciară?Cum poate instanța să obțină o fmv pe o închidere judiciară?
Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?
Care este procentul împrumutului-valoare?Care este procentul împrumutului-valoare?
Cum se calculează procentele negative ale capitalului propriuCum se calculează procentele negative ale capitalului propriu
Ce este împrumutul-la-valoare pe un credit ipotecar?Ce este împrumutul-la-valoare pe un credit ipotecar?
Opțiuni de refinanțare scurteOpțiuni de refinanțare scurte
» » Dacă doream mai mult decât casa mea merită să refinanțez?
© 2022 OxiMrub.com