Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?
O refinanțare a împrumutului la domiciliu vă poate ajuta să economisiți mii de dolari în interes și vă veți ajuta să vă reduceți plățile lunare. Când refinantezi o ipotecă, îți plătești vechiul împrumut și contracti unul nou cu termeni noi. Refinantarea unei ipoteci este mai ușoară atunci când aveți capitaluri proprii în casa dvs. Echitatea este diferența dintre valoarea de piață a casei dvs. și soldul ipotecar. Dacă valoarea de piață a casei dumneavoastră este mai mică decât soldul împrumutului, aveți capitaluri proprii negative. Este mai greu să obțineți o refinanță atunci când aveți capitaluri negative, dar este posibil.
1
Contactați un consilier de locuințe aprobat în apropierea dvs. Departamentul Departamentului pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană al SUA sponsorizează agențiile de locuințe din întreaga țară pentru a vă oferi consultanță gratuită privind locuințele profesionale. Un consilier vă poate ajuta să aplicați pentru programele de ajutor guvernamental și să negociați cu creditorul. Vizitați site-ul HUD pentru a găsi o agenție de locuințe lângă dvs. (consultați resursele).
2
Cereți creditorului dvs. o refinanță ipotecară. Consilierii locali vă pot ajuta, dar va trebui să negociați cu creditorul. Creditorii nu-i plac refinanțările negative, deoarece sunt o investiție riscantă. Acesta este motivul pentru care guvernul a creat Programul de refinanțare la prețuri accesibile pentru locuințe sau HARP. Acest program ajută debitorii și creditorii care doresc să refinanțeze o ipotecă, chiar dacă casa este în capitaluri proprii negative. Programul HARP va accepta debitori cu ipoteci în valoare de până la 125% din valoarea casei.
3
Compilați și trimiteți documentația solicitată de creditor. Acestea vor include informații financiare, cum ar fi declarațiile privind veniturile, bugetul familial și dovada unor dificultăți financiare.
4
Completați, semnați și trimiteți înapoi formularele de refinanțare pe care le-a trimis dvs. creditorul. În cazul în care creditorul dvs. aprobă refinanțarea, vechea ipotecă va fi achitată și se vor aplica noile condiții de împrumut.
Bacsis
- Verificați dacă o refinanță ipotecară este valabilă dacă pentru dvs. Uneori, refinanțarea vă poate costa bani în loc să o salvați.
Avertizare
- Feriți-vă de taxele de plată în avans pe ipoteca dvs. curentă. Aceste taxe pot anula orice economii pe care le faceți la o refinanță.
- Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
- Cum de a subordona un al doilea ipotecar
- Definiți capitalul propriu
- Opțiunile de refinanțare Fha
- Există vreo ușurare pentru ipotecile cu capitaluri proprii negative?
- Cum să eliminați asigurarea ipotecară după cinci ani
- Opțiuni de refinanțare la domiciliu
- Ce să faci dacă ești cu capul în jos în principalul tău ipotecar?
- Diferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriu
- Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?
- Aveți nevoie de bani pentru a refinanța un credit ipotecar?
- Cum se calculează procentele negative ale capitalului propriu
- Cât de curând după cumpărarea unei case în cadrul programului usda pot refinanța?
- Opțiuni de refinanțare scurte
- Cum să fuzionezi o ipotecă
- Nu e nevoie să refinanțezi o casă
- Cum să maximizați echitatea într-o casă
- Explicați capitalul propriu
- Rambursarea de lichidare vs. creditele ipotecare secundare
- Cum pot calcula rambursarea ipotecară de refinanțare?
- Pot să cumpăr un condo folosind capitaluri proprii din reședința mea principală?