Cum se calculează procentele negative ale capitalului propriu
Capitalul negativ este suma cu care o ipotecă (sau ipotecă) datorată unei locuințe depășește valoarea curentă a casei. Dacă casa ta este în valoare de 100.000 de dolari și datorați 125.000 de dolari, capitalul dvs. negativ este de 25.000 $. Transformarea exactă a acestui număr într-un procent necesită stabilirea valorii reale a locuinței. Dacă nu cunoașteți valoarea casei dvs., un profesionist imobiliar local poate să vă ajute prin oferirea unei opinii broker de valoare sau o estimare informală.
1
Contactați un agent imobiliar local sau un broker specializat în cartierul dvs. Solicitați opinia brokerului cu privire la valoare, care stabilește valoarea reală a casei dvs. în comparație cu casele comparabile din cartierul dvs.
2
Reduceți valoarea reală a locuinței din soldul curent al ipotecii-principal. Folosind cifrele de mai sus, scade 100.000 $ (valoarea reală la domiciliu) de la 125.000 $ (balanța principală curentă) pentru a obține 25.000 $.
3
Împărțiți $ 25.000 cu valoarea curentă de 100.000 $ pentru a obține 0.25 sau 25%. O casa in valoare de 100.000 de dolari, cu un sold ipotecar de 125.000 de dolari, are 25% capitaluri proprii negative si poate fi descris ca fiind subacvatica sau cu capul in jos cu 25%.
sfaturi
- Dacă datorați mai mult la domiciliu decât ceea ce merită și doriți să refinanțați, cereți creditorului dvs. de credite ipotecare să refinanțeze prin programul guvernamental Home Affordable Refinance (HARP).
- Puteți afla soldul principal curent, făcând referire la declarația de plată a ipotecii sau sunând la creditorul dvs.
- Cum scap de pmi pe ipoteca mea?
- Cum determină prețul locuinței pe hamp?
- Cum se determină valoarea de piață corectă a unei case
- Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
- Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
- Definiți capitalul propriu
- Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?
- Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
- Cum puteți calcula valoarea casei dvs.
- Motive pentru obținerea unei evaluări a casei
- Cum pot calcula pmi ipoteca de asigurare?
- Care este procentul împrumutului-valoare?
- Cum să eliminați pmi dintr-un credit ipotecar
- Puteți să dați datoriile și să închideți costurile într-o ipotecă acasă?
- Cum pot elimina pmi dintr-o plată ipotecară?
- Cum poți folosi un împrumut de acasă pentru a-ți plăti ipoteca existentă?
- Calculul capitalului propriu al clădirilor
- Cum să maximizați echitatea într-o casă
- Explicați capitalul propriu
- Cum funcționează capitalul social
- Ar trebui să obțin o evaluare imobiliară sau o analiză a pieței?