OxiMrub.com

Cum se calculează procentele negative ale capitalului propriu

Când se spune că casa ta este "sub apă", înseamnă că îți datorezi mai mult pe acasă decât merită.

conținut

Capitalul negativ este suma cu care o ipotecă (sau ipotecă) datorată unei locuințe depășește valoarea curentă a casei. Dacă casa ta este în valoare de 100.000 de dolari și datorați 125.000 de dolari, capitalul dvs. negativ este de 25.000 $. Transformarea exactă a acestui număr într-un procent necesită stabilirea valorii reale a locuinței. Dacă nu cunoașteți valoarea casei dvs., un profesionist imobiliar local poate să vă ajute prin oferirea unei opinii broker de valoare sau o estimare informală.

1

Contactați un agent imobiliar local sau un broker specializat în cartierul dvs. Solicitați opinia brokerului cu privire la valoare, care stabilește valoarea reală a casei dvs. în comparație cu casele comparabile din cartierul dvs.

2

Reduceți valoarea reală a locuinței din soldul curent al ipotecii-principal. Folosind cifrele de mai sus, scade 100.000 $ (valoarea reală la domiciliu) de la 125.000 $ (balanța principală curentă) pentru a obține 25.000 $.

3

Împărțiți $ 25.000 cu valoarea curentă de 100.000 $ pentru a obține 0.25 sau 25%. O casa in valoare de 100.000 de dolari, cu un sold ipotecar de 125.000 de dolari, are 25% capitaluri proprii negative si poate fi descris ca fiind subacvatica sau cu capul in jos cu 25%.

sfaturi

• Dacă datorați mai mult la domiciliu decât ceea ce merită și doriți să refinanțați, cereți creditorului dvs. de credite ipotecare să refinanțeze prin programul guvernamental Home Affordable Refinance (HARP).
  • Puteți afla soldul principal curent, făcând referire la declarația de plată a ipotecii sau sunând la creditorul dvs.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum determină prețul locuinței pe hamp?Cum determină prețul locuinței pe hamp?
Cum se determină valoarea de piață corectă a unei caseCum se determină valoarea de piață corectă a unei case
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
Definiți capitalul propriuDefiniți capitalul propriu
Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?
Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriuCum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
Cum puteți calcula valoarea casei dvs.Cum puteți calcula valoarea casei dvs.
Motive pentru obținerea unei evaluări a caseiMotive pentru obținerea unei evaluări a casei
Cum pot calcula pmi ipoteca de asigurare?Cum pot calcula pmi ipoteca de asigurare?
» » Cum se calculează procentele negative ale capitalului propriu
© 2022 OxiMrub.com