Cum să eliminați pmi dintr-un credit ipotecar

Reduceți costurile locuințelor prin scăderea PMI atunci când atingeți capitaluri proprii de 20%.
Asigurarea ipotecară privată (PMI) este necesară, de obicei, atunci când un împrumutat scade cu mai puțin de 20% costul unei case noi. Oferă creditorului o protecție suplimentară în caz de blocare a unei case în care a oferit mai mult de 80% din valoarea locuinței. Fără PMI, creditele ipotecare cu valoare mare pot să nu existe. Unii creditori solicită mai mult de 20% din capitalul propriu să scadă PMI și o înregistrare a plăților la timp într-un an. Examinați documentele ipotecare înainte de a vă informa despre eliminarea PMI și păstrați-vă actualizările plăților lunare.
1
Înmulțiți soldul ipotecilor cu 1,25 pentru a afla cât de mult trebuie să aibă valoare acasă pentru a fi eligibil pentru eliminarea PMI. O locuință cu un sold ipotecar de 100.000 de dolari trebuie să fie în valoare de 125.000 de dolari pentru a fi eligibilă pentru eliminarea PMI. Ratele variază, însă PMI adaugă în mod obișnuit circa 0,5 la sută la soldul împrumutului - aproximativ 42 dolari pe lună, sau 504 dolari pe an - dintr-un credit ipotecar de 100 000 dolari.
2
Contactați un evaluator și cereți-i să determine valoarea casei dumneavoastră. Unii evaluatori efectuează consultații de anulare a PMI pentru a stabili dacă sunteți aproape de valoarea necesară pentru a elimina PMI și pentru a acorda taxa de consultanță pentru costul unei evaluări complete dacă decideți să o comandați.
3
Scrieți compania ipotecară pentru a solicita eliminarea PMI din împrumutul dvs. Creditorul va cere o apreciere completă de la un evaluator aprobat de Fannie Mae pentru a determina valoarea casei tale. Creditorul poate renunța PMI pe cont propriu fără o apreciere, dacă ați plătit deja soldul împrumutului sub 80% din valoarea evaluată a casei atunci când ați cumpărat-o.
Cum scap de pmi pe ipoteca mea?
Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Regulile de asigurare a creditelor ipotecare
Modalități de scădere a plăților la domiciliu
Definiți capitalul propriu
Cum obtin escrow-ul de la casa mea de împrumut?
Cum să eliminați asigurarea ipotecară după cinci ani
Ce se întâmplă cu oa doua ipotecă pe o vânzare scurtă a unei case?
Cum pot elimina pmi dintr-o plată ipotecară?
Cum se calculează procentele negative ale capitalului propriu
Ce ajutor pot obține dacă sunt în spatele creditelor mele ipotecare și casa mea este supraevaluată?
Asigurări de credit ipotecar
Pot asigura asigurarea mea de credit ipotecar?
Cum să maximizați echitatea într-o casă
Explicați capitalul propriu
Diferențele dintre împrumuturile pentru capitalul propriu și refinanțarea
Care sunt beneficiile refinanțării ipotecare?
Cum pot plăti un credit ipotecar pe două săptămâni?
Rambursarea de lichidare vs. creditele ipotecare secundare
Care este definiția asigurării ipotecare?