OxiMrub.com

Cum să eliminați pmi dintr-un credit ipotecar

Reduceți costurile locuințelor prin scăderea PMI atunci când atingeți capitaluri proprii de 20%.

conținut

Asigurarea ipotecară privată (PMI) este necesară, de obicei, atunci când un împrumutat scade cu mai puțin de 20% costul unei case noi. Oferă creditorului o protecție suplimentară în caz de blocare a unei case în care a oferit mai mult de 80% din valoarea locuinței. Fără PMI, creditele ipotecare cu valoare mare pot să nu existe. Unii creditori solicită mai mult de 20% din capitalul propriu să scadă PMI și o înregistrare a plăților la timp într-un an. Examinați documentele ipotecare înainte de a vă informa despre eliminarea PMI și păstrați-vă actualizările plăților lunare.

1

Înmulțiți soldul ipotecilor cu 1,25 pentru a afla cât de mult trebuie să aibă valoare acasă pentru a fi eligibil pentru eliminarea PMI. O locuință cu un sold ipotecar de 100.000 de dolari trebuie să fie în valoare de 125.000 de dolari pentru a fi eligibilă pentru eliminarea PMI. Ratele variază, însă PMI adaugă în mod obișnuit circa 0,5 la sută la soldul împrumutului - aproximativ 42 dolari pe lună, sau 504 dolari pe an - dintr-un credit ipotecar de 100 000 dolari.

2

Contactați un evaluator și cereți-i să determine valoarea casei dumneavoastră. Unii evaluatori efectuează consultații de anulare a PMI pentru a stabili dacă sunteți aproape de valoarea necesară pentru a elimina PMI și pentru a acorda taxa de consultanță pentru costul unei evaluări complete dacă decideți să o comandați.

3

Scrieți compania ipotecară pentru a solicita eliminarea PMI din împrumutul dvs. Creditorul va cere o apreciere completă de la un evaluator aprobat de Fannie Mae pentru a determina valoarea casei tale. Creditorul poate renunța PMI pe cont propriu fără o apreciere, dacă ați plătit deja soldul împrumutului sub 80% din valoarea evaluată a casei atunci când ați cumpărat-o.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Regulile de asigurare a creditelor ipotecareRegulile de asigurare a creditelor ipotecare
Modalități de scădere a plăților la domiciliuModalități de scădere a plăților la domiciliu
Definiți capitalul propriuDefiniți capitalul propriu
Cum obtin escrow-ul de la casa mea de împrumut?Cum obtin escrow-ul de la casa mea de împrumut?
Cum să eliminați asigurarea ipotecară după cinci aniCum să eliminați asigurarea ipotecară după cinci ani
Ce se întâmplă cu oa doua ipotecă pe o vânzare scurtă a unei case?Ce se întâmplă cu oa doua ipotecă pe o vânzare scurtă a unei case?
Cum pot elimina pmi dintr-o plată ipotecară?Cum pot elimina pmi dintr-o plată ipotecară?
Cum se calculează procentele negative ale capitalului propriuCum se calculează procentele negative ale capitalului propriu
» » Cum să eliminați pmi dintr-un credit ipotecar
© 2022 OxiMrub.com