OxiMrub.com

Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?

Găsirea unui împrumut de acasă care merită mai mult decât casa ta este posibilă, dar nu va fi ușor. Excelent de credit și un ajutor bun venit, dar poate lua încă o mulțime de vânătoare pentru a găsi un creditor dispus să lucreze cu tine. Dacă găsiți creditorul potrivit, este posibil să puteți lua un împrumut de capital propriu sau să refinanți pentru mai mult decât valoarea casei dumneavoastră.

Mai mare decât echitatea

Când scoateți un împrumut de acasă sau o linie de credit, împrumutați împotriva capitalului propriu - valoarea casei dvs. deasupra ipotecii. Unii creditori vă vor permite să împrumutați mai mult decât totalul capitalului propriu, mai puțin suma ipotecii. Atunci când împrumutați atât de mult, ratele dobânzilor sunt mai mari decât un împrumut de capital propriu obișnuit, așa că magazinul în jur și comparați opțiunile.

Modificarea termenilor

Dacă valoarea casei dvs. scade sub ipotecă, puteți refinanța numai dacă noul împrumut se ridică la mai mult decât valoarea casei dumneavoastră. Ajută la obținerea unui credit mare, a unor rezerve de bani bune și a unei relații solide cu o bancă. În caz contrar, Programul federal de refinanțare la domiciliu oferă stimulente financiare băncilor pentru refinanțare. Puteți găsi lista de calificări pentru HARP pe site-ul Making Home Affordable.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reguli privind capitalul propriuReguli privind capitalul propriu
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Cum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriațiCum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriați
Dezavantaje ale împrumuturilor în capitalul propriuDezavantaje ale împrumuturilor în capitalul propriu
Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?
Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriuCum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?
Cum pot determina valoarea unui împrumut pentru acasă?Cum pot determina valoarea unui împrumut pentru acasă?
Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?
Diferența dintre o linie de credit și un împrumut de capital propriuDiferența dintre o linie de credit și un împrumut de capital propriu
» » Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
© 2022 OxiMrub.com